Lütfen linçlemeyin. Benim sorum şu ki :bu kız neden benimle beraber? Çünkü yakışıklı değilim, zengin değilim, evli olduğumu biliyor da. Beraberim olduğum kız güzel de ayrıca. Haftalardır aklımı kurcalıyor bu soru. Neden benim gibi biriyle beraber olsun ki? Onlarca yakışıklı genç bulabilir iken?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarca yakışıklı ve gençte sende bulduğunu bulamamıştır...
Bazı aileler çocuklarımı sevgisiz büyütüyor özellikle kız çocukları babalarını çok seviyor be babadan aynı sevgiyi ilgiyi bekliyorlar baba bu sevgiyi vermediğin de onların yeri boş kalıyor ve o boşluk büyüdükçe büyüyor yillar sonra artık o sevgi boşluğunu kendisine ılgi gösteren baba sıcaklığını kendinden yaşca büyük kişilerde buluyorlar neden bu demeden işte aradigin ilginin sevginin tamda sizde olduğunu düşünüyorlar... bu sebeble tercih ediliyorsunuz.
Peki size soralım siz neden kızınız yaşında bir kız ile sevgili oldunuz.. kız çocuğuna özlem mi duyuyorsunuz?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYıllar için de öğrendiğim şey, bir erkeğin fiziği kesinlikle bizim sandığımız kadar önemli değil. Erkek için fizik 1 veya 2. Sıradaysa, kadın için Olgunluk, karakter, sorumluluk, hayatın idare ettirebilme, gibi diğer kriterlerden sonra 5. sırada geliyor.
Olgun ve tutarlı davranan, hayatını kurmuş tipsiz değil ama yakışıklı da sayılmayacak bir erkek, kendisinden kat kat yakışıklı adamlara toz yutturur.
Baba rolünüzün olması (20 yaşlarında ki kızlar hala biraz çocuksu karakterli oluyor, 30’lu yaşlara doğru mantık tarafı oturuyor), olgun duruşunuz, ailenizin olması (ki burası mantıkla bakınca aslında dez-avantaj olması gerekir ama kadın duygusallığı bunu da pozitif algılıyor, potansiyel babalık rolü olarak) 23 yaşında ki bir kıza çekici geliyordur.00 Yorumla
Sanırım bahsettiğiniz kızın geçmişinde ve psikolojisinde babası ile alakalı karanlık noktalar var. Babasını hiç tanımamış olabilir, ya da babasından doğru düzgün sevgi ve ilgi görmemiş olabilir. Böyle durumlarda birey büyüyüp yetişkin olduktan sonra dahi kendisinden yaşça çok büyük insanlara ilgi duyabilir. Evli olmanız da onun gözünde ailesine sahip çıkabilecek bir baba olduğunuz imajını güçlendiriyor olabilir. Yani bunlar tamamen varsayım elbette. Çünkü ilişkinizle ilgili fazla detaya sahip değilim. Sadece dışardan bir göz olarak; durumu analiz edip aklıma ilk gelen yorumu paylaştım..
140 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu ülkede kızların beyninde sorun var.. çoğu Amerikan hayatı gibi ipini koparmış bozuk hayatlar yaşama derdindeler. Düzgün yalnız erkekler "ABAZA" diyen bı kızlar evli erkekler göz dikiyorlar.. Buarada kendini aşağılama gerek yok , seni o seçmiş demekki bi bildiği var.. 1. sırada PARA geliyor.. seni PARA için tercih etmiş olabilir. 2. Kendi yaşıtları Z kuşağı denilen güvenilmez soytarı tipler olduğu için seni seçmiş olabilir..
buarada onla nasıl nasıl tanıştın nerde tanıştın bu da önemli bi detay?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBabasiyla alakali bir durum oldugunu dusunmuyorum.
Kendi yasinda ve arayis icinde olan genclerden bunaldigi ve ileriye donuk bisey olmayacagini bildigi icin cazip gel
mistir ona. Zengin yakisikli olmak bazen bir kadin icin sebep sayilmaz. Bir bakis bir gulus ya da mesleginizdeki ciddiyet de cezbedebilir. Bir de niyette bosanmak yoksa onun icin gecici bir heveste olabilirsiniz.
Tavsiyem; esinizden bosanmadan, dallanip budaklandirmadan esiniz icin degilse bile cocugunuz icin bu isten vazgecmeniz...
Zira genc bir hanimin gonul eglencesi olmaktan baska biseye yaramayacaktir bu durum.30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Kanseri düşün... önce küçücük başlar insan farkına bile varmaz.. sonra sinsi sinsi vücudu ele geçirir.. vakti geldiğinde patlar.. bir bakmışsın vücudun huzurun sağlığın hiçbir şeyin kalmamış.. bu olaylar hoş değil sana şimdi cazip gelebilir sana etkileyicide gelebilir ama bu işin sonunu görmeden amacı nedir bilemeyiz.. bence dünya guzelide olsa değmez.. evdeki eşinin çocuğunun hiçbir suçu yok bunu haketmiyorlar.. sen bunu yaparsın esin farkeder sonra aynısını eşin yapar ağzını açıp hiç bişey demeye hakkın olmaz.. unutma eden bulur. ne ekersen onu biçersin her zaman.
20 YorumlaAbi ya neden bunu yapıyorsun ki gelmişsin belli bir yaşa eşin var o kızın yaşına yakın çocukların var ayıp değil mi abi ya? Çok üzücü gerçekten etrafta o tarz kızlar çok nedenini sorgulama nedenini herkes bilir o yaşındaki kız ne işi var 46 yaşunda evli çocuklu abiyle yani düşünsene ne işi olabilir işi odur belkide ben bu kızları artık anlamamaya başlar oldum çok canım sıkılıyor o kız tamam öyle bi şeylik yapıyo ama abi ya sorgulamak yerine kardeşimsin sen benim evliyim nasıl dersin haydi işine bak diyemedin mi? Bunun sonu yok kullanır kullanır gider ilerde eşinle vs belkide sorun yaratacak abi çok üzdün beni bu soruyla moralmen çöktüm. Lütfen karınla ilgilen kızı hayatından çıkart rica ediyorum ayıp neden senle olduğunun farkındasın gelmişsin belli yaşa ricaaa ediyorum eşine güzel davran...
10 Yorumla
+1 yılDaddy issued yaşayan bir kızdan faydalanmak isteyen birisin, kız muhtemelen babasından alamadığı sevgiyi senden almak istiyor. Hayır bir de evlisin yani, pazarlık yapar gibi lütfen linçlemeyin diyorsun. Kız da bunu bilerek seninle birlikte oluyor... Allah akıl fikir versin.
50 YorumlaDaha ergen yaşta, ilgiye alakaya açtır muhtemelen, iki güzel lafın cezbetmiştir onu yani sende bir numara yok biraz adamsan uzaklaşırsın o kızdan
120 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılKizin babasi ya olmus, ya bosanmis ya da dogru durust babalik yapmamis. Senden de baba sefkati ariyordur eminim.
90 Yorumla Ailesinden göremediği ilgiyi, sevgiyi senden görünce aşık olduğunu sanmıştır garibim. Çoğu saf kızı bu şekilde kandırıyorsunuz zaten. Bir de gelmiş utanmadan neden diye soruyor. Gerçi sen de utanma olsaydı eşini aldatmazdın. Benimki de laf işte.
10 Yorumla40 yaş ve üstü erkeklerin genel çoğunluğuna sırtlan gözüyle bakıyorum. Kimse kusura bakmasın. Arada azınlık yok değil. Gerçekten dürüst, duygusuyla hareket edenler elbette vardır. Lakin bu azınlık gerçeği değiştirmeyecek. Emekli olsanızda kurtulsak.
12 Yorumla- +1 yıl
Sizi her ne kadar tanımasamda
Kız arkadaşınıza ve elbette size saygım var, ancak bu yorumu pek tutmadım, yargılanabilmesi kolay, ama gençlerin inanın bana tavsiyelere ihtiyacı var, bir yıl öncesine kadar bar ve tekel bayii işletiyoruken bir çöl genç nesile hep yardımcı olmuşumdur fikren ve haşa telefon ile görüşür nasihatlar alırlar, kaldı ki ilişki demiyor görüşüyoruz diyor, ha emeklimi olalım? tabi ki olalım şöyle yapalım
Siz bütün sosyal medya sitelerine yazınız “40 yaş üzerine sitelere erişim yassağı getirilsin”diye dilekçe verin olsun bitsin...
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi eksikliği, olgun erkek görmüş geçirmiş bilgili tecrübeli düşüncesi, beni zor anlarda ardımda büyüklük edip sahiplerinir korur düşüncesi, bu konuda pek çok şey sıralanabilir.
Seni linç edecek değiliz çok böyle ilişki türleri ama. Yanlış olduğunu bile bile devam edende sensin çokta anlayış bekleme bizden.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Doğru yapiyorsun diyemeyeceğim. Çünkü bu değerlendirme kendi açımdan yapıyorum. Evli olarak böyle davranmak etik değil. Kızın sana ilgisi bile olsa, sen kibarca red edebilirsin. Uzatmadan bitir. Kız acisindan olgun seviyor olabilir. Giderek saplantılı hal almadan, kızın aklı karışmadan bitirmesi gerekiyor. Travmalar yıllarca kalır yeni bir hayata adım atmasına engel olursun. Güven bunalımı en onemli sorun onun için.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bizim kızların çoğunda aşağılık kompleksi vardır. Yakışıklı erkeği pek sevmezler. Kendilerinden çirkin olsun isterler. Ayrıca, başka bir kadına ait olan erkeği elde etmek, diğer kadını mağlup etmek, neredeyse bütün kadınların hoşuna gider. Başka kadınlar tarafından tercih edilmeyen erkek ilgilerini çekmez. Ayrıca, hepsi olmasa da, bazı kızların, yaşça büyük erkeklere özel bir ilgisi de vardır.
00 Yorumlaİlgiye aç birine ilgi gösterirsen bişey sanar
Geçmişini sorgulamak gerek kızın
Bide herşey yakışıklışık değil
Dil vardır sende ya da karizmalık
Olgun erkek seven çok kız vardır
Ama evli seven genç az çıkar önerim kızın hayatını etkileyecek davranışlar veya iateklerde bulunma arkadaşlarıyla kısıtlama özgür bırak sende kalabilir ama zorundalık olmasın yaşıt arkadaşları olsun
Madem büyüksün aşk yaşıyorsunuz arada büyüklük yap yolda göster
Piskolojik desdek te olmaya çalış00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAbi bir kızın duvar resmini gördüm, aynı soruları sormuş hesabı ban yemiş. Sende yiyeceksin bak aynı soruyu bu şekilde ya 3. görüşüm ya 4. görüşüm dikkatli ol derim abi.
00 Yorumla
+1 yılAsıl sen neden evli ve çocuk sahibi olduğun halde kızla görüşüyorsun?
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum nasıl söylesem, erkek arkadaşım var yıllardır birlikteyiz bir okulda öğretmen olarak çalışıyorum benimle aynı branşta olan benden yaşca büyük ve evli 2 çocuğu var adamı ilk gördüm andan itibaren içim bir garip oldu biliyorum onun da bana karşı bişey hissediyor. Sizin sorunuza gelirsek bence insana bazen hayatında bir heyecan farklılık olsun istiyor
20 Yorumla"Yakışıklı değilsin, evlisin ve zengin değilsin." Bunlara rağmen seninle birlikte olması seni sevdiğini gösterir ya da zaman geçiriyordur. Yani, ilişkinize iki günlük ilişki gözüyle bakıyordur.
50 Yorumla
+1 yılSizin gibiler yüzünden ortalık o kadar kötü hale geldi ki inşallah karın da seni 25 yaşında genç bir delikanlı ile aldatır o zaman anlarsın
130 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTakıl işte ne sorguluyorsun. Yaşıtı biriyle olsa yaşasa ve sıkıldığı zaman bıraksa peşini bırakmaz tehdit ve şantaj ile rahatsız olacağını biliyor. ya da daha önceki sevgilisinin intikamını alıyordur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBu iş kısmet işi belli olmuyor bazen oluyor öyle neden aramamak lazım belki bir akrabasını çağrıştırmışsındır veya beğenmiştir olabilir yani illa ki mantıklı neden arama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadına ait olan erkeği etkilediğini düşünerek küçük beyni ve olmayan karakteri ile aptal egosunu tatmin etmeye çalışıyor olabilir.
Size gelince aynısını eşiniz yapsa bu kadar rahat ve arsız olabilir miydiniz merak ediyorum.40 Yorumla
+1 yılSen neden berabersin sana sormalı. Bi de yüzsüz gibi evliyim çocuğum var diyorsun. Karından utan. Çocuğundan utan.
40 YorumlaYakışmadı size evlisiniz çocuğunuz var yetmedi genç 23 yaşında genç bir kızla sevgili olmak normal değildir dostum. Bu düşüncen son derece akılsızca ve mantiksizca. Allah sizlere akıl versin bu durum suçtur anayasaya da aykırıdır sen çocuklu bir insansın gerçekçi ol bu kız evli olduğunu bile bile eğer senden hoşlanıyor ise oda çok mal sende malsin. Sen bence derhal git bu ülkeden ben artık tahammül edemiyorum size karşıda sizin gibilere karşıda büyük bir öfke ve nefret var. Allah versin cezanı😡
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Eşi, çocuğu olan, maddi ve manevi açıdan belli bir birikime ulaşmış bir erkekle benzer mental ve ruhsal olgunlukta olduğunu düşünmek, kendisini seninle aynı düzleme çıkarmak ona manevi bir haz ve hiyerarşi sağlıyor.
00 Yorumla
+1 yılKız bir boşlukta iken karşısına çıkmış olabilirsin. Bu boşluk belki yaslanacak bir omuz, belki de cinsel arzu. Onu sen daha iyi bilirsin.
Ayrıca evli erkek kızlar İçin daha çekici. Çünkü mecburen ipler hep onun elinde olur00 Yorumla
+1 yıl1. O... buna rağmen senleyse
2. Olgun seviyo drmekii30 Yorumla
+1 yılBaba sevgisine aç. kadinlar yaşça büyük erkeklerle beraber olabilirler. Bence kız çok akıllı biride değil senle ilişki yaşadığına göre saf olabilir. İdrak edemeyebilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılZengin değilsin, yakışıklı değilsin ama evlisin ee neden bakmış sana bu kız şimdi
Yatıyorsanız bişey diyemem belki iyi tatmin ediyorsundur onu ondan seninle beraberdir10 Yorumla
+1 yılYaş farkına diyecek birşey yok ama evli olman ve çocuğunun olması halinde başka bir kızla konuşman anormal belki başka beklentileri vardır onu sen daha iyi anlarsın ama bence sürdürme yuvandan olma.
11 Yorumla- +1 yıl
oldu mu snn o yasta sevgılın
+1 yılHayatında olgun birinin eksikliğini hissediyordur belki. Yaptığın çok hoş birşey değil ama görüştüğün kız daha çok küçük ve doğru kararlar alamayabilir
10 YorumlaBence ben neden bu kızla beraberim diye kendine sor evlisin ya hani karaktersiz
40 YorumlaBazıları olgun ve evli erkekleri tercih ediyor ondan. Farklılık arıyorlar aklı sıra ucuzlar.
40 YorumlaCogu akli yarim kiz cemaatinin; medeni durumu, parasi, yuzu gozu onemsemeden olgun erkek fevkalade hosuna gider.
Yani ozel bir yanin yok, merak etme. Siradan, vasat hatta evli esini aldatan adi, basit bir adamin tekisin..00 Yorumla
+1 yılKızlar yaşa ve dış görünüşe pek bakmazlar içini sevmiştir , daddy issuesi de olabilir kesin ailesinden sevgi görmüyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Olgunlardan hoşlanıyordur. Bacak aranda bi hamsi değilde palamut taşıyorsan zaten kolay kolay hiç bi kız bırakmaz. Paranın olup olmaması önemki değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇapımızın genç kızları türlü sucuğu yalamak istiyor bir tane de evli adamın altına gireyim demiştir. Yani onun koleksiyonundaki yüzlerce erkekten sadece birisin onun gözünde. Kendini özel hissetme. Hevesini alınca bırakır gider. Kadınlar böyledirler.
10 YorumlaPeki dayı bu kız benimle neden görüşüyor demek yerine ben beden bu kadar karektersizim diye kendine sorsan daha makul bı soru olur bence
20 Yorumla
+1 yılKızın yaşında birine özlemmi duyuyrsun yapmayın Allah aşkına, Biz kadınlar ne çektik sizden ne istiyorsunuz bizden...
00 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra ne siz nede fikirleriniz beni asla ilgilendirmiyor ve sizin samimi olmadığınız kanaatindeyim hoşçakalın
00 Yorumla
+1 yılo beraber olmak isteyebilirde sen neden kabul ediyorsun? dışarıda mutluluk düşmanı paracı pulcu o.. pu çok o kızı sorgulayacağına kendini sorgula..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGençler olgun sever ihtiyarlar da çıtır... Bu kadar yaş farkının sebebi kızın baba sevgisi ve ilgisinden uzak büyümesi bu eksikliği sizinle tamamlamak istiyor bilinç alti yonlendiriyor onu biraz kendisini tanisa ne istediğini bilse hiç yeltenmezdi..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok basit kadınlar şeytandır yasak aşk gibi şeyleri sever eşi çalmak ister karaktersiz kendini daha değerli hissetmek isteyen aciz kadın işidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye onlasın evliyim diyosun utanmadan birde gelmiş buraya soruyosun bu ne yüzsüzlük işine geliyo tabi gencecik kız
31 Yorumla- +1 yıl
gercekten bir de cocukları var be
Sen önce kendine “ben niye karımı aldatıyorum” diye sor bence. Sonra kıza gelirsin. 🧠
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Üzücü. Aile babası figürü altında neler yatıyor aslında...
10 Yorumla
+1 yılsen niye o kızla görüşüyorsun aynısını karının sana yaptığını düşün
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence asıl soru şu olmalı senin gibi kartoroz evli adamın 23 yaşındaki kızla ne işi var inş karın d*nuna kadar alır
22 Yorumla- +1 yıl
Hem gizlisiniz hemde hakaret ediyorsunuz, diğer yorumlara bakınca sizi kınıyorum, ilişki yaşıyoruz demiyor görüşüyoruz, ve benzese baba sevgisini yaşıyor, bunu bende yaşadım. Hala
yaşıyorum, gençler (kız erkek) benden fikir alırlar ve genelde boşanmış aile çocukları, yapmayın önyargılı yaklaşmayın insanlara
Cevap sahibi+1 yılSorun görüşmesi değil evli olması. Evli herifin ne işi var o yaştaki kızla? Boşansın bu kadar meraklıysa. Ayrıca sen o muhteşem beyninle bu durumu savunup beni kınayacağına kendine bak bozuk olan üslup olsun o düzelir sizin gibi oluncağına. Allah korusun sizin gibilerden
Gizli Üye(36-45)+1 yılRekabet senin eşin var ya aklınca savaş kazanmış psikolojisi olabilir kendince bir çıkarı vardır muhakkak
20 Yorumla
+1 yılAdam gibi bişey soylucem ama kizmican karını sken çok olur Kank
00 Yorumla
+1 yılMadem hiçbiri
değilsin sen söyle ne bulmuş sende kızın yaşında ki
birisi? Karına söyledin mi?00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir şey olabilir olgun seviyorlar sorumluluk sahibisin
00 Yorumlaevlisin? senin zihniyetine de onun zihniyetine de...
00 Yorumla
+1 yılYani Belki konuşman sohbetin falan ilgisini çekiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Da yani olmaz sizden buluşup kendi karıni üzme
Taktığın şeye tüküreyim karını aldatıyorsun yuvanı yıkıyorsun yuvanı bunu mu düşünüyorsun gerçekten?
00 Yorumla
+1 yılHerkesin tercihi başka oluyor onun da illa ki sende bulduğu bir şey vardır
00 Yorumla#Bonjour
Aşk işte. Aşık olmuş sana neyini anlamıyorsun.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun seviyor olabilir ama hata yaptığını biliyorsun ona göre hareket et
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 45,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenç kadınların bir çoğunda evli ve olgun erkek saplantısı var. Ondandır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde olgun fantazim var ve evli benden yaşça büyük olan sevgililerim oldu normal yani
20 Yorumla
+1 yılKız da sende malsınız karakterleriniz desen sıfır başka bişiy bulamıyorum
40 Yorumla
+1 yılAdam bir soru sormuş herkes ahlak polisi kesilmiş. Üstelik hakaretin haddi hesabı yok. Birçoğunun da kalitesiz süt dilimleri olduğuna da eminim.
20 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 46 yaşındayım, evliyim ve çocuğum var. Fakat 23 yaşında bir kızla görüşüyorum, bu kız neden benimle beraber?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım