Kişilik & Karakter Şu an evlenmek için neyiniz eksik? yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor ne demek kocam eksik ya? boyle bi eksiklik olabilir mi 🥺👰🏻🤵🏻 Şu an evlenmek için neyiniz eksik? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. param eksik sağlık eksik 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Aslında hiçbir şeyim eksik değil. Kendimi evliliğe de hazır hissediyorum. Neyse bu konuyu ben iyice bir düşüneyim. 1 1 Yorumla yarenimsii 1 yıl farkindalik kazandin mutus Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Karakterli ve ahlaklı bir insan eksik hayatımda. Olsa olurdu. Olana kadar da böyle tek iyiyim 1 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evim, arabam ve "her şey paradır" diye düşünmeyen biri eksik. 2 0 Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bir güzel eşe sahip değilim diğerleri her şeyim hazır 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl En fazla para iş, gerçi olsa da evlenecegimi düşünmüyorum 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Benim hayatım yok bence olacağı da yok sevdiğim biri yok belki de böylesi daha hayırlıdır 1 0 Yorumla
mamibabayineburda Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl SevgilimParamMesleğim Oturacak evimArabam 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Aslında eksik yok aklım var akıllı biri de kolay kolay evlenmez hem ben sıramı saldım ikinci defa asla.. 1 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hiçbir şeyim tam değil 😂 eksikleri saymaktansa olanları söylemek daha kolay geldi. Hiçbir şeyim yok 🥴😂 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. Herşeyim vardı ama şimdi o gitti. Sanırım artık balayına değil alayına gidicez :D 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Küçük bir eksik var onu da sen biliyorsun 😂 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bakınca kalbimi yerinden çıkacak gibi hissettiğim bir hatun 🚬 0 0 Yorumla
firsthuman Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 46% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Tam olan bir şey olsun ki eksikleri sayayım. 😄 1 1 Yorumla yarenimsii 1 yıl uzucu 😄 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kocamız yoookk djdndndmdndmmd 1 9 Yorumla yarenimsii 1 yıl 😭😭😭😭 Yorumla GereksizBilgi80 1 yıl Gözünü sevim sen random atma 🙂 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Niye Yorumla GereksizBilgi80 1 yıl Konuya denk geldim de hocam 🙂 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Anlamadım Yorumla GereksizBilgi80 1 yıl Random gülme sorunuz hocam ya boş verin 😁 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Heee şimdi anladım kdkdkd Yorumla GereksizBilgi80 1 yıl Hele şükür 😄 iyi geceler hocam Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl İyi geceler dkkdkdkd Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Rayına oturmuş kadın :D 1 3 Yorumla yarenimsii 1 yıl tren mi bu ahshahahshahha Yorumla iSooo1 1 yıl Yioo zihnen evlenmeye hazır işte sjdjdj Yorumla yarenimsii 1 yıl e peki ahshahah Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Kendim hariç her şey eksik 2 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Uyumlu olacağımız bir kadın 1 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın eksik onu da bulursam bu iş tamamdır 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Her şeyim eksin bea.. 😂😂 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. bil bakalım ne eksik 🤣🤣 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı. evlenecek kişi 🤣🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Güzelamadertli Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Kocam eksik tabi ki😂 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Maddiyat ve bir kaç bişey 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Neyimiz tam ki hamısınıa... 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmek icin para tamam da uzun boylu es eksik 1 0 Yorumla
Alikonakaıp Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl sevgilim yok sevgili olalım mı 0 1 Yorumla Alikonakaıp 1 yıl yani sevgilim eksik Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. her şey 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mentalim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Aşk eksik o yok 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. enerjim 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İsteğim. 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Koca adayı eksik;) 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Karakterli Eş. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evliyim zaten 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha küçüğüm been 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Çok eksiklik var 1 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne tamam ki 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Düzgün biri 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Manita 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
param eksik sağlık eksik
Aslında hiçbir şeyim eksik değil. Kendimi evliliğe de hazır hissediyorum. Neyse bu konuyu ben iyice bir düşüneyim.
farkindalik kazandin mutus
Karakterli ve ahlaklı bir insan eksik hayatımda. Olsa olurdu. Olana kadar da böyle tek iyiyim
Evim, arabam ve "her şey paradır" diye düşünmeyen biri eksik.
Bir güzel eşe sahip değilim diğerleri her şeyim hazır
En fazla para iş, gerçi olsa da evlenecegimi düşünmüyorum
Benim hayatım yok bence olacağı da yok sevdiğim biri yok belki de böylesi daha hayırlıdır
Sevgilim
Param
Mesleğim
Oturacak evim
Arabam
Aslında eksik yok aklım var akıllı biri de kolay kolay evlenmez hem ben sıramı saldım ikinci defa asla..
Hiçbir şeyim tam değil 😂 eksikleri saymaktansa olanları söylemek daha kolay geldi. Hiçbir şeyim yok 🥴😂
Evlenme planım eksik.
Herşeyim vardı ama şimdi o gitti. Sanırım artık balayına değil alayına gidicez :D
Küçük bir eksik var onu da sen biliyorsun 😂
Bakınca kalbimi yerinden çıkacak gibi hissettiğim bir hatun 🚬
Tam olan bir şey olsun ki eksikleri sayayım. 😄
uzucu 😄
Kocamız yoookk djdndndmdndmmd
😭😭😭😭
Gözünü sevim sen random atma 🙂
Niye
Konuya denk geldim de hocam 🙂
Anlamadım
Random gülme sorunuz hocam ya boş verin 😁
Heee şimdi anladım kdkdkd