EŞİMLE İLGİLİ VE DUYGULARIM İLE İLGİLİ ÇÖZÜLMEYEN SORUNLARIM VAR, NE YAPMALIYIM?

6 Yıllık evliyim, 30 yaşındayım severek evlendik, evliliğim boyunca eşimi aldatmayı bırakın erkek sineğe bile bakmış bir kadın olmadım, eşim bu yüzden bana çok güvenir,6 yıl boyunca çok sorunlar yaşadım eşimin ailesi ile ilgili, uzakta oturuyorum fakat eşimin 6 yılda bazı yalanları oldu, yapma dediklerimi yaptı gizlice, her defasında karşıma aldım konuştum, cinsel sorunları vardı onuda takmadım sevgi var atlatırız dedim, doktora gitme konusunda mücadelesi hiç olmadı, üzüldü ama gidicem dedi para olunca borç bitince dedi, hep ben tuttum kolundan evliliğim boyunca, şimdi uzaklaştım o yaklaşıyor, bir eski arkadaşım ile karşılaştık sohbetimiz oldu dertleştik fakat eskiden hoşlandığım biriydi oda hoşlanıyordu, eşime söyledim karşılaştık ama konuşmadım o konuşdu dedim, eşim korkmaya başladı beni terkmi edeceksin diye üzüldü, birgün hata yaparsam naparsın diye sorduğumda affederim çünki ben seni çok üzdüm sorumlusu olarak kendimi görürüm dedi. şu an eşime karşı alışkanlık var ama cinsel anlamda olsun, kafa olarak olsun çok yorgunum. Arkadaşım evli olduğumu biliyor boşan bu evlilik bitmiş zaten diyor, eşim işten geliyor bazen uyuyup kalıyor koltuklardan topluyorum. İyi bir insan ama napıcam bilmiyorum çocuğum da yok. Genç güzel sabırlı bir kadındım hep ama şu an nefsim ile mücadele içindeyim. çaresizim yardım almam lazımmı ne yapmalıyım.
EŞİMLE İLGİLİ VE DUYGULARIM İLE İLGİLİ ÇÖZÜLMEYEN SORUNLARIM VAR, NE YAPMALIYIM?