- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes yanlış düşünüyo bence. Babamın daha fazla borcu vardı 2004'de devlete vergi bankalara kredi falan bu miktardan daha fazlaydı. Şimdi eğer kumar borcu değilse ticaret yüzünden varsa böyle bir borç kişiye hak vermek gerekir. Bu kadar çok borca ulaşabildiyse altından kalkacak ticari tecrübeyi kazanmıştır o kişi. Büyük riskler almıştır ve kısmet olmamıştır batmıştır , ödeyemiyecek olsa bu kadar büyük risk almazdı. Bu miktar o kişinin kapasitesini gösterir ve 1 milyar az para değil. 2004'de babam büyük batak verdi tamamen dibe çöktü zor zamanlar yaşadı. şu an borçlar bitti , miktar belirtmek istemiyorum ama şu an gerçekten iyi para kazanıyo.
14 Yorumla- +1 yıl
Bende bu şekilde düşündüm ama gene olmaz diye düşünüyorum. Belli olmaz o işler.
- +1 yıl
Cevaplarına bakmadım üstat ama eğer ticaret için girildiyse borca , yapılcak hiç birşey yok , bir şekilde biyerden yeniden başlamak gerekiyor allah yardım etsin. Soru hakkındada bir şey söyleyeyim. Battıktan sonra annemle ayrıldılar , 1 yıl sonra başkası ile evlendi şu an bir çocuğu var gayet mutlular.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılSoru güzelmiş. Evlenmem büyük ihtimal. O kadar borç Türkiye şartlarında ölüm gibi. Ayrıca bunun cocuğu var faturaları var giyimi var hangi birine yeticek para. Ne kazanırsan o borca gider. Aşk varsa para önemli değil diyenleri görmek lazım. O kadar borcun altına girince neler oluyor.
17 Yorumla- +1 yıl
Yani aşk biyere kadar zaten temelde olan şey sevgidir. Bu kadar sıkıntıyada kimsenin birbirine sevgisi kalmaz. Her bişey için tartışırlar. Bu borcun altına girecek adamın Mecnun gibi destansı bir aşka sahip olması lazım.
- +1 yıl
Ya da zengin bir babaya.
- +1 yıl
Zamanında çok sevdim zaten :) Aşkı tanımıyo değilim yani insana neler yaptırdığını bilirim. O yaşımda yani söylemek ayıp olcak ama üç haneli telefon faturalarım geliyordu. Ama o borcun altına giremez kimse.
Yalan söylemek istemiyorum; ask karın doyurmuyor.. Adamın borcunu ödeyemem, kendime yetiyorken, dert edinip sıkıntıya giremem.. Kimin icin yaptıysa o borcu, o yardim etsin.. Ama bizim için bir ev ya da araba kredisi çekmiş ise tabiki ortak borcumuzdur, yardımcı olmalı çiftler birbirine.. ;)
33 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar bol sıfırı yan yana hiç görmemiştim :D öbür boyu sürünün diyosun :D
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım borç büyük ben de çalışırım günlük yaşantımızı maddi anlamda etkilemeyecekse yani o borcun taksitleri birimizin maaşı ile halledilebilirse olabilir.
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler arkadaslar, sonucta iyi gunde kotu gunde diyoruz. Sozumuzun hakkini verelim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılKalbimize göze davranırsak sevdikten sonra bir önemi olmazdı. Ben onunla her şeye katlanırdım. Ama çocuklarımın zorluk çekmesini istemezdim açıkçası. Kimse de istemez zaten. Mantıklı davranırsak evlenmek istemezdim ki hiç bir kadın istemez :) Kadınlar gelecek ister, rahatlık ister. Bunca borcun arasında adam nasıl ödeyeceğini düşünürken kadına sevgisini gösteremez. Çocuklarıyla ilgilenemez. Zaten hangi mantıklı adam o kadar borç yapar ki.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar borçla evlenilirmi evlenecek kadar güc olurmu onu bilemem ama 20yıl boyunca sogan ekmege ben katlanırımda cocuklarım katlansın istemem sonucta ben parasızda olsam cocuklarim rahat bir yasam sürsün isterim ve hayir derim mantikli bir insan bu kadar borc yapmaz zaten once borcunu ödesin sonra evlilik düsünsün
32 Yorumla- +1 yıl
+1 Tarih böyle bir yorum görmedi
Kizin borcunun ne borcu oldugu önemli para bulunur ödenir bir sekilde benim o kadar borcum olsa ve bu borc yuzunden bir kiz benimle evlenmeyecekse zaten evlenmesin. Biz evlendikten sonra bisey olsa o kadar borcum olsa bir anda demek karim beni o zaman da birakip gidecek veya bir kaza gecirsem eminim o zaman da birakip gider. Ben benimle bu zorlu hayatin getirdigi tum yuku tasiyabilecek biriaini ararim sokakta koluma takacak tada evde yemegimi yapacak birisine cok da ihtiyacim yok.
13 Yorumla20 yil diyosun bende calisirdim 10 yila duserdi o ama gercekten asiksam birakmam. sevgi gecici diyolar ama asik oldugum insanin yaninda huzurluyumdur. huzur olmadiktan sonra para neye yarar?
11 YorumlaO beni cok seviyosa eger ve iyi bir adamsa ozaman evlenirdim ve borcunu ödemeye yardim ederdim, ama nasil o borcu aldiyi icin merak ederdim
34 Yorumla
+1 yılEvlenirdim o beni seviyor ben onu seviyorum hem eglenir hem öderdik borcu. degisen pek bisi olmaz borc kapanana kadar cocuk yapmayiz bizde bir kac yil disimizi sıkarız ne var yani bunda ))
21 Yorumla
+1 yılbüyük konuşmamak lazım ama evlenmem sanırım. Eğer zengin olsaydım öderdim sanırım, ama şu an ilerki mesleğimde bu parayı ömrüm boyu biriktiremem.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani suanki dusuncem bu yonde belki belli sure evlenip bir kismini odeyip ayrilirim :D
+1 yılSeviyorsam oda beni gerçekten seviyorsa neden olmasın? Beraber el ele verip daha çok çalışarak ödeyebiliriz borcu.
35 Yorumla- +1 yıl
Eğer aşkımız güçlüyse o borç nedir ki?
- +1 yıl
+1 hala böyle hatunlar var mı dedirttiğin içindi mira hanım ;)
+1 yılZaten ben evlensem, borcu ödeyemeyiz. Kalır çocuklara. Bir de onlar mı uğraşacak lanet okuyacaklar bize. Yok ben almayayım :)
16 Yorumla- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
yes
Şimdiye kadar hiç aşık olamamış biri olarak o durumu düşünemiyorum ama 20 yıl ödemesi sürer diyorsun. Bende çalışırım 10 yıl. Babamlar yardım eder, onun ailesi biraz yardım eder 5 yılda hallederiz. :D
26 Yorumla- +1 yıl
+1 güzel cevap içindi güzel gözler ;)
+1 yılbenmle birlikteyken başına gelmişse evlenirim.. diger türlü evlenmem ne biliyim nereye borçlandıgını gerçi bu borcu yapmışsa alındanda kalkabilecek çevresi vardır yardım edeni yani
12 Yorumla- +1 yıl
güzel yorum
O kadar borca bukadar cevap "HAYIR"
O insanin o kadar borçla yaşadığına bile inanamam. O. o16 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayırr olmazz öyle adam sorunsuz tipin tekidir yarın öbürgün beni mağdur etmeyeceğini nereden bilicemm adama sormazlar mı 22 23 yaşında adamsınn nasıl yaptın onca borcu diyye olmaz
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbatırıncaya kadar aklı neredeydi
Cevap sahibi+1 yılhıımm duruma bağlı tabiii kanmasaymış diyemem acımasız olamam ama çok sevmem gerekirr sanırım
+1 yılkkb sine bakmadan bir hatunla evlenmem kanka :D:D
17 Yorumla- +1 yıl
Bakalım tabi bir arkadaşımın başına buna benzer bir olay geldi 10.000 TL idi ama olsun haberi yoktu adamın :D
- +1 yıl
Sen ne diyosun :D birdenbire 10.000 tl girdi herife :D
- +1 yıl
ahaha :D durumu anlatan en iyi kelime budur herhalde :D
- Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılcanım bu devirde hiç kimse evlenmez kabul edene de inanmam zaten herşey lafta
22 Yorumla- +1 yıl
yani :)
Bir erkek bunu yapabilir ama bir kadından böyle bir erkekle evlenmesini asla beklmem. kimse kimseyi kandırmasın
16 Yorumla
+1 yılo ne kadar sıfırr okurken bıle başım döndüü.. aman yok evlenıp ne yapcm :D
110 Yorumla- +1 yıl
oldu o zmn ben almaym :D
- +1 yıl
yınede olmaz :)) ask değil mantık benım aradıgım. Hafif bide kalp carpıntısıı :))
- +1 yıl
aynen öyle gerek yok o kadr borclu bırıyle ne yapcm kı benn :)) calısıp borcunumu ödeyimm :))
- +1 yıl
Aman Allah korusun :) zaten aşka ınanmam ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar borca girişmiş biriyse çok zeki biri olmalıdır çünkü sen bile istesen o kadar borca giremezsin ve kesinlikle evlenirim öyle biri o borcu kısa zamanda ödüyebilir
11 Yorumla
+1 yılKim oldugu umrumda degil giderim one be mf ciyim okumaya matematigim yetmedi :):):):):):)
15 Yorumla- +1 yıl
Cok :) kizi klonlayip organlarini satsam borcu kapatiriz belki :)
- +1 yıl
Kac yil yasicana bagli :) 200-250 ser yil yasasaniz ohoo ustune para bile biriktirirsiniz
Evlenirim sonra onuda kendimide öldürürüm kökten çözüm :D
15 Yorumla
+1 yılBorcu niye yapmis onemlu. Birde borcu kapatayim diyemi benle evleniyo bu da onemli. Bunlar olumluysa evlenirim
12 Yorumla- +1 yıl
Evlenirim o vakit
Aşkı biliyorum o yzdn olablir eğer aşıksam ki aşıktım da ama ayrıldık şmdi 5 lirada borcu olsa umrmda olmz :-)
19 Yorumla- +1 yıl
Yani belki tarflrdn brsi çock yapmaya musait değldr kadın ya da erkek ha illaki çocuklar katlanmak zornda değil bir anne baba olmşsk evlenip çocklr öncelk olur ama çoğu kızın bunu öne sürmesi samimi glmşyr bana dürüst olunmalı kmse mcbr değil seversn ya da svmzsn dğru olmk lazm..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadar borcu olan birini sevmem zaten, ne diye heba edeyim yaşantımı..
21 YorumlaEvlenmeyi istemem. Akilli olsa okadar borcun altina girmez.
17 Yorumla
+1 yıl1 milyon borçtan bahsediyorsun. Evlenirim diyen sallıyordur sadece. Birde o borç faize binerse tamam.
13 Yorumla- +1 yıl
Sıfırları sayarken gözlerim ağrıdı...
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam olarak ne kadar borç var ben sayamadım birler onlar yüzler binler onbinler basamağı falan :)))
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)) yani
+1 yılvalla ben kendime güveniyorum boğazına kadar borcu olsa da o da beni seviyorsa öderim.
15 Yorumla- +1 yıl
Oğlak.
- +1 yıl
tesekkur ederım
+1 yılevlenmem 1 000 000tl l*n organları 1 elden satsan sana bagırsak bıle kalmaz :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenemem ben de mi batayım onunla birlikte herşeyi düşünmek lazım
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden daha önce söylemedi diye kızardım olmazdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen dayanırım açsızlığada susuzluğada ama çocuklarım dayanamaz kısacası hayır
21 YorumlaMantıklı davranmazsan aşkta biter burada. Bu yüzden hayır.
12 Yorumla
+1 yılbu kız benim olsun 700 bin tl borcum olsun misali aşk daha ötedir
11 YorumlaBen kız olsam kime borcluysa onla evlenirdim:))))))
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk bu borçlu falan dinlemez :D ama bir milyon çok para :(
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Borçluyken evlenmem o borcu birlikte öderiz öyle evleniriz
10 Yorumla
+1 yıl1 milyon borç yapacak zekaya ya da iş becerisine! sahip olan bir erkekle hiç bir kız evlenmez.
10 YorumlaAdam zaten o borcu dusunmekten benimle ilgilenemez. Cocuk olsa onlarinda gelecegi onemli. Evlenmezdim
22 Yorumla- +1 yıl
Evlenirim o vakit
- +1 yıl
Yanlis yere cevap silemedim de pardon
ödeyecek durumu varsa sürünmüyorsa sorun değil. geçim derdi insanı geriyor ne aşk ne sevgi kalıyor geriye.
10 Yorumla
+1 yılhayır evlenmem zaten bu kadar borcu olan biri kendini aşka ilgiye veremez
20 Yorumla
+1 yılBir süre sonra maddi sorunlar yüzünden kavgalar başlar ve evlilik her türlü çöker. Ben olsam baştan evlenmezdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne isim olur.. sigara parası bile yok bende mk :D bende karıdan bekliyorum :D:D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen :D
+1 yılBurada evlenirim diyenlere bakma sıkıyı görünce hepsi kaçar
10 YorumlaHayır. Fakir hayatını sevmem
21 Yorumlaherşey para da değil severim tabiki
16 YorumlaBnde ona sorardım bnmde 2 000 000 borcum var dıye. O evlenmezse bn neden onunla evlenmeyı kabul etcem. Paraya gore sevcekse ısım olmasın daha ıyı
05 YorumlaBüyük konuşmak istemem ama Evlenmem :(
25 Yorumla
+1 yıl1 milyon liralık borcu olan 1 kız düşünemiyorum.
119 Yorumla- +1 yıl
babasının borcundan bize ne ki? kızamı yüklüyor babası?
- +1 yıl
yok ama napalım? yaratalımmı? elimden geldiğince ederim gerisi onlarda Allah değiliz yoktan var edelim dimi?
- +1 yıl
anlamadım ama neyse. arkadaşına söylersin böyle şeyleri sıkıntı etmesin herkes elinden geldiğince..
- +1 yıl
senin borcun değil kimse kusura bakmasın. biz 1 borca girdik madem beni seviyorsun yardım et bize diyemez hiç 1 kız.
- +1 yıl
Seni gerçekten seven kız zaten seni elinden geldiğince o borcun dışında tutmaya çalışır. Yani benim borcum olsa ben öyle yapardım sanırım
- +1 yıl
hayır onu demek istemedim. kimse sevdiğini kendi yükü altında bırakmak istemez. ben kendime yediremem.
- +1 yıl
olmuş 1 kere olmuşla ölmüşe çare yok
- +1 yıl
oda değişikmiş. yani kız bana dese böyle böyle borç var diye iyi der geçerim. elimden 1şey geliyorsa yaparım. gelmiyorsa iyi der geçerim. ödemiyom diye bırakıp gidersede sittirsin.
- +1 yıl
seninmi borcun var?
Gerçekten aşıksam evlenirim batacaksakta çıkacaksakta beraber oluruz yoksa aşkın ne anlamı var
10 YorumlaÇok fazla para, evlenmem sanırsam..
21 Yorumla
+1 yılAsıksam evlenırım herhalde, mezun olunca onun ıcın calısırım artık bır sure :)
10 Yorumla
+1 yılBüyük Konuşmak İstemem Ama Evlenmem :D
13 Yorumla- +1 yıl
Yani Canım Benim Benim Geleceğim Onun Borcunu Ödemeklemi Geçecek.
+1 yılHayır çünkü benim o kadar borcum olsa o benimle evlenmezdi
10 YorumlaSevgilimin 130 bin borcu var ve onaa asigim
13 Yorumla- +1 yıl
Serenay sarıkaya :P
+1 yılKimse evlenmez mantikli ol. Kizlar gelecek ister
15 Yorumla- +1 yıl
aşık olsa bile yapmaz bence ayrıca siz sanıyorsunuz ki aşk deyince sadece kalp. Karşısına çıkan adamın ilk önce parasına bakarakta aşık olunur karakterinede bakarakta aşık olunur ama siz bunu kavrayamadınız henüz.
- +1 yıl
öyle yapacak bişey yok :)
Herşey aşk sevgi değil.
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl0 ları sayamadım o nasıl borç asgdfas :D
23 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :/
- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBorcu karıya mı ödetcek
11 Yorumla Evlenir destek olurdum öderdik
13 YorumlaDoğruya doğru evlenmem.
24 Yorumla
+1 yılO kadar borca huzur muzur kalmaz , evlenmezdim.
11 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat