Kızı çok seviyorum ve abisi eyer izin vermezse kız benle konuşamayacak nolur bir fikir verin dayak yemekten korkmuyorum hatta abilerini bile dövebilirim dövüş sporuyla ilgileniyorum sadece kızı kaybetmekten korkuyorum nolur yardım edin
Sevdiğim kızın abisiyle konuşacaktım kız bir anda beni pazartesi abim konuşmaya değil dövmeye çağırıyor dedi 💔 ?
Ama abisiyle konuşmana veya abisinin bilmesine ne gerek vardı onu anlamadım. Sevgilinle ilişki ciddi gider seneler geçer ve direk ailesiyle tanışırsın. Abisi kendi hayatıyla ilgilensin.
Yanımda iki kişi olacak ama onlara vurursada birşey yapmamalarını söyledim nasıl ikna edebilirim abisini ben iyi anlaşmak istiyorum ve hiç bir yanlış hareket yapmadım kızda abilerine beni sevdiğini söyledi
Kanka sana tavsiyem be olursa olsun abisi veya ailesi ile kavga etmek dayak yemek bi yana dövsen öldürsende haklıda olsan kız nikahlı olmadığınız sürece ailesini seçecektir zararlı çıkarsın
Artık pek bir şansım yok size özelden ss atayım mı abisiyle konuştum kız beni kurtarıyor abisi sadece konuşacam diye çağırdı ama diğer abisi gelcek buluşmaya ve beni dövecekmiş kız söyledi
Geri kafalılar işte kanka sözde hepsi erkek alayını severim ama değmez hiç biri kendileri milletin kızıyla sabah aksam yatarlar ama onlara olunca delikanlı kesilirler
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim kızın abisiyle konuşacaktım kız bir anda beni pazartesi abim konuşmaya değil dövmeye çağırıyor dedi 💔 ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Git ama gitmeden önce yemek yeme kusarsın dayak yerken
Ya arkadaş hiç mi ikna edemem
Edemezsin ya da önce yemeğini ye biraz sindir dayağı öyle ye çünkü ağzını yüzün dağılacak
İyiki sevgilimin abisi yok
İyiki kardeşim 😞💔
Ama abisiyle konuşmana veya abisinin bilmesine ne gerek vardı onu anlamadım. Sevgilinle ilişki ciddi gider seneler geçer ve direk ailesiyle tanışırsın. Abisi kendi hayatıyla ilgilensin.
Tek başına gitme, ayvayı yersin sonra
Yanımda iki kişi olacak ama onlara vurursada birşey yapmamalarını söyledim nasıl ikna edebilirim abisini ben iyi anlaşmak istiyorum ve hiç bir yanlış hareket yapmadım kızda abilerine beni sevdiğini söyledi
S et kanka
Anlamadım
hadi ordan et takma kanka
Kızda beni çok seviyor nasıl takmayayım?
Abisinden gizli bulus easy
Yapamıyorum iki abiside çok sıkı
Hiç abisini karıştırma ilişkilere ben aileme sölemem hiç ablam dahi
😞 kendileri öğrendiler
Kız tek evden cıkamıomu hiç
Evet
Kanka sana tavsiyem be olursa olsun abisi veya ailesi ile kavga etmek dayak yemek bi yana dövsen öldürsende haklıda olsan kız nikahlı olmadığınız sürece ailesini seçecektir zararlı çıkarsın
Çok beynim yandı ve sinirim bozuldu kardeş inan çok tuhaf şeyler yaşıyorim
Abisi beni değil böyle giderse iki abisinide ben döveceğim
Çncelikle soğukanlılığını koru ve abisiyke buluşma kaçamak ol ne olursa olsun kavgaya karısma
Emin ol hak vericeksin dediklerime
Artık pek bir şansım yok size özelden ss atayım mı abisiyle konuştum kız beni kurtarıyor abisi sadece konuşacam diye çağırdı ama diğer abisi gelcek buluşmaya ve beni dövecekmiş kız söyledi
At bakayım kank
Sadece kızla konuşmak buluşmak istiyorum birşey de istemiyorum düzgün birisiyim hiç bir yanlışım olmadı neden böyleler
Mbrn81_ ig hesabım kanka burdan foto yollanmıyor
Tamam ekliyorum ismim mehmet gelir şimdi
Geri kafalılar işte kanka sözde hepsi erkek alayını severim ama değmez hiç biri kendileri milletin kızıyla sabah aksam yatarlar ama onlara olunca delikanlı kesilirler
Adres ver gidek kanks eglence olsun
💔😞 ben kızı kaybetmek istemiyorum daha hâyallerimiz vardı