Size bir kız arkadaşımın başından geçeni anlatıyım. Hatta uzun sürer o da burada sormuştu kopyala yapıştır yapıyım ben 20 yaşında bir genç kızım. Okumuş bir aileden geliyorum. Size yaşadığım ve etkisinden hala kurtulamadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Diş hekimliği fakültesinde okuyorum. Pandeminin yeni çıktığı zamanlardı. Eğlencesine bir sosyal medya sitesine girdim. Oradan biriyle tanıştım. Diş hekimliği okuduğu filan yazılıydı. Bana kendini çok zengin olarak tanıttı. Annem babam öldü diyerek ajitasyon bile yaptı. Sonra birden kendimi kaybettim, muhabbet ilerledi. Numaramı verdim ki normalde asla tanımadığım birine vermem. Üstelik hiç araştırma bile yapmadım , doğru mu söylüyor acaba diye. Telefonda o kadar kendinden emin konuşuyordu ki koşulsuz şartsız inanıyordum dediklerine. Sürekli cinsellik konuşmak istiyordu. Beni de kendine uydurmaya başladı. Hatta çıplak fotoğraf bile istemişti. Sonra konu evliliğe geldi , ağzı o kadar iyi laf yapıyordu ki benim gibi bir safı evliliğe ikna etmeye çalışmıştı."Ben bu adamı yeni tanıyorum , gerçekte hiç görmedim. Ne evliliği benim okulum var , yaşım küçük."diye bile düşünmemiştim. Hatta bir ara ailemden gizli evlilik planları bile kurduk. Sonra ailemden habersiz bir şey yapamam deyip aileme anlattım. İyiki de anlatmışım, annemgil onun anlattıklarına inanmadı. Araştırınca dedikleriyle alakasız biri çıktı. Büyük ihtimalle kadın satıcısıydı. Hemen engelledim onu ama aylarca da çok korktum. Ya beni okuduğum şehirde rahatsız ederse diye. Şimdilik evden okuyorum ama hala da korkuyorum gidince rahatsızlık verirse diye. Bu olayı babam anlayışla karşıladı ama annem çok ağır laflar etti bana. Hala da bazen bir şey olduğunda yüzüme vuruyor. Çok ağrıma gidiyor bu. Ben namussuz olduğum için değil saf olduğum için düştüm bu oyuna. Bazen üzülüyorum yani başka kızlar erkeklerle geziyordu ediyor eğleniyor onlara bir şey olmuyor. Ben ilk defa hayatımda birini seviyim dedim onda da ben namussuz oldum. Ben öyle erkek düşkünü bir kız değilim. Şimdiye kadar hep ders çalıştım. Ergenliğin de verdiği şeyle artık biri de beni sevsin istemiştim sadece. Karşıdakinin namussuzluğunun benim namussuzluğum diye lanse edilmesinden çok sıkıldım. O gün bugündür de evlilik , nişan lafını bile duymak istemiyorum. Kendimi kirliymiş, sanki evlenmeyi asla hak etmiyormuş gibi hissediyorum. Sevmeyi , sevilmeyi hak etmiyormuş gibiyim. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Kimsenin beni seveceğine de inanmıyorum. Sürekli aklımda yaşadığım olaylar , gelir beni rahatsız eder mi? İnsanlar öğrenir mi? O olayı diye düşünmekten yoruldum Bu örnekten de anlaşıldığı üzere verilmemeli özellikle kadınlar daha dikkatli olmalı
Bazı psikopatlar engellemeyle bırakmıyor peşinizi dikkat edin. Yani öyle şeyler duyuyorum ki bazen yuh diyorum bu kadar da olmaz ama oluyor. O yüzden siz siz olun tam olarak bilmeden etmeden güvenmeden hatta güvenmeyin zaten uzaktan sanal olarak nasıl güvenirsin ki.. kimseye numaranızı vermeyin. İllaki görüşmek için iletişim aracı arıyorsan çakma insta olur , face olur falan falan. Haberlerde okuyoruz her gün psikopatlari iki güzel konuştunuz diye onun kadını olunca ayrılmak isteyince ya da konuşmak istemeyince yediremiyorlar ve işi pisliğe vuruyorlar. Aman dikkat
Numarayı bir kıstas olarak görmeyenlerdenim ve hemen veririm. Tabi bu birkaç kez sorun yarattı. Rahatsız edilmek gibi. Şu an iki hattım olduğu için sorun değil.
Ben önceden hemen verirdim sonra akıllandım vermem artık hala da isterler connetted2 tavsiye ederim herkese de tavsiye etmem istersem ederim kendi tercihim biri vardı burda oda istedi ses atmak aklımdaydı sonra unuttum trip attı dedi senin ses atacağın yok neyse işim var trip attı gitti kendi tercihi saygı duyarım
Bi ara birine numaramı verdim bak 3-5 ay çok iyi arkadaşlık yaptık sonra konuşmayı kestim dağıtmış takoz. Bir sene geçti hâlâ arayan var 😄 bende aynı şeyi yaptım ama p*rno sitelerine manşet ettirdim olaylar büyüdü ağzını büzdüm güzelce kayboldu. Hâlâ aramasalar iyidi de onları da görmezden geliyorum ne yapayım...
Çok fazla uğraştığım yok ya, arada böyle şeyler yapayım yoksa paslanırım. Bünyem alarm verir arar dururum sonra olmaz. 1 saat uğraşsam o bana günlerce yeter 😁
Alt tarafı numara, beğenmişsem veririm ne var ki :) Baktık olmuyor sileriz. Büyütülecek bir konu değil bence asla vermem falan diyenlere ithafen diyorum.
Dengesiz bir insana denk geldiğin zaman, istediğin olmayınca numaranı birileri ile paylaşmakla tehdit etmesi veya engellemene rağmen herhangi bir numaradan arayıp tekrar rahatsız eden psikopatlarda mevcut. Büyütülmesi saçma gözükebilir, fakat her insan da bir olmuyor maalesef. 😅
Telefon vermeme tribi bizim Türk kezbanlarda var. Instagramda konuşur, facebookta konuşur, twitter da konuşur ama telefon numarası vermez sadadad Avrupa'daki kızlara hello dedikten sonra bile alabiliyorsun numarasını bizimkiler gibi kezban değiller.
Görsel çok iyi 😄 numaramı vermem için nasıl muhammed peygambere el emin sifatı yakıştırılmışsa benimde numaramı verecegim kişiye el emin sıfatını uygun görmem lazım yoksa yok güvenemem numaramı veremem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnternetten birine numara vermesem evde kalıcaktım habshshshxndnxn şaka tabiki evet int ten tanıştım eşimle ama bu %10 şans Bence bir hemen verince erkekler seni basit görür iki gerçekten güvenemeyeceğin birisidir pişman olman 10 sn sürmez az naz yapın kızlar daha gizemli ve çekici olursunuz zaman iyidir. 😉
Katiyyen vermem. Bu zamanda babana bile güvenmeyeceksin. Karşı taraf beni seviyor, her konu hakkında yazabilirim demeyeceksin. Özellikle SMS, WhatsApp kısacası telefon numarasına kayıt geçecek yani kanıt olacak uygulamalarda falan kimse ile özelinizi konuşmayın. Özellikle o kişiye karşı güveniniz tam değilse. Öbür gün bakarsınız bağlar koptu, siz de başka birine ısınmaya başladınız, o önceden yazıştığınız kişi gidip onları konuştuğunuz kişiye gösterebilir ve o kişi sizden soğuyabilir. Ayrıyetten başkaları da görebilir. "Bana ne, kim görürse görsün! Benim hayatım." demeyin. Çünkü günümüz halen cahillikte level atlayamadı. Bu yüzden karşı cinse;erkek olsun kadın olsun her konuda güvenmeden telefon numaranızı vermeyin. Sonradan yazdıklarınız başınıza bela olmasın.😊
Aynı cinse kolay kolay numaramı verdiğimdeki gibi, bana ağzına geleni söyleme ihtimalinin daha düşük olduğunu düşünürsek. hem cinsime kolay kolay numaramı vereceğime, karşı cinse kolay kolay numaramı veririm daha iyi.
Hayır, kendini ispatlaması her şeyden önemli. İçimde hiçbir şekilde kuşku kalmamalı. "Beni hayal kırıklığına uğratacak hiçbir davranışta bulunmayacağına inanıyorum!" diyebilmeliyim.
Hayır, birkaç gün içerisinde benden numaramı istiyorsa diğer kızlardan da istiyordur büyük ihtimalle. Kaldı ki netten tanıştığım bir erkeğe numara falan vereceğimi sanmıyorum artık, in midir cin midir bunu bilemem.
İnstagram ve facebook Rehberlerin arasında kişileri bul diye özelliği var. Oraya tıklayınca kişilerin kayıtlı bulunuyor. Eğer profilinde instagram ve facebook tan numaara ve eposta kaydetmedin isen seni bulamıyor. Bir şey olursa şifreni falan unutursan eposta ve telefon numarası bilgi kayıtlı olmadığın için zor olur
genel de numara istemem. numarası lazım olursa. Facebook Instagram tıktok ya da vk. com gibi uygulamalar kullanıyorsa eğer %90 nin da oluyor oradan numarayı alıyorum.