Anime sevenler sorunlu insanlar oluyormuş böyle birşey var mi
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alaka ya :D Bu aslında oynadığım oyundaki bir karakterdi. Utangaç, güzel, egosuz, ahlaklı cidden sanki gerçekten böyle biri varmış gibi hissettim. Keşke böyle biri var olsa.
Sevsem asla aldatmam her insanı bir tutmayalım lütfen :) Sevgiden kastım masum sevgi tıpkı bu kızı sevdiğim gibi. Sarılmaktan ötesini yapamam. :) Karakterim buna müsait değil. Duygusal bir yapıya sahibim belki biraz saf.
Duygularımla oynayan insanla işim olmaz. Köpek gibi sevsem de olmaz. Beni seven bana ihanet etmez. Aldatan birdaha yapar. Bırak gitsin sana erkek mi yok. :) Elbet dürüst, sadık birini bulursun. Bulman için krolara, serserilere değil. Arka planda duran iyi çocuklara bakman lazım :)
Ben karakterine ve güzelliğine aşık oldum :D Kendi karakterime benzettiğim için. Bana bu kızı unutturabilmesi için birinin Saf, temiz, masum, ahlaklı, terbiyeli, güzel, utangaç olması lazım :D Kendimde çünkü böyleyim.
Zamanla anlayacaksın ki asla gercek olmayacak bir hayal.
Soran
+1 yıl
:/ Bu devirde zor. Utangaç kızların erkek versiyonuyum sanki. Bir kızdan iltifat alsam yüzüm kızarır direk. En güzeli şu oyunu tekrar tekrar oynayıp oyundaki şu kızla vakit geçirmek xD
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Git lol oyna :d
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Lol'den nefret ederim :) Oynadığım oyun "Seen story kısmından "Life adlı bir hikayeydi. Bu kızda o hikayenin ana karakteri <3"
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani seversin de acı çekmek fazla bana göre. Gerçek insanlar icin hayallere dalıp acı cektim ama hayali insanlar için hiç acı cekmedim.
Bu bende küçüklükten beri var ilginç. Bağlanıyorum karakterlere. 10-15 sene önce falanda Ben 10'daki Gwen'i seviyordum sanırsam xD
Anime sevenler sorunlu insanlar oluyormuş böyle birşey var mi
Ne alaka ya :D Bu aslında oynadığım oyundaki bir karakterdi. Utangaç, güzel, egosuz, ahlaklı cidden sanki gerçekten böyle biri varmış gibi hissettim. Keşke böyle biri var olsa.
Çok alaka hayal dünyasında yaşadıkları ve gay olma eğilimi oldukları söyleniyor bir arkadaşım demişti
Hayır :P her insan aynı değidlir. Belkide bu kıza bağlanma nedenim. Saydığım özelliklerde ve güzel olan bir kız olmamasıdır hmm? :D
Saydığın özelliklerde kız olsanda sana bakmayagi ihtimali de olabilir belki o yüzden
Bu kızda kendi karakterimi gördüm desem sana? Safım, temizim, içki yok, karı kızla işim yok :) Bakmasa bile sonuna kadar şansımı denerdim diyelim.
😂 mutluluklar o zaman
:D Rüyama bile giriyor bu kız. Messenger'da mesajlaşıyorduk...
Zor bir durum
Evet aynen öyle unutamıyorum. Sanki gerçekten varmış gibi aklımdan çıkmıyor xD
Ne diyelim Allah yardımcın olsun ahahh
Animeye benzeyen ben;
Bu kıza benziyorsan seni hemen alabilirim :D
Beni alan var çok seviyor hemde 🙂
:D Ne güzel kafama takılıyor bu kız ya. Gerçek kızları unutmaya başladım bunun sayesinde
En azından seni aldatan birisini sevmiyorsun senin kalbini kıracak birisinden hoslanmiyorsun
Sevsem asla aldatmam her insanı bir tutmayalım lütfen :) Sevgiden kastım masum sevgi tıpkı bu kızı sevdiğim gibi. Sarılmaktan ötesini yapamam. :) Karakterim buna müsait değil. Duygusal bir yapıya sahibim belki biraz saf.
Anlamadın sana söylemedim aldatırsın diye en azından anime seni aldatıp duygularınla oynamıyor dedim o anlamda
Duygularımla oynayan insanla işim olmaz. Köpek gibi sevsem de olmaz. Beni seven bana ihanet etmez. Aldatan birdaha yapar. Bırak gitsin sana erkek mi yok. :) Elbet dürüst, sadık birini bulursun. Bulman için krolara, serserilere değil. Arka planda duran iyi çocuklara bakman lazım :)
Bende 10 yaşlarında aşık olmuştum ysjsksk
Ben karakterine ve güzelliğine aşık oldum :D Kendi karakterime benzettiğim için. Bana bu kızı unutturabilmesi için birinin Saf, temiz, masum, ahlaklı, terbiyeli, güzel, utangaç olması lazım :D Kendimde çünkü böyleyim.
Zamanla anlayacaksın ki asla gercek olmayacak bir hayal.
:/ Bu devirde zor. Utangaç kızların erkek versiyonuyum sanki. Bir kızdan iltifat alsam yüzüm kızarır direk. En güzeli şu oyunu tekrar tekrar oynayıp oyundaki şu kızla vakit geçirmek xD
Git lol oyna :d
Lol'den nefret ederim :) Oynadığım oyun "Seen story kısmından "Life adlı bir hikayeydi. Bu kızda o hikayenin ana karakteri <3"