Ayrılık sonrası beni merak edip aramasını nasıl sağlarım?

Biraz uzun ama lütfen okuyun 🙏 ciddi sayılabilecek güzel giden bi ilişkimiz vardı. Yaklaşık 8 ay kadar sürdü. Öncesinde bi kaç kere ayrılık yaşadık ama hep benim çabamla barıştık. Yani anlayacağınız benimle ayrılıp beni gerçekten özler mi gerçekten aramızda ki bağ kuvvetli mi diye ona pek fırsat vermedim sürekli yazdım durdum. Ayrılığımız ceviz kabuğunu doldurmaz o kadar saçma bi konu ki yüzde yüz suçsuzum o da farkında ama demek ki bahane buldu terk etti diye düşünüyorum. Whatsapptan ve ig dan hatta telegramdan beni engellemiş. Onun böyle saçma bi huyu var beni engelliyor çünkü biliyor ben deliriyorum açsın diye sürekli yazıyorum. Her neyse arkadaşlar uzun oldu farkındayım ama nolur çok dua edeceğim size sonuna kadar okuyun ve fikirlerinizi benimle paylaşın. 2-3 hafta kadar sosyal medya, whatsapp vs girmeyeceğim. Çok yüksek bi takipçili hesabım var ifşa olmak istemiyorum buradan ama onu dondurmuştum geri açacağım ve tatile gidip deniz manzara Story si vs atacağım. Sizce o güne kadar merak edip yazar mı? Bana hiç bi yerden ulaşamayınca beni özler mi? Terk ettiği için pişman olur mu? Bana geri döner mi? Ne hissediyorsunuz? Hiç yoktan döner dönmez vs hislerinizi de paylaşabilirsiniz çok teşekkür ederim şimdiden 🌼🙏 bu arada ilk defa bu kadar sessiz kalacağım çok heyecanlıyım onun tepkisi ne olacak diye. Bugün 2. Gün inşallah dayanabilirim. 🥲
Ayrılık sonrası beni merak edip aramasını nasıl sağlarım?