Eşimin bana yaptığı oyun sadakatsizlik?

Arkadaşlar yıkık durumdayım bundan 3 ay önce severek ve kaçarak evlendim eşim akrabam 2 defa istedik vermediler eşim kaçır dedi kaçırdım. Eşim bakire olmadığını korktuğu için söylememiş evlendik 2 ay dokunmadım nikahım yoktu diye elini tutmaya kıyamadım sakındım herkesten herseyden onu korudum kolladım hep. 1 ay önce ilişkide kan gelmedi korktum ne oluyor diye benim elim kız eline değmedi eşim Oscarlık tiyatro yaptı bana yok kasılma yok falan filan şüphelendim korktuğum şey başıma geldi bütün foyasını ortaya çıkardım lise zamanında pisliğe bulaşmış üniversite yıllarında özgürlüğün sağlandığı şevk ile 3 kişi ile düzenli ilişkisi olmuş hertürlü pisliği yapmış yemiş. Doğulu olduğumuz için 250 bin TL başlık parası verdim anamı siktiler yamalı kizi bana itelediler ne aileme ne başkasına bu derdimi anlatamıyorum psikiyatriye gittim 30 gün hava değişimi verdi askeri personelim. Eşim bana dürüst olmadı hayatımı kararttı ben ona bir kelime yanliş yapmadım üstüme titredim bunun ilişkiye girdiği benim hayatımı karartan 4 çocuğu izinde buldum hepsini dövdüm haftaya tekrar gidip döveceğim eşimi boşamaya karar verdim iyi değilim arkadaşlar tanıdık bi doktor tanıdığı olan var mı saçlarım beyaZladı 1 ayda eşim öğrenmesem beni kandıracak hiçbirsey olmamış gibi davranacaktı çıkmazdayım
Eşimin bana yaptığı oyun sadakatsizlik?