Yakışıklı olsaydım sevilirdim değil mi?

Üniversitede görüyorum yakışıklı olanlar hiç boş kalmıyor. Birisi olmazsa diğeriyle çıkıyorlar. Burdaki olmazsadan kastım biriyle 4-5 ay takılıyor sonra diğeriyle. Öyle mutsuz olduklarını hiç sanmıyorum, gayet de eğlenip her şeylerini beraber yapıyorlar. Sevgilisi olmayan yakışıklıların da kızlar çevresinde oluyor. Soruyorum kızlara sebebeni muhabbeti iyi diyorlar. Bence saçmalık, daha komik ve eğlenceli olan erkekler de var ama onlarla konuşmuyorlar bile neden çünkü yakışıklı değiller. Kızlar kanka diyebilecekleri erkekleri bile yakışıklı erkeklerden seçiyor. Ben de isterdim yakışıklı sempatik biri olmayı ama olmuyor işte yaradan böyle vermiş. Kızlar benimle arkadaş bile olmuyor. Geçenlerde hoşlandığım kıza açıldım, keşke açılmasaydım mutlu, şen şakrak olan kızın dibi birden düştü sanki dünyanın en kötü haberini almış gibi. Yok arkadaş yok tipin yoksa boş verecekmişsin onu anladım sevilmeyeceksin işte ne uğraşıyon. Git kariyer yap satın al bir tanesini işini görsün yeter, artık bu kafadayım. Aşk falan hikayeymiş, ben de hikayedeki yakışıklı prens değilm maalesef.
Yakışıklı olsaydım sevilirdim değil mi?