Genelde insanlar birbirini severken çeşitli şekillerde sözler verirler işte sen olmazsan olmaz sen yoksan ölürüm ya da seni hiç bir zaman bırakmam gibi sözleri çok duyarız.
Benim için bir ilişkide sözden çok kıymet verdiğini hissettirmek önemli çünkü hiçbir canlı ölümsüz değildir bir gün bir bakarsınız sevdiğiniz öldü ve hayatınıza başkası girer o yüzden kimse bir diğeri olmadan yaşayamaz sözü tamamen yalandır.
Ben yanımda insanlar varken telefonum çaldıysa ve cevap verdiysem kapatırken seni seviyorum deyince bende diye cevap veririm en fazla, insanların içinde canım aşkım falan konuşamam hayatta. Bunun sıkıntısını hep çekmişimdir. Yok kimden çekiniyorsun? Asker arkadaşın gibi konuştuğuna göre kesin yanında gene birileri var. Hiç biri de demedi ki ulan ne güzel basitleştirmiyor, herkesin içinde değil de yalnızken söylüyor diye. Ne güzel utangaç mahçup bir erkek arkadaşım var diyemediler beee.
mutluyuz.. mutlular mutlusun.. hep mutluluk akıyor sözcüklerinde hep bir sevimlilik yaranma çabası ya mutluysan kendine mutlusun ne diye bunu sürekli terennüm ediyorsun ki
Kelimelerin bir önemi yok. başkasına gösteriş için vicik vıcık yaşanan her aşkı itici buluyorum. Samimiyetsizlik parçalardan akıyor. Partnerlerin birbirine de çevreye de saygısı olmalı.