Si̇teden tavladığım sıfır beden kızla i̇lk buluşmam hakkında fi̇ki̇r verebi̇li̇r mi̇si̇ni̇z?

Arkadaşlar bu konuda biraz fikre ihtiyacım var. Nasıl bitirebilirim? Olayı anlatıyorum.

Bir süredir yazışıyorduk. Artık reele dökme zamanı gelmişti. Çok heyacanlıydım KS çoook.
İlk defa siteden birini tavlamayı başarmıştım.
Her sohbetimizde konuyla ilgili ekşisözlükten entry bulup kendi yorumummuş gibi yapıştırıyordum sohbet penceresine. Ben artık onun gözünde bir İlber Ortaylı'ydım. Arasıra tanınmayan amatör şairlerin şiirlerini kopyalayıp senin için yazdım diye gönderiyordum. Ben artık onun gözünde romantizm abidesiydim. Zaten buluştuğumuzda da biz değil gözlerimiz konuşacaktı. Odun olduğumu hiç mi hiç anlamayacaktı.
Tavlamıştım yani. Çok mutluydum, çoook.
Salaş mekanlardan hoslandığım, profesörlerin bile yemek yemege geldiği yer yalanıyla kızı mahallemizde ki Ahmet abinin lokantasına götürecektim.
Buluşma saati gelip çatmıştı. Çakma Nike'larımı ayaklarıma çakma Rolex'imi bileğime gecirdiğim gibi büyük bir heyacanla koştum buluşma noktasına. Hatun bir beş dakikaya kalmadan yetişti randevusuna. Tanımam için önceden kararlaştirdiğimiz pembe tacını takmıştı. Evet ahali bu oydu. Hemde taa kendisiydi. Yaklaştıkça hayal kırıklığının dibine vuruyordum. Çiroz balığı derlerya, aynen öyle bir şeydi hatun. Bu ilişkinin başlamayacağı zaten belliydi de ayıp olmasın diye bari yemek yiyelim eve dönünce bir şekilde kırmadan olmayacağını söylerim düsüncesiyle lokantaya doğru yola koyulduk. Oturduktan sonra lavabonun yerini sordu garsona. Amaç belliydi aslında. Arkadanda görmemi istiyordu. Lavaboya giderken bir sallıyor bir sallıyor ki sanırsın jennifer lopez. O an gözlerim konuştu resmen. "Neyin var ki bu kadar sallıyon lale" dedi gözlerim.
Yeminle şeyma subaşı tahtapotunun dolgu yaptırmadan önceki poposu bile daha bir dolgundu. Ben köpekmiyim ki kemik seveyim? İnsanım ben et severim but severim düşüncesiyle kendimi içten haklı çıkarıyordum.
Aslında bana sıfır beden olduğunu söylemişti ama cahil ben olayı çok yanlış anlamıştım. Sıfır beden demekle hiç el degmemiş biri olduğunu ima etmeye çalıştığını sanmıştım. Meğer malzeme yok demekmiş. Sıfır yani, hiç malzeme yok.
Bu iş olmayacak bari hesaptan kurtulayım düşüncesindeydim. Zaten bu tahta kurusu ne yiyebilecekti ki?
Taş çatlasa anca yarım porsiyon yer diye düşünüyorum. Ben midem ekşimiş diyip yememeye bahane bulursam işi yarım porsiyon ücretiyle kurtaracaktım.
Kız tam porsiyon kebap yanında da tadımlık bir lahmacun istemesin mi! Meğer kız diyetten yeni çıkmış ve kendi de memnun değil yeni halinden.
Tüm dünyam başıma yıkılmıştı ahali. Çapkınlık için ayırdığım aylık 100 tl lik bütçem bir anda gözlerimin önünde buhar olup uçmuştu.
Artık en az bir ay hiçbir kıza merhaba tanışalım mı mesajları atamayacaktım. Şimdi eve döndüm ve kıza bu iş olmaz demenin kibari bir yolunu arıyorum. Fikir lütfen.

NOT: Sıfır beden takıntısıyla sağlığını olumsuz derecede etkileyecek şekilde diyet yapanlarda farkındalık yaratmak için bir ironiydi.
Soru karakter sınırına takılmasa yemekle ilgili daha çok yazacaktım
Malum 3000 karakter.
Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce yazmıştım. Sonra siteye sinir olup sildim. Şimdi tekrar yükledim. Daha once okumuş olanlardan özür.
Si̇teden tavladığım sıfır beden kızla i̇lk buluşmam hakkında fi̇ki̇r verebi̇li̇r mi̇si̇ni̇z?