Selamm şimdi dalga geçmeyin benimle ama birkaç aydır mangasını okuduğum bir anime var animesini de izlemiştim fakat ara verildi ve ben ana karakteri bir haftadır falan sürekli düşünmeye başladım onu görünce içimde kelebekler uçuşuyor sürekli onun fotoğraflarına yapılan editlerine bakıyorum ama 3 gündür bakamıyorum bundan sonrası spoiler sevdiğim karakter ölmesini bekliyordum ama ölmesini istemiyordum ve öldü 3 gündür ağlıyorum ve karşıma sürekli o çıkıyo çıktıkça ağlıyorum gülemiyorum resmen depresyona girdim düşündükçe kendime gülüyorum arkadaşımda helva döktür birde istersen falan diyor ama cidden bu normal bir şey mi olmayan birine karşı böyle hoş şeyler hissetmek sadece sevmek değil ama bir şeyler hissetmek önceden sadece seviyordum ama öldüğünü öğrenince gerçekten bana bir şeyler oldu.Özellikle simitçi bıyığı ve sakat haline aşığım
animeler güzel yapılınca baya etkiliyo insanı 😄 etkisinden çıkmak uzun zaman alabiliyo bende bi hikaye izlemiştim küçükken normal filmden daha fazla etki bıraktı üzerimde hala hatırlarım ama geçiyo yani zamanla
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet cidden attack on titan baya bir etki bıraktı bende
Shifting denilen bir metod var onu internetten araştırıp deneyebilirsin ben daha denemedim ama araştırmalarını yapmayı unutma böylece o boyuta sanki bir lucid rüya gibi gidebilirsin.