Numara vermekte ne var bu kadar abartılıyor anlamıyorum, eskisi gibi değil her birimizin elinde akıllı telefonlarımız var, bir engele bakar ya da savcılığa suç duyurusuna, telefon vermeyi ya da bir yerlerde oturup bir kahve içmeyi bu kadar abartmayın, ya da egolarınızdan sıyrılın.
Ben böyle şeylere normal bakıyorum. Numara, insanlarla iletişime geçmek için aldığımız bir şey değil mi? Neden vermeyeyim. Bana ne gibi zararı olabilir, insanlara mı dağıtacak numaramı? Dağıtsın ne olacak ki..
Benden numaramı alabilmeleri için önce cesedimi sakız gibi çiğnemeleri lazım 😄 tamam belki biraz abartmış olabilirim ama kimseye kolay kolay numaramı vermem
KS bazında cevap vermem gerekirse. Çok fazla telefon numaram isteniyor. Sadece bir iki kişide numaram var. Sevmiyorum o kadar fazlada hayatıma dahil etmeyi kimseyi. Bazen gittiğim markette kasiyer kızlar istiyor numaramı ya da sosyal medya hesabımı. Onlara da vermiyorum. Yeni insan tanımak yorucu geliyor.
hayır vermem daha once numaramı verdiğim kişi baya konustuktan sonra artık konusmak istemediğimi soylediğimde numaramı dagıttı ve resmen canım çıktı pazar gununr denk geldiği için numaramıda değiştiremedim o yuzden guvenmediğim birine asla numaramı vermem telegram ya da instagram olur ama numara olmaz
Vermem Karşı cinse değil sadece hemcinslerime de vermem kolay kolay. İnsanların niyetlerini bilemiyorsun Tatlı insan gidip içinden engerek yılanı çıkabiliyor bir anda