AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Çok gereksiz, onu çok düşündüğün veya aklından çıkaramadığın hissine kapilabilir 😶
Sakın arama 2 haftada aramasıysa zaten hiç onun gözünde değerin yok demektir
Şahsen eski sevgilim beni sahur bahanesiyle ararsa. Saçma saçma bahane buluyor diye sinirlenirdim. Bence arama...
Bence onu unutmadigini ve özlediğini , belki de bir şans istediğini veya umduğunu dolaylı yoldan söylüyorsun.
O kişi seninle aynı düşüncelere ve o anda sevggiye ihtiyacı olmadığı düşünüyorsa geçmiş olsun onun gözünde yerin dibindesin.
ara alışkanlık olmuş dersin😃
😂 Aşırı mantıklı yemin ederim bundan daha mantıklı bi bahane görmedim ben
Yani sahura kaldırmak biraz saçma olur illa mesaj atmak ya da aramak istiyorsan bi bahane bulmana gerek yok. Nasılsın diye mesaj atsan bile eğer sendden bunu bekliyorsa kendi konuşmayı sürdürür ama yok cidden kafasındada bitirdiyse pek oralı olmaz
Ay beybisu saçmalamaa ahgdsdgsah olur mu öyle şey, ha konuşur gülüşür barışırız zaten tartışmıştık, ciddi bi konu değildi dersen bahane et ama komik yanii
Edit: Dümdüz bahane gibi durur btw ne olursa olsun, cami cemaatinden kankan sanki çocuk
Ya neden bahaneyle ariyosun. Eve 2 haftanin sonunda sacma olur. Ama sesini duymak istedim demen sacma olmazz. Soyleyemediklerimiz pismanliklilarimiz olmasin ilerde. Olucaksak pisman, soyleyelim ondan sonra olalim.
Valla ben çok ınstagram'dan yazdım fakat hiç siklemedi. Gelmeyeceği varsa gelmez ama içinde kalacağına ara eğer terslerse en azından ben elimden geleni yaptım diyip yoluna bakarsın.
Benim durumumda soyleki eski sevgilim benim 25 gün önce instagram engeli açtı profilime bakmaya başladı. Bazen hesabını açıp hikaye atıp süre dolunca gizledi. Belli dikkat çekmeye çalışır hareketleri var. Ben de dün hesap gizliliğimi açarak mezuniyetimi belli eder bi hikaye attım. Süresi dolunca geri hesabı gizleyeceğim.. izleme Daha olmadı ama mesela ben de onun hikayesini kendi hesabından izlememiş programdan izlemiştim... ne olacaktr?
@gizlidenüyeyizhanii valla abi aşkta naz olmaz seviyossn git konuş istemezse s. et yoluna bak açık açık konuşun bence
@gizlidenüyeyizhanii mesaj atabilirsen sana kendi hikayemi anlatayım ben atamıyorum mesaj
Ya ben düzelsin diye zaten uğraştım Ben uğraşırken istemedi Sonra da gitti 25-30 gün önce engeli açtı işte devamida üstte yazdığım gibi şeyler yaşandı e ne bu
@gizlidenüyeyizhanii valla boşver o zaman bu sefer sen engelle kaç ondan ki kovalasin. Gitme üstüne kaçan kovalanir
Yazdığım yok aradığım yok ne ustune gitmesi Hiçbir şey yapmıyorum
@gizlidenüyeyizhanii o zaman s. et önüne bak. hayatına yeni insanlar almayı dene
Yeni bir olmadıgini nereden çıkardın?
şimdi Burada ne olacaktır onu merak ediyorum ondan
@gizlidenüyeyizhanii mesaj atar mısın benim seviyem yetmiyor. Ordan konusalim
@gizlidenüyeyizhanii profiline baktığını nasıl farkettin?
Biraz saçma olur evet skwödşrmdpedöşdm ama çok ciddiyim hayatına bakınca gerçekten dönüyorlar senin rahat etmen ona batıcak ve aklına girmek için sana yazıcak emin ol
bitmiş gitmiş niye arıyorsun arıycaksın niye ayrıldınız
Bence bahaneyle aramaya çalışma eğerki aklından çıkartamadığın söyleyemediğim bir şeyler varsa normal ara konuş ya da biraz zaman ver kendine 2 hafta çok yeni çünkü pişman olabilirsin aradığın için
Ablacım eğer barışmak istiyorsan, konuşmak istiyorsan ona söyle eğer kabul etmezse de her yerden engelle aklından da çıkar milyarlarca insan var daha daha iyisini de bulursun ❤️
Neden ayrıldınız? Ararsan açık ve net tekrar istediğin belli olur.
Böyle kizlara üzülüyorum ya 🤮 Ezik bir keko olmak istiyorsan ara
Bütün ihtimalleri bitirecek şekilde ayrılmadıysanız ara derim
Biraz müsade vermelisin. Âdil yıldırım, ya da Instagramda serap sultan var takip etmeni öneririm. Ilişki koçları. Yapmak istediğin daha da uzaklaştırır onu. Biraz zaman lütfen
Efso saçma sık dişini kadir gecesini ya da bayramı bekle yaz küsler barışır felan ndndnnxnnxncnc baktin tersliyo ne var be din kardeşiyiz sonuçta de yürü ndndnnxjxjjcjfjf
Çok saçma olur bence
Sana çok şey derdim ama ne terbiyem nede karakterim izin veriyor
Ben tamamen yanlış konuya cevap vermişim
ya salın kardesim şu eskileri yenilere bak yeni insalar tanı ve onlara şans ver eski eskide kalmıs sal ya
Çok günah işledim sevap point kazanıyorum dersin ya da herkesi arıyorum canım de oradan yürü sonra özledim dersin
ara bence, sen ara ara. Madem özledin, seven her şeyi yapar. Saniyelik olsa bile sesini duyarsın. Ara bence kardeşim, sana diyorum ARA ARA ARA
Arama bence , sonuçta bitmiş gitmiş o senin için ayrıldığınızı unutma ! Onu artık varsa annesi yoksa başkaları uyandırmalı 😉😌
Bence ara hem sevap edinmiş olursun hem belki tekrar kazanmış olursun aramadan önce bildiğin bir duayı okumayı unutma.
Kendini küçük düşürme. Bu bir bahane ve oldukça saçma bir bahane.
hayırlı Ramazanlar msjini at bakım arama ya bide sahurda arasam diyor ya kendini küçük düşürme hiç zaman gururlu ol biraz.
Sakın böyle bir şey yapma, kendine güvenin olsun biraz. Bir zaman sonra unutursun daha iki hafta ne ki. Sonradan pişman olursun bence sakın yapma
rüyamda seni gördüm bi uçurumdan düşüyordun son anda seni tutuyodum iyimisin? mantıklı gibi geldi bana kxslsöfpdmcpdmd
az önceki beğenip geri çektiğin görüşü ben yazdım da yanlışlıkla mı yaptın yoksa kimseye çaktırmadan bana selektör mü yaptın? 😅
Seviyorsan ara gitsin terslerse seni unutman daha kolay olur sevmiyor bu beni diye
Yani bahane olduğu çok belli. Aramak istiyorsan illa bi bahane arama bence ara direkt konuş.
Eski sevgilini araman biraz uygunsuz bir davranış gibi geldi.
öyle şeyler yapmayın yani anlayacak amacını slk değil ya ama anlarsa anlasın diyorsan sen bilirsin
Nasıl ayrıldığına bağlı ya üzmesin sonra aradın diye
Bence unutmaya çalış eğer o da sana mesaj atmiyosa demmki seni düşünmüyor kendini hırpalamaya değmez
Hayatımda daha saçma bişey görmedim bana yapılsa dalga geçerim
Kim ayrıldı?
EĞER, seviyorsan ara ama seni terslemeye gayret gösterirse bilemem
Hayır aşırı saçma olur ayrılmışsınız sonuçta onun numarasının şu an sende olması bile saçma.
Boş ver yaz sen ne kaybedersin ki Kafanı kurcalamasından iyidir.
Aynen cok garip olur neden eski sevgilini ariyorsun ki
Mesala biz konuşuyoruz kaldirimmi dedim yatmam ztn dedi sen beni kaldır dedim tamam dedi😂😂😂
Neyi kaldiriyor
Sacmalama lutfen ozlediysen soyle, ama bahaneyle gitme.
Ara kötü birşey derse sahura kaldırdım ne de dersin😂😂
Ya kardeşim ezilip bükuleceğne ara ozledim de , geç sahur işini sen bayatladı bu taktik
Yoo arayabilirsin uykun agir o yüzden orucun kalmasın diye hoşuna gider. emin ol
Ex den next olmaz çiçeğim.
Salaklık hjebejdvdhdghehdh
Ne sıfatla arayacaksın ki komik gerçekten.
Ara bee üç günlük dünya. 😂
Eski sevgili konuları baydi
Keşke beni eski sevgilim arasaydi öyle;)
Yani garip kaçacağı ortada
Ara kız içinde kalmasın
Ahahahaa fazla komil :D
Garip kaçar arama bence
Çıkar abla çıkar Mrk etme
Şaşkınlıkla okudum 😕😕
oruç tutuyor mu acaba kızmasın
Ateist değilse kaçmaz