Yakında evleneceğim ama babamın varyemezliği?

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla 4 yıldır çıkıyoruz artık nişan yapalım dedik yaptık geçen yaz şimdi şöyle ki erkek arkadaşım mühendis bende öğretmenim o çalışıyor Allah’a şükür geliri de iyi bende özelde çalışıyorum asgari ücretin biraz üstü. Yakında düğün tarihi almayı düşünüyoruz acelemiz yok nişanlımda aynı fikirde. Nişanlımın 4 yaşında babasını kaybetmiş annesi çalışıp okutmuş şimdi evleneceğiz ev lazım babamın Allah’a şükür durumu iyidir zamanında Hollanda’ya gitmiş ordada mal mülk yapmış İstanbul’da da şimdi şöyle ki ben babama söyledim şurdaki daireyi bize ver oturalım bir anda delirdi saçmalama kız babasının damata evi verdiği nerde görülmüş. Evi almak erkek tarafına düşer diye saçma bir adete takılmış. Beni çıldırtıyor benim bir abim var o Hollanda da yaşıyor oradaki evlerinden birini abime verdi evlenince otursun diye ama bana vermiyor. Arkadaşlar babam her durumda böyledir gerçekten banka hesaplarında deli gibi para vardır ama 1 krş harcamaz o kadar cimri erkek arkadaşım kiraya çıkalım diyor ama toplam 7 bin gibi gelirimiz var zaten çok borç yaptı evlilik için diyorum daireyide babam versin ama yok adam varyemez. Bu konuyu nasıl onunla konuşabilir ve bu konun üstünden kalkabiliriz şimdi kira vermek saçma bir daha evim var evlilikte benim senin durumu yoktur lütfen akıl fikir verin bana
Yakında evleneceğim ama babamın varyemezliği?