Dilek duracak mı acaba?

Şu hiçbir şey yapmam diyenlerin hepsi 'tülay geri dön sevgilim aşkım birtanem'ciler 😂hatalıysam düzeltmeye çalışırım. Ne yaptığım da önemli şimdi aldattım mı? Aldattıysam yüzüm olmasın mümkünse. Değerini mi bilemedim? Bilememişsem ve ayrılan sevgilim haklıysa o zaman düzeltmeye çalışırım. Şunu yaparım diyemiyorum çünkü her ilişki kendine has, dinamikleri farklı. Kişiye göre bir yol çizerim son olarak şunu bırakıyorum 😁😁
https://www.youtube.com/embed/vNpF8wnP_KwGözlemeci moda şimdi.😕
😂😂 çok fenasın sen
Al işte hemen fenasın.😒
E seni tanıyorum medancım eski sevgililerinden biri olabilirim belki de 😬
Ah, bildim.
Oltayı at balık tutarsa ne ala dimi yooo bilemedin
Yufkacı olcam bu gidişle
Sen üzümlerine ihanet etmezsin 😁 yufka elinden gelmez ama kalbinde çok derinlerde bir yufkalık var seni böyle yapan hayat utansın 😂
Ağam benle eğlenir.
Aşk olsun 😶
😕
Benden ayrılan bir sevgiliyi geri kazanmak için hiç birşey yapmam. Kendimden de taviz vermem. Madem ayrıldı: sebpe benden kaynaklı dahi olsa bitmiştir. Hiç birşey eskisi gibi olmaz çünkü. Kırılan bardak yapışınca aynı mı kalıyor; hayır. Biten ve gidene hatalı olsam da; olmasam da kazanmaya tekrar çalışmam.
Teşekkür çok ⭐️🙏
Ben bırakmazsam ayrılamazki ben bitti demeden bitmez.
Benden ayrılabilmesi için benim serbest bırakmam lazım ki bıraktığım birini niye geri kazanmaya çalışayım.
Kaybetmemek için çok fena darlarım ağzından girer burnundan çıkarım.
Teşekkür ederim 🌸
Bir şey yapmam. İlişkiye iki tarafta değer veriyorsa zaten sağlıklı bir ilişkiyse yürür. Ortada olağan dışı durumlar olduysa yanlış yapan kendisini affettirmeye çalışır. Ama ilişki de işler yolunda gitmiyorsa ve bitirildiyse ne kadar sevsem de, arzulasam da geri dönmem. Bitti dediğim yerde biter yoluma bakarım.
Cevap
34Cevap
beni istemeyeni ben hiç istemem..
Ben haksızsam uğraşırım ararım sorarım ama önce kendi halinde bırakırım biraz kendine gelsin üstüne gitmem. Zaman geçtiğinde direk ararım işte üzgün olduğumu vs ne olduysa yanlış oldğuu felan belirtirim şebeklik yaparım gönlünü almaya çalışırım ama bunlara rağmen hala aynı sertlikteyse bişi yapmam muhakkak bi düşünüp kafasını toplar deidklerime bakar o anki sinirle zaten ne yaparsan yap dönmez bence biraz zaman tanımak lazım
Mücadele edilesi biriyse ederim ne yapacağım o kişiye bağlı. Keyifli akşamlar.
Giden gitmistir
Gittiği gün bitmiştir
Ben gideni değil
Giden beni kaybetmistir
Ksjdhdjsjs:)))) bunu yazmazsam olmazdı
Koskoca bir Hiç diyorum
Bir şey daha vardı, o kalmış.
Aaaa bilmiyorum
"Bırak gitsin dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır" asdfvg
Hdjsjdhsh evet o aklıma gelmedi
Şu an içinde bulunduğum durumu düşüyorum da hiçbirini geri kazanmaya çalışmam kesinlikle. Denedim olmuyor çünkü, en azından bizim için mümkün değil bu..
Yani bence eğer saygı ve anlayış çizgisini bozmadan bitmişse, aralarında bir problem yoksa, dış etkenler yüzünden ayrılmışlar ise denenebilir bi umut. Aksi halde denemeye değmez kesinlikle.
Bunun için bence zaman gerekli ha deyince aynı olmuyor bazı şeyler zaman gerek kesinlikle.
Hiçbir şey. Ayrılan erkekse demek daha iyi tercih çıkmıştır. Geri dönmek istiyorsa demek ki ilgilendiğiyle olmamıştır boşta kalmamak için geri dönmek ister
Ondan gizli bir şeyler karıştırdıysam zaten dönmesin bana ve böyle bir kişilikte insan da olmasın birlikte olacağım kadın.
Başka bir sebepten dolayı diye düşünürsek o benim tüm dünyam olacağı için uğruna her şeyi yapardım. Gerekirse ayaklarına bile kapanır sonra sırtıma atar götürürdüm sen benimsin diye. :)
Boyle yasaya kanuna karsi gelen biri ask sevgi yoktur..
Terbiyesizlik bu..
Bir kiz icin degmez etrafi kirletmeye
Dilek kim mk..
Ayse fatma hayriye icinde yapmistin bunu.. noldu
Şimdiye kadar hiç uğraşmadım. Şimdi de uğraşacağımı sanmıyorum. Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir.:-)
Hiçkimsenin peşinden koşmam. Ayrıldıysa kendisi gelsin. Gelmiyorsa gitsin istediği yere. Hiçkimseyle uğraşamam.
Bir kez yaptım. Güvenini tekrar kazanmak için birçok şey yaptım lakin etkisiz oldu. Ee sonra salla dedim.
Ne kaybettiğine bakmasını sağlarım da bu işler nasip işi ayrıldıysan da gelmiyorsa ya da sen girmiyorsan nasip yoktur bu tür şeyleri zorlamamak lazim
bişeyler karıştırıp 'kaçırdığım' sevgilim için bişey yapmam, vicdanım hergün yiyip bitirir zaten beni
Olduğum yerde ters takla atıp vücudumdaki kan akışını stabilize ettikten sonra evime geri dönerim :D Uğraşamam kısacası
Hatalıysam üstüme düşeni yaparım, hala da gitmekte kararlıysa yolu açık olsun.
Hiçbir şey yapmam. Bittiyse bitmiştir geri dönüşü olmaz
Ayrılmışsak olay zaten bitmiştir. Geri dönmesini istemem
Biten bir iliski tekrar baslamaz basladi diyelim emin olun sonuc yine husran olur.
Hiçbişey yapmamayı yaparım seviyorsa ayrılsak bile döner eğer o ayrıldıysa
İstesem de bişey yapmam bozulan birşeyi onarmak için ne zaman uğraşsam hep çabalarım boşa gitti
Eğer gerçekten seviyorsam elimden geleni ardıma koymam
Bı bk yediysem herşeyi göze almışım demektir bence durmasın dilek yola devam
hiç bir şey yapmam o beni kazansın ayol kesin bisiler yapmıstır bana pis domuz
Eskisi için sarf edeceğim eforu yenisini kudurtmak için sarf ederim
Hiçbir şey yapmam, yapmadım çünkü bilirim ki 1 kez giden, bir daha gider.
İsmimi tabelalara yazdıracagını bilseydim gitmezdim😒
Hiç bir şey yapmam. Yenisine bakarım. Kimse unutulmaz değildir.
Nedeni bensem konuşur uğraşırım degilsem ilgilenmem.
Yani sevwt k ayrıldoysam zamanında olmuştum uğraştım bir süre yani ama olmayacaksa olmuyor. Bazen istemek ya da çabalamaktan yetmiyor.
Ohooo elimden geleni yaptım 😃🤭 acayip cesaretli insanim ikna kabiliyetim yuksek;)
Ayrıldıysa vardır bi sebebi, gideni durdurmaya çalışmayın dönse bile geri yine gider olan size olur bi röntgenci tavsiyesi
Benim de aynı olay başıma geldi. Lisede sevgili adayımı yok yere terkettim. Saçmalıktı tabi biliyorum ama geri dönüş yok.
Hiçbir şey yapmam. Yolu açık olsun.
Baya açıkmış öğrendik, çıkıp duruyor.😒
Erkeği kadını olmazki bu işin sadakatlizlik var ise sevgi saygı yoktur ilişkide bı adım dahi atılmaz bu yüzden
Bence dilek önceki ışıkta geçmiş, dönmez o 🙄🤭
😂 Çok iyi
Hiçbir şey giden gitmiştir. Zorla kimseyi tutamam. yolu açık olsun
#Bonjour
Ben terk edilmem terk ederim! Haa bana dönmek isterse çok bekler
Hiçbir şey yapmam kimin ne kaybettiğini zaman zaten gösterir
Bir şey yapmam. Bir kız için bitmisse ilişki ne yapsam da geri dönmez
Tekrar kazanmam benden gittiyse.
O benden ayrıldıysa bir şey yapmam.
Ne yaparsan yap ofsayt 🙂
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir !
Ulan benim dogama karşı kimseye ikinci şans vermem
Arkasından su dokerim.
Giden gitmiş,, ben ne yapayım?
hiç bir şey yapmam yolveririm :)
Plakdan müslüm kaseti döndürürüm
Kazanmaya çalışmadım hiç.
hiçbir şey hayatıma devam
Bir şeyler karıştıracak karakterde birisi değilim.
Hiç bişey gelen gelir zaten
Kimseyi kazanmak için artık bir çaba göstermiyorum
Ayrıldıysa neden uğraşayım. Yolu açık olsun.
Kendi kaybeder, uğraşacağım hacıt
Bi şey yapmam seven insan ayrılmaz
Hiç birşey kaçan kaçmış artık su döküp yola devam
Hiç bisey yapamam, oturur ağlarım
Benden çıkmış birini kazanmak için çabalamam saçma olur
Otur ağla özle ama ordan sana hayır çıkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?