Konuştuğum kişi benden biraz faydalanıp bana hakaret etmişti bende bir güzel yedi düvele yayın ettim bunu. Hakkından geldim. Neyse aylar geçti ve bir gün kafede karşılaştık. O kafeye oturmadım yemek var mı diye sordu arkadaşım garsona adam da kahve ağırlıklı dedi ve biz çıktık. Başka kafeye gittik. Bunun arkadaşı da yan kafenin sahibi ve oraya geldi, kapıda adamlarla konuşurken bana baktı bu adam ama öyle böyle değil baya uzun uzun baktı bariz. Bende tuhafıma gitti ne zaman kafamı kaldırsam baktı. Şimdi gidip ona der mi, senin şu kız bana baktı der mi? Derse ben o salaggın ağzına laf mı vermiş oldum yani?
Güncellemeler
+1 yıl
Gençler acil ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani biraz öyle olmuş.
Ne diycek yani hakkımda
Ne yaşamışsan onu söylemiştir, ne kadar iyi arkadaşlığın dostluğun olursa olsun sırlar kendinde kalmalı herkese vermemek lazım yarın kötü olduğunda saklayacağından emin olamazsın
Onu demiyorum. Ben adama bakınca onun ağzına laf verdim mi diye sordum hani gidip senin şu anlattığın kız bana baktı dese ben ona laf verdim mi oluyorum demek istedim. Yoksa onu unutup hayatıma devam edip hatta birilerine bakacak kadar unuttum mu demeye geliyor
Arkadaşına anlatmıştır büyük ihtimalle yoksa size niye uzun uzun baksın. O an sizin ona bakmanız büyük ihtimalle sizin hakkınızda hoş bir düşünce oluşturmamış olabilir. ( eski konuştuğunuz aranızda geçenleri arkadaşına anlatmışsa, anlatmadıysa kimsenin ağzına bir laf verdiğinizi sanmam)
Anlatmışsa anlatsın ben orasında değilim. Ben diyorum ki adam bana bakınca bende baktığım için aaa basit kız mı oluyorum ve o salağa, senin kız baktı bakıştık dese ben adama iş atan mı oluyorum diye bir soru sordum
Adam sana bakınca sen baktığın için malesef basit kız olma ihtimalin yüksek, senin kız baktı bakıştık dese senin yine iş atan kız olma ihtimalin muhtemel. Yaşadığın durum kıyısından köşesinden eski konuştuğunla bağlantılı, sen yinede olumlu düşün pek fazla takma.
o sana bakmış bakana bakılır normal bir şey bu
Adam bana gülerek bakınca bende kaç kere baktım çünkü sinir oldum. Şimdi gidip kıza baktım o da bana baktı mı diycek
desin neden takıldın ki buna? aynı şekilde senin baktığını da o sana bakmadan göremezdi dolayısıyla o da sana bakmış oluyor.
Evet ve hani sormak istediğim şey ben adama bakınca o gidip senin anlattığın şu kız bana baktı dediğinde ben o salağın ağzına laf vermiş olcam mı
bunu da bir halt sanıp laf yaparsa o kişinin zeka seviyesinden şüphe ederim ben
Ya altta birisi bana neler demiş ya haklı mı Bi bakar mısınız o cevaba
tabii ki basit kız falan olmuyorsun saçmalama ne düşünürlerse dusunsunler bırak