Bu değerli bilgiyi sizinle de paylaşmak istedim. 😅 Katılanlar, katılmayanlar?

İnsanın sevgilisi bile kalp.. diyince inanmıyor asıl istediğin dış katman olmasın diyebiliyor sjsjd
Kalbini yediğim diyoruz alt tarafı.. Açık operasyon gerekiyorsa yaparız aaa djdjd
Aynen kral biz çok saf ve iyi niyetliyiz aslında. Bize inanmıyorlar.
Biz de kol kasları, six packlerle idare ediyoruz amaç evlendiğimizde evimizi rahat taşısın tamir etsin 😂 Aşk yuvamızın temeli sağlam olsun 😂
Kesinlikle haklısınız ileride eşime daha fazla yardım etmek için omuz, kol, sixpack ve hatta kalça çalışmayı ihmal etmiyorum. Bilinçlilik bunu gerektirir.
Ahahahah aynen karşılıklı her şey 😂😂
Biz erkekler size göre daha safız ama ya. Biz kalbe, six packe... Kalp doğuştan ama sixpack öyle mi?
Kalbi de güçlendiren spor, sixpack i meydana getiren de uzun yasamin ve askin sirri
Yok ya KALP daha çok genetiğe bakıyor. Sporla sadece daha iyi bir duruşu olur en fazla. 🤭
Kalpmi 😅 kalbin dış katmanına bakıyorlar bence
Şey mi dostum... Epikard?
Endokard daha dışta bence miyokardı gören alfadır. Röntgen teknolojisine sahiptir. Supermandir. Krallldır
Heyecanlandırmayı severim. Ben de daha ne bilgiler var bilsen şaşarsın.🤭
Bu arada şu de ekini yanlışlıkla ayrı yazdım. Onun da bilincindeyim. 😅
Türkçede sözelcilerden daha çok net yapmış bir sayısalcı olduğum doğrudur. Ama konumuz bu değil tabi. 😂
Hayır o değilim arkada dersi kaynatan, manipüle eden, sürekli kavga çıkaran, serseri öprenciydim ben.
Ve notlarım çok düşüktü
Wow saygı duydum. Bu muhabbet çok uzadı burada. Dilersen dmde kopya tekniklerini anlatabilirsin bana 😅
Cevap
6Cevap
Kalbinde değilsem neye fayda
İsterse afet olsun isterse zarafet
bana yar olmayacaksa bu suret
neyleyeyim ben bu afeti zarafeti
Ne güzel uymuş kafiyesi
Böyle düşüyor mu bitanesi
Karalayalım dedik bir şeyler. Dayı gerekli miydi bu yorum? 😂
Ve birinin kokpası daha meydana çıkar. 33 niye gösteriyon o zaman ha yavrucuğum?
Yooo ben direk fiziğine bakarım. Kalbini napcam ki.
Aklı benle olsun ruhu benle olsun yeter.
Yavvv heee heee tamam
😂 hahahah
Yani içimdeki fesatlığı bir kenara atmama rağmen o adam kadının kalbinde değil bence edhd
Kiminin esintisi kiminin güneşi kalp içtedir acısı diştedir.
Vay ilginç bi bilgi😂
Bilgi paylaşımını severim. Bilinçlenelim böyle önemli konularda
Cok yararlı oldu devamke
Her zaman😂
Doğru bir tespit olmuş maalesef
Neden? Kalbine güvenmiyor musun? LDL değerin mi yüksek?
Gözler kalbin aynasıdır derler. Ben gözlere bakarım..
kalp olduguna eminmiyiz
Kalbin yapısını mı atsaydım görsel olarak? Eminiz tabi ki. Görsele bakın açı tutuyor. 😂
Keşke benimle de ilgilenseler
Birazdan gelirler. Vicdanınızı hoş, dmnizi boş tutun
Gelsinler valla sıkıldım yalnızlıktan
Güzel bir pp yapın kendinize. Tercihen internetten fake ve iri Kalpli bir kadın bulun. Süreyi kısaltırsınız.
:) 👅
Djdjjdj bir şey daha... Cinsellik sorularına bol bol yorum yapın. İhtiyaç duyduğunuz ilgi orada saklı.
@g1emlikız keşke burda olsan
Evet evet bu görselle de iyice emin oldum
He he aynen kesinlikle
😄fesat düşünmelimiyim
Tabi ki kalp önemli 😏
Görseli görünce daha da Emin oldum
Fotodaki pek kalbe bakmıyor gibi de neyse
Buna katılmıyorum
Komik değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?