Nişanlım bana dokunmak istiyor ne yapmalıyım çok hata yaptik?

2 yıla yakındır cikiyoduk nişanlandik bir birimizi çok seviyoruz ben en başından beri evlenmeden dokunsun istemedim sadece herşey öpüşmek le sınırlı kalsın istedim çok hata yaptık artık dayanamıyorum seni istiyorum diyor ama oda ileri gitmicez diyor göğsüme kalçama ne bilim başka yerlere dokunduğu zaman igrenc hissediyorum kendimi onunda kalbimi kırıyorum çok ağlıyorum utanıyorum kendimi basit hissediyorum senden nefret ediyorum diyordum özür dileyip söz veriyor bidaha olmicak diye yine oluyor defalarca söz verdi iyi bir insan beni sevdiğini de biliyorum ama çok mutsuzum çok bekledim nişanlandik Mutlu olmamız gereken yerde şu an konuşmuyoruz sert tepki verdim sarilmasina izin vermedim bidaha yapmasın diye çekti gitti aradım soğuk konuştu napicagimi nasıl davranacağımi bilmiyorum naparsam bidaha evlenene kadar dokunmaz herşey zamanında güzel diye kendi de söylüyor du öyle bi kız olmadığım için evlenmek istemiş ozaman niye şimdi yapıyor bunları erkek tır bazen tutamiyor ama benide düşünmesi gerekmez mi üzülüyorum ağlıyorum
Nişanlım bana dokunmak istiyor ne yapmalıyım çok hata yaptik?