Geçmişinizde duygularınızı sömüren, değerinizi hiç'e sayan o kişi mutlu mu şu an? Belki ortak arkadaşlarınızdan biri size haber uçurmuştur, ya da siz şahit olmuşsunuzdur.. :)
Ben patronumu Allahü teala ya havale ediyorum. Şimdi şirket ve fabrika kirdi günlük 100. bin para kazanıyor. Mutlu mu mutsuz mi siz düşünün. Benim düşüncem bu hayatta zenginlik bir şey ifade etmiyor kalbi pis ise zenginlik onu cennete götürmez.
"Allah sana kötülük yapanın cezasını verirken, bazen senin görmeni istemez. İnsansın sonuçta. Egona yenilip oh dersin, içine fitne eklenir diye. Uzakta, sen görmeden halleder. Bazen süreci uzatır, sana unutturur. Ona ise yıllar sonra toplu bir ceza verir. Kimin, neyi, ne kadar hakkettiğini bilemezsin. Bilme ki düşman gibi pusuda bekleme. Sen Sadece iyi insan olma mücadeleni artır" Bu yazı çok hoşuma gider. Bazen haber uçuranlarımda , kendi şahit olduklarımda oldu. Ve inanıyorum ki eğer birinin gözyaşının sebebi oluyorsan, kalbini bile isteye kırıp, o gözyailarının hesabı mutlaka soruluyor. Çünkü kimsenin ahı kimsede kalmaz.
@merakettimmiste Öyle mi dersiniz ben birden terkedilmistim mesajla ve yuzume söyle dedigim halde gelmedi ve birkac ay sonra baskasiyla iliskisi basladı ve nisanlandi ailem ah etti sizce mutlu olur mu?
@merakettimmişte Bana uygun biri deildi farkindaydım ama ayrilirken bari biraz insan olsun dedim onu da başaramadı 1.5 sene ağlattı beni ins. dediginiz gibi olur tesekkur ederim 🌸
Hayır değil kimsenin hakkına girmemeye dikkat etmeliyiz kendim için de söylüyorum
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir erkek bana teklif etmişti bend eistemiykrum şua ara ilişki demiştim orda burda ya oruspuu ona kim bakar daha fahisesii yok vs demişti bend eallah seni fahiselerle bir etsin dedim o da kes sesini diyip gitti bir daha görmedim geçen arkadaşım söyledi bir kadın çağırmış evine kadın çıkarken arabayı da almış gerçi arabası da külüstür su ama baya para yinede kadını bulmuşlar mu bilmiyirum ama arabası yok yani hehehehhe
Tam tersi insallh inaalrinki bana tutmaz 7 senelik evliyim ama arkamda neler bıraktım çok kişi var bedusani aldığım sonra tövbe ettim helalik aldım yarısından yarinsindan alamadım Allh beni affetsin cahilkti ışte çok pişmanım çok
Valla Kimi Allah’a havale ettiysem hepsinin yolu bana düştü. Yazıyorlar engelliyorum arkadaşlarımdan yardım istiyorlar. Kimsenin ahının kimsede kaldığını görmedim er ya da geç çıkıyor. Allah’ın adaleti dedikleri bu olsa gerek.
Fizyoterapistliğe yönelmeli miyim? Fizyoterapistliğe yönelmeli miyim? Merhaba herkese iyi geceler. Ben 2 yıllık üniversite okumak istiyorum normalde mezunum. Ama fizyoterapistlik istiyorum. Denemelerde iyi yapıyorum. 65 net falan yapıyorum. Masaj da çok iyi yapıyorum ilgim de var sizve tercih edeyim mi Türkçe 35 net sosyal 20 net matematik 5 net 10 net fen ile girilir mi?
Merhaba.. İki yıllık okumak istiyorsan fizyoterapist değil, fizyoterapi teknikeri olursun. 4 yıllık lisans eğitimini tamamlarsan şayet fizyoterapist ünvanına sahip olursun.. Fizyoterapistlik sabır gerektiren bir meslek olmasına karşın sadece masaj teknikleri öğretilmiyor.. Masaj dediğin manüplatif tedavi I ve II dersi olarak öğretiliyor, diğer dersler ile de bütünleştiriliyor.. Anatomiye hakim olmak şart, kas ve iskelet sistemlerindeki birçok kas gruplarına karşı yakın olman lazım.. Hastalık tedavileri çok geniş; kardiyopulmoner, ortez ve protez, nörolojik rehabilitasyon, solunum rehabilitasyonu, el rehabilitasyonu vs. daha birçok alanda kapsamlı bir meslek.. Egzersiz uygulamaları ile de teorik ve pratik dersler ağırlıkta.. Gerçekten istiyorsan imkansız değil.. Sadece hastalara karşı çok sabırlı olunmalı ben mesleğimden çok memnunum.
Hayır fizyoterapistim.. Fizyoterapi teknikerleri daha çok elektroterapi kısmıyla ilgilenirler biz de hastanın egzersizleri ile hükümlü oluruz. Yani hedef 2 yıllık ise yapılabilir zor değil.