Anne şefkati mi göruyorsunuz napıyorsunuz tazecik çicekler dururken neden kaktüsü tercih ediyorsunuz bizde olmayan onlar da olan ne var abi😒bir insan gencecik sevgilisi varken neden annesi yaşındaki bir kadını tercih eder😒
Olgun kadınlar ilişkiden ne beklediklerini bilirler. Mutlu bir ilişki için ya da kendi hedefleri için gereken faktörlerin oldukça farkındadır. Aile hayatı isteyen olgun bir kadın, vaktini sadece eğlenceye ayıran bir erkek ile beraber olmayacaktır. Bu kararlı davranışları erkekleri oldukça etkiler ve olgun kadınları gözlerinde ulaşılmaz kılar. Bazı erkekler çocukluk travmalarını ilişki yaşadıkları kadınlar ile örtmek isterler. Çocukluk dönemlerinde anne şefkati eksik kalmış erkekler, ilişkilerinde olgun kadınları tercih ederek bu eksikliklerini gidermeye çalışır. Bu neden ile çocukluklarında travmatik olaylar yaşamış erkekler olgun kadınlar ile olmayı daha çok ister. Kendilerini her anlamda eğitebilecek bir kadın isteyen erkekler genelde kendilerinden yaşça büyük kadınlar ile beraber olmak ister. Olgun partnerlerinin tecrübelerinden yararlanmak isteyen erkekler böylece daha az hata yapacaklarını düşünürler...
Tüm sebeplerini sıralayayım. Şimdi olgun kadınların öyle çok beklentisi olmaz. Zamanında yedikleri kazıklar yüzünden karşı taraftan sadece sevgi ve sadakat beklerler. Fazla beklentisi olmayan kadın erkeğin gözünde bir numaradır. Olgun kadınlar yeni yetme ergen kızlar gibi saçma sapan triplere girmezler. Sürekli ilgi beklemezler. Bu da erkeklerin hoşuna giden diğer davranışlardan biridir. Çoğu olgun kadınların maddi durumu da iyi olur. Erkeğin eline bakmazlar, yük olmazlar. Kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumdadırlar. Giyim tarzları feminen ve hoştur. Erkek reyonundan veya çocuk reyonundan giyinmezler. Çoğu kız tatlı görüneceğim derken komik göründüğünün farkında bile değil. Kesinlikle taraf tutmuyorum, sadece çevremden duyduklarımı yazayım dedim :D
Neden biliyor musun? (Genellikle) kişilikleri oturmuş, zırt pırt trip atmayan, her haltı erkeğin yapmasını beklemeyen, finansal, duygusal ve cinsel anlamda olgunluğa erişmiş hatunlar genç erkeklerin, genç kızlarda arayıp da göremediği özelliklerdir. He bir de buna yatak kısmındaki tecrübe eklenince, hem rahat kafa hem de iyi bir cinsellik her erkeğe cazibeli gelir.
Duygusal anlamda da yorumlarsak, herkes için bu sebepten olmasa da, kimi genç erkekler, duygusal yorgunluklarını, güçlü bir duygusal karakterle tamamlama sebebiyle de yapabilirler bunu ki kesinlikle yadırgamıyorum. Nasıl ki birçok kadının da tercihinde olgun erkek varsa, kimi erkeklerin tercihi de olgun kadın yönünde ki ikisi de gayet normal ve birine saygı duyuyor ve yadırgamıyorsak diğerine de saygı duymamız gerekir. Vesselam.
Akıl yaşta değil baştadır. Her yaşı büyük olan olgun davranmıyor her yaşı küçük olanda ham davranmıyor. Ama şöyle bir gerçek var ki genç kızların ağzı çok bozuk ve laylaylom derdindeler hepsi olmasa da bir çoğu böyle eğer böyle İnsanları sevmiyorsa mecburen yaşı büyük olanı seçiyordur herhalde diye düşünüyorum.
Olgun bir kadının yaşla alakası yok bence.. olgun bir kadın ne istediğini bilen kadındır bu kadının yaşı 25 te olabilir 35 te.. olgunluğun yaşla olduğunu düşünmüyorum ben..
Ama nedense evlilik yaşlarına baktığımızda genellikle kadınlar erkeklere göre yaş olarak daha küçük hep. 7, 8, 10 hatta 15 yaş büyük erkekle evleniyor birçok kadın. Benim bildiğim kızlar kendi yaşındaki erkekleri değil yaşça kendisinden daha büyük erkekleri daha çok beğenir hep. O köpek olma konusunda genelleme yapmamak lazım. Olgun kadın seven erkeklerin durumu biraz sapık duygulardan kaynaklanıyor. Cinsellik konusunda detaylı konulara girmeyi pek sevmediğim için o kısma fazla girmeyecem ama özetle sadece şunu söyleyim. O durum bazılarının cinsel içgüdülerine hakim olamamasından kaynaklı bir durum. Bana göre bir sapkınlık. Erkeklerin genelini temsil etmez.
Bir kere kimseye köpeklik yapmam da ben, olgun kadınları her erkek gibi bende tercih ederim. Nedenine gelince, tecrübe her zaman amatörün yanında geçerli not alır. Sende o kadının yaşına gelince ateşin başına vurdumu anlayacaksın neden erkeklerin olgun kadınları tercih ettiğini. Menapoza girmesine az bir vakit kalan kadın son vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmek için bütün tecrübesini konuşturuyor. Ayrıca tek sebebte bu değil karakteri oturmuş bir kadının genç kadın gibi bıktıran kaprisleri olmaz. Nerde oturacağını nerde konuşacağını ve sunacağını bilir ve erkekle daha güzel uyum sağlar. Erkekleri illallah ettiren o toyluk kaprisleriniz bizi onlara dahada yakınlaştırıyor.
• Kapris yapmaz • Ne istediğini bilir • Yatakta tecrübelidir • Çocuk gibi alınganlık yapmaz • Hayalperest değil realisttir • Evlilik düşüncesi yoktur...
37 Yaşındayım ama yaşımı kimse tahmin edemez. Yani dışardan bakılınca da baya baya giderim var. Çoluk çocukla kim uğraşmak ister ki? 🤭
Yanlış olan biçok konu var burda kadının yaşı bence bence her kadın güzeldir gençtir eşim aldatmaya meyili demek yerine tek taraflı suçlama saçma bence
Zekası ile benim doğru bildiğim yanlışları gerekçeli açıklayınca vaybe dedirttiklerinden dolayı ben daha hayatta hiçbirşey görmemişim dedirttiklerinden ve herkesin bulunduğu alanlarda yapmış oldukları hal hareket davranışlarıyla kendini kabullendirebildiklerinden dolayı olgun hanımefendiler bana çekici geliyor
Ne istediğini bilen kadın genelde ilk tercihtir erkekte fakat, olgunluğun yaş ile alakası yok... He kimisi de saçma sapan fantaziler, sapkınlıklar peşindedir vs vs vs... Bunun çok nedeni var anlayacağın... Ama benim esas merak ettigim şu; senin bahsettigin yaşı büyük diye tabir ettiğin kadınlar nasıl oğulları yaştaki çocuklarla takılabiliyorlar , asıl soru bu olmalı bence... Derdi ne olursa olsun o kadar düşmemeli insan be 😜😜😜 Şahsi fikrim budur...
Herkes için geçerli değildir bu ve ne istediğini bilen ve bazı noktalarda net oldukları için zor olmaz karşısındaki cins için. Gelecek vaat etmez ama an'ı yaşamak için beklenti içinde olanlar için normal gelebilir bu.. Bana ters ama kimine normal gelebilir.
Olgun kadın seviyorum sebebi ise anlayisli fedakar destekleyici güven verrn yön gösterebilen gerçekçi dürüst karskteri yerinde saçma tiriplerde bulunmayan istikrarlı ve en önemlisi bir dişi kadın olduğunu hissettirrebilen olamsidir
Diğer türluleri ise bu yukarda saydıklarimin tam tersi var
Akılları basıyor sanıyoruz ama daha cahiller. 1990'dan önce doğupta şu an bekar olan varsa aklından şüphe ediyorum. hele bir de yaş farkı hesaplayarak eş seçiyorlarsa vay hallerine :D
bunun tek bir sebebi var o da olgun kadınları daha rahat ve tecrübeli olarak gördükleri içim öyle olmasa bile olgun bir kadınla beraberken sorumsuz davranabilme şansı var
resimdeki görsel ne alaka hatun gayet iyi duruyor simdi allah var sitedeki kızların en az yarısını ezer belki daha fazlasını yani imkan olsa hayır denecek bir hatun deyil
olgun kadınlar erkeklere, erkek olduklarını hisssettiriler o yüzden erkekler köpeği olur... fakat diğer hatunlar erkeklere köpek olduklarını hisssettirirler o yüzden erkekler erkek olabildikleri yerlere kaçarlar :))
Köpek nedir ya nasıl bir tabir bu , erkeklere öfkeni bu sorundan daha iyi anlıyorum ama bu şekilde bir tabiri erkek bir birey olarak kabul etmiyor ve seni kınıyorum. Soruna köpeksiz gelirsek ben öyle olduğumuzu düşünmüyorum
Sende bir gün kaktüs olunca anlarsın neden tercih ettiklerini, şimdilik sen tanecik çiçek kal bakalım, kaktüs olunca konuşuruz bunu seninle burada, bye...
İnsanlar sevgiye ihtiyaç duyarlar. Genç kız erkekten sevgi bekler; ama erkeğin beklediği sevgiyi ona vermeyebilir. Erkek de sevgi gördüğü olgun kadınla daha mutlu olur. Bu kadar basit.
bi kere olgun kadın ne istedigini bilir ne yapacagını nasıl oturup kalktıgını bilir eerkegi yormaz ve ılımlı olcagında olur ilişkiyi olgun tutar malesef sende olgunlasınca anlıycaksın
Hem evet hem hayır, evet genç kızla sevişmek isteriz ama genç kızla içli dışlı olamayız, ama olgun kadın masaya yumruğunu vurur, reel davranır sen demeden her şeyi yapar, sen verdikçe o da verir. Ama genç kız hep almayı isterken kendisi hiç vermez. Genç kız zaman kaybıdır, hayatından çalar ve hiçbir şey alamazsın, olgun kadın zamanın sınırlı olduğunu bilir seni oyalamaz, erkekler olgun kadınları sevin, değer verin, aşık olun ve onları kırmayın, her kadın çiçektir ama olgun kadın botaniktir
Erkekler annelerine benzeyen kızlarlardan hoşlanırlar diye biliyorum o yüzden de olabilir olgun aklı basinda kizin evlenilecek ve Kendi ayakları üzerinde durabilecegine inandıkları icin de olabilir kardesim.
Genç kızın dırdırıyla uğraşmaktansa olgun, kendini ve ne istediğini bilen kadınla takılmak Daha iyi geliyor. Ayrıca nice olgun kadınlar var senin genç körpe dediğin kızlardan daha fizikli ve çekici. O yüzden tercihim olgundur net.
Genç kızın çilesi bitmiyor. Sürekli her yapılana küsüp duruyor, her şeyden mana arıyorlar. Hayatı da henüz tanımadıkları için erkeğe çile veriyorlar. Halbuki olgun insanlar daha fazla sahip çıkarlar. Ben olgun birini hep tercih ederim.
Bence bunun olgun kadinlikla allaksi yok bu karı koca arasındaki sorun muhtemelen eşi olgun bi kadınla aldattı onu ama burda asıl suçlu erkek aldatmaya meyili bi kocam var demek yerine suçu olgun kadınlara atmayı tercih etmis ki kocası adam olsa evde karısı dururken sağa sola bakmaz kadın her yaşta güzeldir genci yaşlısı yok
Tecrübe, anlayış, sevmek sevilmek isteği, saat problemi olmayan, her konuda kendi kararlarını kendi verebildiği için köpeği olmuyoruz da çok iyi anlaşıyoruz diyelim.
Bence bu yaşla ilgili değil ben 18 yaşında cok olgun davranan kızlar gördüm ama 25 yaşında mal gibi davrananlarıda gördüm bence bu olgunluk kişiye göre değişebiliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tecrübe her zaman 1,0 önde başlatır. Nerde ne yapacağını bilir. Hisseder ve hissettirir :)