Ya ben netten bir kızla tanıştım kız çok iyi birisi şüphem yok ama kızin babası sürekli kızı baskiliyormus yemek az soğuk gelse azarlıyor mus kız 28 yaşında kızın kararlarına karışıyor mus belki o kızın telefonda özeli var hayatında kimse olamaz diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi kızın bir erkek kardeşi bir de kız kardeşi varmış bunların ikisi de evli hayatlarını kurmuşlar ama bu kıza her şey yasak sizce normal mi bende kızı uyarıyorum beni yanlış anlıyor bunun kardeşleri zaten kızı düşünse sende kendini kurtar derler erkek kardeşi iyi işlerle uğraşmıyor bu arada
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Gecen bu sorunun aynisini sormustun yetmedi mi kardesim. Ayrica senin bu konunun ustune bu kadar durman, deli gibi zirt pirt ayni soruyu kopyala yapistir yapman hastalikli bence.
Buna sen karar veremezsin demek ki işin içinden çıkamıyorum sende anlayış olsa az bunu anlarsın çünkü geçmiş hayatım da iki kere de darbe yedim
Bi daha yiceksin
Ben şu an bu paylaşımı mi ikinci kez paylaşmak doğru demiyorum bak sende kendince haklısın ama neler yaşadığımı bilsen beni anlardin emin ol
Seni simdi de anliyorum
şu an konuşuyoruz her şey güzel zaman diyor kendimi hazır his etmiyorum diyor hazır his edince gelicem diyor babanın bunca sana yaptığını göre göre neden gelmiyorsun diyorum korkularım var baskılama filan diyor
Sana tam guvenmiyor. Guvense hemen gelir
Sadece sorun ben değilim erkek kardeşinin çocugu var onu özlersem diyor haksız da değil ama şöyle bir durum var işte evlenip gidip uzak bir yerde yaşamış olsa mecbur katlanicak hadi bunu geçtim daha önceden de dört sene evli kalmış birisi istese dayanabiliyormus yani
Bu kisi biraz sorunlu bi tip galiba
Evet iyi değil babam çok kötü diyor odama geliyor diyor bende ona diyorum ki bak sen 28 yaşındasın diyorum odana öyle girebilir mi diyorum haklısın diyor ee madem hakliysam neden hala onun yanında duruyorsun
Tamam da bi anda nasi sana gelsin 😂
Ya ben bir anda gelmesini beklemiyorum tamam oda kendince haklı tanıyacak edecek ama sana şöyle desem o zaman iki günde bana nude attı neymiş ben iyi biriymisim bana güveniyor mus peki insan güvenip gelmedi adama nude atar mi
Bilmem orasini
Erkek kardeşim ilagel işler yapıyor diyor babam sürekli bana karışıyor diyor o adamdan boşanmami istemiyor diyor ee diyorum ki sen bunları farkındasın zaten diyorum evet diyor hala orada niye duruyor senin kaybedecek neyin var yani iki sene sonra gitmiş mesela eşiyle evlenmiş ee o iki sene tanıdın da ne oldu yine sana kalleslik yapmış mesela
Evlen
Zaten şu an evli resmiyette ama ayrı yaşıyorlar babasıyla kalıyormuş kız babası da çok karışıyor mus ona
E haliyle boşanmadan gelmiş babasının üstünde bir yük var tamam kıza destek olmalıydı ama boşansınlar sen evlen biraz zaman geçsin ama babalar bazen her şeye karışıyor yani
Ya normalde baban her şeye karışıyor gel diyorum kafam karışık diyor korkularım var diyor buda böyle gitmez diyorum farkındayım diyor bak ben şimdi seni takip edicem ordan konuşalım rica ediyorum