Sizin evlenebilmeniz için ne eksik?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şu an evlenebilmem için çok şeyim eksik. İlk olarak işimi daha elime almadım kendi ekonomik özgürlüğüm yok, ki bence her kadının kendi ekonomik özgürlüğü olmalı eşinin ona harçlık vermesini beklememeli, ikinci olarak evlenebileceğim bir kişi yok etraf da güvenebileceğim fikirlerimin uyuştuğu kendi kafa dengim biri olduğunu düşünmüyorum. Evlenmem için en az 5 yıla ihtiyacım var hayatına yeni birini alacaksın onu tanımaya çalışacaksın güven meselesi var bir de güven tam oturmadan evlenilmemesi gerektiğini düşünüyorum ilerleyen zamanlarda bir takım sorunlar çıkabilir.
Bütün hanımefendiler tüm insanlık tarihi boyunca benim gibi erkeklerden tiksinmişlerdir. O nedenle benim evlenmem için dünyanın terse dönmesi lazım. 😊 Tüm hanımlara bayıldıkları tarzda eşler dilerim. 😊
Ben de merak ettim
Kötü çocuk badboy olmayan, ekşi sözlükte "hatunların pic erkek tercihi" maddesindeki gibi, yani kadınların sosyal medyadan aşk mesajları yazdığı ümitcan uygun gibilerden olmayan adamlar. Biz sevilmeyiz bunu iyi biliriz.
Ben de bir şey var sandım ya. Herkesi aynı bilmeye devam ya enayileri ya sjwmdoemdowmsowj
Küfürleri neden ya diye çeviriyor ya sitesi
Bak yine
@helehele123 siz küfretseniz de ben küfretmeyeceğim. Herkesin bilgisi kendisinedir. Eltisiyle birlikte yufkacılara kaçan evli kadınları da, sahte evlilik çetesi kurup milyonlarca erkeği dolandıran genç kızları da herkes gördü. Siz istediğiniz kadar küfredebilirsiniz ben kimseye küfretmeyeceğim.
oha esra erol izleyen erkek 😄🤲🏻
@gecelerikorkuyorum herhalde izleyeceğiz. Başka türlü hanımefendileri nasıl tanıyacağız. Allah ondan razı olsun. Yoksa gözümüz hiç açılmazdı..
müge anlıda kaynanasını döven gelinleri gördün mü?
@gecelerikorkuyorum hangi birisini izleyeceğimi şaşırdım artık hanımefendiler Ümitcan Uyguna aşk mesajı yazıp onun gibileri örnek alıyorlar sanırım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben yalnızlığımı dünyalara değişmem. Herkes gönlünce sevsin sevilsin yeter ki kimse benim hislerimi incitmesin.
boşver kimsenin umurunda değilsin zaten 😄
@gecelerikorkuyorum umursanacağım gün geldiğinde de ben kimseyi umursamayacağım. "Şüphesiz ki Allah intikam alanların en hayırlısıdır."
Aşk ve iş lazım. Empati yapabilen, anlayışlı, güven duyabileceğim ve yanında kendimi en mutlu en huzurlu insanı gibi hissedeceğim biri lazım, umarım bir gün olur.
Şöyle güzelinden bir hatun mesela.
Cevap
71Cevap
Cok sık yaptığım bir espri.))
Gecenler de Buyukbabam Artik evlen , yaslandin dedi bana 😂😂😂
Buyukbaba dedim Her şey tamam da ufak bir pürüz Var
-Neymis ufak pürüz (ciddi ciddi de sormasın mi )
Me-Ya kadin yok Buyukbaba kadin dedim 😂😂😂
Tabii bu Anlarin hepsini videoya aldim Farkinda degil.)))
Eksik olan Bir hanımefendi.
Partner eksik, para yok, meslek yok, ekonomik özgürlüğüm yok. Yok yok yok da yok. Şu an evlenmezdim zaten.
Doğru kişiyi bulamadım henüz. Kendimi evliliğe tam olarak hazır da hissediyor sayılmam. Onun da eksikliği var.
Paltnerim eksik. Paltner bulmak için heyecanım eksik. Güvenim eksik. Ve isteğim eksik.
Para, yaşanmışlık, olgunluk, geçim kaygısı, hayatımıza ortak olarak alabileceğimiz bir hayat arkadaşı, meslek vb.
Daha çok yolum var.
Hayatımın geri kalanında çalışmaya gerek kalmayacak kadar iyi durumdayım ama işim yok ve yalnız yaşıyorum. Yani iş ve hayırlı bir eş yok.
En başta gerçek aşk. Sonra para. Çooook para ama. Sonra, belki de aşktan sonra en cok gereken şey. Güven eksik
Arabayı da satarsam 200 bin kır düğünü için hazır evleneceğim kişiye gelirsek daha ufukta görünmüyor 😂🤣
Mesleğim ve güvenilir, kadir kıymet bilen, görgülü, anlayışlı meslek sahibi kişi hsgds
Eş adayı.
İş durumumum istediğim şekilde olması.
Şunun gibi garı lazım

Kendime ait bir evimin olması, gerisi hal olur gibi
Bilmiyorum ki
Cidden ya ne eksik
Bana kalsa hazır olurum hemen
Of
Eksik yok ama şu an evlenmenin pek sırası değil gibi özel biri olmadıkca baksana ortalığa
Damat ve benim evlenme isteğim, bu sorumluluğu alabilecek güce sahip olmam. Var yani daha hatta belki de hiç yoktur..
Hâlâ okuyoruz, ikimizin de ailesi zengin değil o yüzden birikim yapıyoruz yeterli paramız yok henüz, iş sahibi değiliz. Söyleyeceklerim bu kadar...
Sevgilimi kısırlaştırabilirsem evlenirim :D Çocuk istemicek benle evlenen olmadığından değil düzine yaparız da yazık çocuğa kendi çocuğumun bana sövmesini istemem iler de :D
Yaşım küçük, eğitimim devam ediyor. En az 7-8 senesi var benim için bu işlerin. Ha bir de malûm kişi eksik
Müdür parayı’da bulduk bi hatun eksik şimdi 😎 taliplerime sessleniyorumm eyy aloo aydın İzmir mersin hojdurrr
Bir gün evlenmeyi düşünüyorum ama sadece doğru kişiyle doğru zamanda olursa.
Doğru kişi ve doğru zaman eksik.
Eksik bir çok şey var hayatımda gözlerim bu yüzden sık sık doluyor 😂 oysaki çayım sigaram her şeyim tamam
Gencim. Gençliğimi yaşamadan niye evleneyim?
(Gençliği yaşamaktan kasıt ne anladığınız benim sorumluluğumda değil.)
Karakteri güzel bir kadın karşıma çıkarsa eksikliği umursamam evlenirim direk..
Para , zaman ve cesarett , doğru erkeği bulduğumdan da emin değilim sanırım 😅
Hic bir eksik yok sadece aklimizdaki tarihi bekliyoruz
Sabit güvenilir bir iş lazım. İş olmadığı için kimsenin duygularına karşılık veremiyorum.
Saygı güven ve bunların vücuda bürünmüş hali bir kadın
Kişi para aile sorunlarının bitmesi gerek çok süre gerek
Delirmek sanırım... Aklı başında insanın evlilikle ne işi olabilir
8 yıldır birlikteyiz aşk var ama para iş yok evlenemiyoruz 🤦🏻♀️
Sevdiğim kişi eksik. Eğer açılabilirse artık bir şeyler ilerleyecek inşallah😂
Guvenilir kız sosyal medyaya bakinca en tamiz kiz evlenmeden anal oral yapmış evli cogu kadin esini aldatiyor neden evlenelimki
Ev araba birikim herşey tamam bir eksiğim yok aslında ufak tefek ayrıntılar var işte gelinlik damatlık ha birde gelin yok onu unutmuşum ufak tefek ayrıntılar halledilecek şeyler 😂😂😂
Evlilik fikrini kabul edebilme düşüncesi eksik
Para para para, aşk zor bulunur dersim zor bulunan paraymış bir işimiz olsa az çok elimizdeki ile bir yuva kursak yeterli zamanla her şeyimiz tam olur. Ama işte gözümüz azda gene para yok.
Öyle bir istek yok. Keyifli geceler.
Her şey hazır ama 😔 artık ömürlük bir kız devirde yok kimin eli kimin cebinde değil artık
namuslu kadınların nesilleri tükenmek üzere olduğu için, namuslu kadın eksiği var.
Valla ateşli bir eş adayı eksik beni doğurabilecek biri olsun istiyorum henüz bulamadım
Evlenilecek kişi eksik sadece.
Evlenme düşüncesi, isteği eksik.
Kişiliğe deger verecek biri eksik
Ev, araba, iş, güç her şey tamam eş adayı eksik
Evlenmek istemiyorum tek gerekçe bu.
Hiç bir şey tam değil asdfgh
para olursa evlenilecek kişiler sıraya giriyor genellikle.
şu ara zor bir dönemden geçiyorum.
ve mutluluğun sırrı olan para eksik maalesef.
Erkek olması 🤣🤣🤣🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈👩❤️💋👩
Kaybolan yıllarım beni anlayacak bir bayan eksik herşey tamam bir sensin eksik
İş (para) bir de dürüst sevimli bir kadın
Evlenecek kişi , aşk , para sadece
Evlenilecek birisi eksik
Okulu tamamlamam mesleğe atılmam gerek...
Evlenmek isteği eksik.
şu an evlenmek istemiyorum
Her şey tam ben istemiyorum.
Üçü de eksik :D daha çook var demek ki.
Müstakbel enişteniz eksik 😂
Çok da lüzümlu birşey değil evlilik
Evlilik düşünen kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?