Sevgilimle nerdeyse her görüşmemizde bıyıkların çıkmış, senin sakalın mı var gibi laflar işitiyorum. Hayır kişisel temizliğime dikkat eden birisiyim ona rağmen neden böyle yorumlarda bulunuyor anlamıyorum. Sevgilime bu durumdan bıktığımı nasıl açıklayabilirim? Yardım edin 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence sevgilin sana takılmayı çok seviyor. Ben bu sözlerden bunu anlıyorum belli ki gözle görülür bir bakımın var , çünkü sürekli kuaföre gittiğini belirtiyorsun. Normal şartlarda insan olan herkes bunun farkına varır.
Ya senin çok güzel olduğunun farkında ve onun için senin kendini beğenmemen için böyle davranıyor ya da çok fazla espri yapmayı seviyor.
Senin neler hissettiğini önemsemiyor bu çok belli bir şey ve sen bir şekilde ona müdahale etmediğin sürece devam edecektir.
Bir sonraki buluşmanda daha net veya sert konuşabilirsin, ona senin için yaptıklarımın farkında değil misin? gibi bir kelime kullanabilirsin , ilişki bir noktada ciddiyet isteyen bir şeydir.
Sürekli böyle davranan bir insan yarın bir gün senin en hassas konularınla da dalga geçecektir. Buna müsaade etmemelisin , seninde bir gururun ve hislerin var fazla laubali olmak güvensizlik oluşturur.
Benimde zamanında bir kız arkadaşımla buna benzer bir muhabbetim olmuştu , kendisinde şeftali tüyleri vardı ve aaa sakalların çıkmış demiştim ama bu onu sorun etmemişti eve gidip kendi kendime öz eleştiri yaptığımda bu yaptığı hareketin çok doğru olmadığı fark ettim.
Bir daha aynı kelimeleri ona karşı kullanmadım , çünkü belki bugün değil ama ilerleyen zamanlarda bunu sorun edecekti, ben kendisini o şekilde kabullenmiştim.
Peki benim yaptığım kelime neydi o zaman? Çok boş ve gereksiz bir kelimeydi , yapılmaması gereken bir hareketti bunu bir erkeğin düşünebilmesi gerekiyor. Sen koluna takıp gezdirdiğin sevgilinde kusur bulursan o ilişki neden yürüsün ki insan beğendiğini sevdiğini kolunda gezdirir sürekli açıklarını bulduğu bir kişiyi değil.
Kendisi hatalı , onu uyar ve bir daha tekrarlamasın..70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba hayırlı günler dilerim öncelikle,
Aşk ilişkilerinde maalesef en büyük yaşanan sorunlardan bir tanesi dış görünüşü her ne kadar bunun önemli olmadığını söylesek de çiftler arasında kilo problemi görünüş problemi saç şekli yanına yakışması veya cinsel ilişki sırasında yeterli olması gibi problemler genelde erkekler tarafından sorun edilmektedir. Elbette bu durumlar bir kadın için gurur kırıcı ve kendini özgüvensiz hissetmesine neden olacaktır. Fakat buradaki asıl sorun sizin dış görünüşünüz değil sizin belki bıyıklarınız çıkmış olabilir saçlarınızda bir sıkıntı olabilir yani kısacası bir kadının vücudunda normalde olmaması gereken farklı anormallikler olabilir bu durum aynı şekilde erkekler için de geçerlidir mesela sakalları çıkan kadınlar veya kadın gibi ses tonu olan erkekler bunlar olabilecek şeyler dir zaten siz bir insanı severken sadece duruşuna huyunu suyunu değil görüntüsünü de kabul ederek seversiniz öncelikle bu konuda hayatınızda olan kişiye bu durumu güzellikle anlatarak ondan kırgın olduğunuzu kendisini incittiğini böyle şeyler söylememesi gerektiğini aksi takdirde sevgisinden şüphe edeceğini eğer sevmiyorsa daha fazla sizin vaktinizi çalmaması gerektiğini ona söylemelisiniz. Halk dilinde derler ya insanlara ikinci yüzümüzü göstermeniz gerekebilir siz de böyle bir şey yapmalısınız şayet sizi seviyorsa bir daha böyle bir şey yapmayacaktır ama bu şeyi devam ederek sizi önemsemiyorsa artık o ilişkisi zarar vermekten başka bir şey sağlamaz ve siz de ona göre yönünüze bakmamız gerekiyor size değer veren kıymet veren insanla birlikte olmalısınız.
Maalesef her insan sevdiğini söyler ama her insanın aynı sevgi yaşanmaz umarım en kısa sürede sorunlarınızı çözersiniz.
Kalın sağlıcakla.
9 Nisan 2021 cuma saat 14.10
10 Yorumla
+1 yılŞimdi yapman gereken önce temizliğini kişisel bakımını yapmak doğru olan mantıklı olan bu herkes için geçerli eyvallah onda hem fikiriz ve sen yeterince yaptığını baktığını söylüyorsun. Birde sevgilinin seni oldupu gibi kabul etmesi gerek böyle bi durum var şuanda yani genel olan bir problem sizde de var öncelikle sevgilinle bu durumu konuşmalısın demelisin ki
ben, sen beni tanırken de böyle birisiydim, şimdide aynıyım. Sen beni değiştirmek mi istiyorsun yoksa gerçekten beni seviyor musun? Söylediklerin canımı acıtıyor yaptıkların bana olan sevgini tekrar tartmama sebep oluyor. Ben hala aynı benim değişmedim önceden de şimdide. Eğer beni böyle kabul etmediysen neden sevgili oldun neden beni boş yere yordun eğer seviyorsan bu haldeyiz. Seven sevdiğine böyle şeyler yapmaz canım yanıyor diyebilmelisin hem rest çeker sözleri hemde canının yandığını belirt ki karşıdaki kişi dursun düşünsün ne yapıyorum desin çünkü sen onun sevdiği kişisin kanlın değil bıçaklın değil öyle bile olsa sana bunu kırmadan söyleyebilir durumu ifade edebilir. Eğer öyle sorunun varsa gidip lazere halledebilirsin de olabilir insanlık hali ama bu durumun seni sıkan tarafı sevgilinin sana bunu söylemesi bunu onunla konuşmalısın iletişim bi ilişkide en önemli şey eğer hala aynı şekşlde davranıyorsa biraz mesafeli ol uzak dur ki kırıldığını anlasın. Düzelirsiniz inşallah🙏🏻10 Yorumla
+1 yılOlayın tamamen sevgilinin suçu olduğunu ve senin de fazla alıngan olduğunu düşünüyorum. Aşktan uzak bir insan dışarıdan gördüğüm kadarıyla, siz aşıklar olayları çok demoralize ediyorsunuz. Bir şey olsa da tartışma çıksa kafasında yaşıyorsunuz aşkı çünkü ortada büyük bir problem yok.
Gördüğüm, bildiğim, hissettiğim kadarıyla bakacak olursak olaya ben aşık olduğum insanın yüzünü kusursuz görürüm. Nasıl diyeyim kaşındaki yamukluk bile çekici gelir. Suratında çıkan sivilceyi bile seversin. Fazla güzel gelir sana veya fazla yakışıklı. Kör olmuşsun derler ya işte heh tamamen öyle bir şey.
Sevgilinin sana bıyığın çıkmış sakalın çıkmış şeylerinin tamamen takılmak, seni kızdırmak için yaptığını düşünüyorum. Belki de senin kızgınlığın apayrı güzel geliyordur ona. Ama bunun senin içerinde büyük kaygılar oluşturduğundan haberi bile olmayabilir.
Bakımlı olmak her iki cins içinde geçerli bir şey bence. O diyor diye gitme kendin için git kuaföre. Aynaya baktığında bıyığın gerçekten görünüyorsa bu metnin en başındaki suçlu erkeği seninle değiştirebiliriz.
Sevgilini karşına alıp ciddiyeti koruyup bu takılmaların beni hoşnut etmiyor aksine sana aşırı sinir oluyorum ve kaygılanıyorum diye söylersen eminim anlayacaktır.
Söylemekten çekinme. Unutma ki insanlar konuşa konuşa anlaşan canlılar.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
35Cevap
Bu kötü bir söz değil aslında. Sevgililer arasında bazen espri amaçlı şakası bile yapılır ama sizinki şaka durumunu geçmiş biraz kırıcı boyuta taşmış. Yani bu durumdan rahatsızlık duyduğunuzu belirtmenize rağmen hala buna devam ediyorsa o zaman size karşı olan samimiyetini de sorgulamalısınız. Bu bana biraz insanların kusurlarını yüzüne vurmak gibi geliyor ve böyle insanları nedense çok bencil ve samimiyetsiz buluyorum. Ayrıca hiç hoş değil yani kimse sürekli belli bir konuda eleştirilmek istemez.
30 YorumlaEvde her gün bıyıklarını iple kendin alabilirsin. Şimdi seni aşağılaması hoş değil ama ona da biraz hak vermek lazım. Hiçbir erkek karşında bıyıklı bir kadın görmek istemez. Kendine biraz daha özen göster, bakalım konuşmalarında bir değişiklik olacak mı? Eğer konuşmalarında hala bir değişiklik olmazsa ayrıl gitsin. Kimsenin seni hor görmesine müsaade etme.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki seni kızdırmak istiyor olabilir bazı insanlar sever bu şekilde kizdirmayı...
Ama komik mi değil
Bu durumdan rahatsız olduğunu ve gerçekten artık sıkıldığını buna bir son vermesi gerektiğini konuş o sana onları söyleyebiliyorsa sende ona söyleyebilirsin rahatlıkla..30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimseyi yargılamak istemiyorum ama sevgilin çok düşüncesiz biri gibi gözüküyor. Şimdi lütfen kimse en azından adam dürüst dobra işte adam gibi adam demesin. Dürüstlük ayrı, patavatsızlık ayrı şeydir. Dürüstlük gerçeği uygun bir dille karşısındaki kişiyi kırmayacak şekilde söylemektir ama patavatsızlık gerçeği söylememesi gereken zamanda karşısındakinin düşüncelerini hiç düşünmeden lapbadanak söylemektir. Sevgilin bunu derken senin neler düşündüğünü hiç mi düşünmüyor?
Bu arada bıyığının çok uzaması gibi bir problemin varsa direk epilasyonla çok parlak vermeden birkaç seansta kökten kurtulursun.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki seninle şakalaşmak adına söylüyor olabilir, ama bu her seferinde söylenen bir şey ve seni de üzen bir durumsa sende güzellikle ve ciddi bir şekilde söylemen icab ediyor. Onun sana bu şekilde söylediği sözlerin ne hissettirdiğini bilmiyor ki her seferinde o sözleri sana söylüyor. Al karşına onun o sözleri hakkında ne hissettiğini söyle, sen söylemezsen senin de hoşuna gittiğini düşünerek devam eder ve ilişkiniz de çıkmaz bir hale girer. Umarım en kısa zamanda düzelir ilişkiniz.😊🙏
20 Yorumla Sevgilin seninle uğraşıyor olabilir gıcıklık yapmak için şakalaşmak için bu konuyu sevmediğini anladıysa zaten daha çok üstüne gelir. Bu yüzden sende kendinle dalga geç bence kendinle de güldüğünü görünce bir zaman sonra yapmayı bırakır. Misal öp onu yanaktan felan sonra ayy aşkım ya off dedi noldu be dicek bıyıklarımı kesmeyi unutmuşum hahahah felan diye gül eğlen sen bunları yaparsan anında bırakır emin ol. Onun uzatmasının sebebi senin üzüldüğünü görmesi umarım bida demez
20 YorumlaBöyle aşağılayıcı laflara nasıl tahammül etmeye devam ediyorsun? Birlikte olduğum insan bana böyle şeyler söylese o an soğurum kendisinden. Alay eder gibi ne o öyle...
30 Yorumla
+1 yılAynı konudan muzdaribim annemin yanında dedi göz kirpmis anneme annem öyle dedi seni sinir etmek için yaptı dedi bn direk tikiylr oynuyorum vuruyorum öyle diyince hoşuna gidiyomus öyle yapmam belkide seninkide oylebiseydir
00 Yorumla
+1 yılOlabilir de insan ergenliğe girince kıllar çıkıyor ayıp mi senin de vücudunda kıllar var de belki g. tunu almıyorsun sktirzin gitsin konuşma bile bu ne edepsizlik ya insanlar herşeyi saçmalar takar oldu lafını ver
00 Yorumla
+1 yılSeni seven her halinle sever. Benim de sevgilim ayva tüylerime öyle diyordu sakalların var diye. Ben de sivilce çıkıyor diye ağdayla almıyorum ona da söyledim. Beğenmiyorsan kapı orda dedim. Gitmedi. Arada yine takılıyor ama ben çok takmıyorum gülüp geçiyoruz. Ben onun hiçbir şeyiyle dalga geçmedim benden örnek alır diye belki ama salak işte napcan öğrenmiyor. Sen de yaptığımı yap. Beğenmiyorsan kapı orda de. Gerisi ona kalmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBıyık bölgenizde kararma mı var acaba, uzaktan tüy sanıyor. Peeling yapın. Ayrıca sizdeki kusurlara bu kadar dikkat eden biri sizi sevmiyordur bence.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler böyledir, kızların bıyıklarıyla dalga geçmeyi severler, seninki de aklı sıra eğleniyor gibi geldi ama yine de zor neden dalga geçiyorsun vs
00 Yorumla bu ne saçma şeydir yhaa bıyıkların çıkmış töbesteyşın ben olsam ayrılırım inanki seni seviyorsa öyle kabul etsin belki bir defa görmüştür sürekli dalgasını geçiyordur ama şakası bile kötü
00 YorumlaSeni böyle aşağılayan birisiyle daha fazla nasıl devam ediyorsun kii
312 Yorumla- +1 yıl
reiss
- +1 yıl
Gidek dövek adamı
- +1 yıl
olur olur fhbmkd
- +1 yıl
Ve abileri çağırmak gcdehusjı
- +1 yıl
fegydhujıfrtgyre bu iyiydiiiiiii
- +1 yıl
ben de okulu teröristler bastığını ve sevdiğim çocuğun önünde benim teröristleri dövdüğümü hayal ederdim ilkokulda 🙈 ne kadar ger*zekalıymışım. Git dersine çalışsana sen mal ne diye saçma sapan hayaller kuruyon.
Olabilir yani jddjjd bazen bıyıklar ipe ağdaya gelemeyecek kadar kısa olabiliyor bu yüzden sevgilinden ayrıl bu halinle bile kabul etmiyor seni
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Uzat.. Iyice uzayinca da kaytan bıyıklarımı nerelerine süreyim diye sor.
21 Yorumla- +1 yıl
esrtyuıytrtyuıopoıuytr
+1 yılSeni bu şekilde aşağılamaya çalışan bir insanla çokta sağlıklı bir bir ilişkili olmaz
20 Yorumla
+1 yılBeni böyle sev seveceksen, olduğum gibi göreceksen, girme gönlüme girme ömrüme, ne bıyıklıymış bu diyeceksen hfhfhf
00 YorumlaMadem kişisel bakımını yapıyorsun o zaman neden ötle bir şey söylüyor , o zaman seni kızdırmaya çalışıyor aklınca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptığı saygıslzık o ayrı bir konu. Kuaföre en ufak bir kıl için gidilmez onu için en az haftada bir bıyık almaya gidebilirsin. Ama evde epilasyon aletin olursa 3 - 4 günde bir çıkanları alabilirsin. Yüz için epilasyon aletleri var çok güzel.
00 Yorumla
+1 yılSatasmayi seviyor olabilir ki bu hos bir sey degil.
Ya da kendinden sogutmaya calisiyordur. Ben olsam ayrilirim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hoşlanmadığını bu muhabbetlerden belirt.. dikkat ediyosan zaten temizdir. Sakalasiyor anlaşılan ama hoş bir şaka değil
00 Yorumla
+1 yılÇok kırıcı bence sevgilinin böyle demesi hatta bir erkeğin bile bu tür konuşması kırar insanı git konuş açık açık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılSenin de psnisin mikroorganizma gibi yakinda elektron mikroskobuyla bakicaz de
19 Yorumla- +1 yıl
Abi sen niye böyle güzel laflar yapıştırıyosun sürekli 😃
- +1 yıl
@Minnoşumbne baska lafimi da mi gordun de? Dadedade
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@Minnoşumbne hmm ben unuttum aklinda mi merak ettim simdi yha
- +1 yıl
Lafı tam hatirlamiyorum da hani hamile bi kadin kilo almış da kocası şikayet ediyormuş o soru
- +1 yıl
@Minnoşumbne laf bulamayinca sen yaz hallederiz maksat pe*olar got olsun jer turlu kufur tasarlanair fantazili fetisli BSDM li ensest
- +1 yıl
👍 helalll sana bee
- +1 yıl
@Minnoşumbne tabi kiziim yasa uygun kufur teknolojisi ben gelistir bu memlekette ne sandin sen
- +1 yıl
😃😂😂
Evlenince karısını hep bakımlı görecek sanki. Ayrıl daha iyisi çıkar karşına
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende uzat seni seven her halinle sevmeli
Oda kıllı sen bişey diyo musun00 Yorumla
+1 yılseven her haliyle sever dakka başı olumsuz yanlarını söylemez bir defa der bitirir
00 Yorumla
+1 yılEvde kendin alabilirsin daha rahat olur ama o sevgiliden bişi olmaz ben sana söliyim
00 Yorumlakızdırmak için söyliyor olabilir tepki gösterseydin sert bi şekilde bi daha söylemeye cesareti olmas
00 Yorumla
+1 yılLazer canım benim. O sana nasıl rahat söylüyorsa sende o kadar rahat söyleyeceksin.:)
00 YorumlaKendisi çok mu mükemmel varsa bile bi insanin yuzune boyle denmez sevgilin bide yani okuzun teki
00 Yorumlatamamda her seferinde bu söylenmez uygun degil yani
00 YorumlaAralarda espri amaçlı olur ama bu senin çok fazla canını sıkacak derecede ise bu artık şiddet oluyor. Eğer hoşuna gitmiyorsa hoşuma girmiyor böyle cümleler kullanma VS diyebilirsin. Karşındaki insansa anlayış gösteirri
10 Yorumla
+1 yılBöyle odunları nerden buluyorsunuz çok merak ediyorum... defet gitsin iğneliyici konuşmalarını ben olsam bi saniye dinlemez giderdim erkeklik kanı yok galiba ondan.
20 YorumlaHiç bir kız/kadın bıyıklarını almak zorunda değildir. Bir sonraki buluşmanızda bıyıklarını almadan git ve kendini böyle sevdiğini söyle. Onaylarsa doğru kişidi yahut ters tepki verirse ondan ümidi kes.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok ya o gundi kendince komiklik yapıp dalga geçiyor başka bir şey yok saçmalıyor sende onun saçmalıklarına inanıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılE kardeşim sende kadinsin ne o öyle bıyık falan tabi kuaföre gidiceksin, biz erkekler bile bakim yapmak zorundayiz, kezban kezban dolasmayin yahu
00 Yorumla
+1 yılOpusmek istiyor sen anlamiyorsun mesaj veriyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılLazer epilasyon yaptır. Bıyık bölgesi kolay kolay bitmez belki de hiç bitmez ama en azından 2 3 ayda bir gider yaptırır geri kalan günlerde rahat olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende olsam Üzürdüm kafaya çok takma sana takılıyor aklınca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin hödüğün teki ve sen hala sevgilim diyebiliyorsun. Pes.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadının makyajıdır bıyık al sende mk SMDHSKWBSGAJWBNQHSBQBQBSSBVSJS
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde 2 3 yanağımda kıl çıkınca sakalında var diyor allan kroları napalım sürekli sürekli
01 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Oyle dusunuyorsa seninle gorusmesin. Boyle konusma olmaz
00 Yorumlabayağı mal bir sevgilin var bu malları nasıl buluyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılbildiğin senden ayrılmak için bahane arıyormuş yani çok belli direkt ayrıl boylelerinden hiç bir hayır bekleme
00 YorumlaDirek rahatsız olduğunu uygun bı dille söyle. Çok ayıp böyle bişey yani
10 YorumlaKuaförünü değiştirmelisin belki düzgün alamıyordur.
10 Yorumla
+1 yılEvde kendin ağda ile al sesu agdasi oluyo tertemiz iki dakikalık iş bitti gitti.
00 YorumlaLazere git büyük çözüm ama açıklama kısmı onun görgüsüzlüğü
00 Yorumla
+1 yılGüzel olmalısın kıskanıyor ve seni böyle demorize ediyor. başarmışta
00 YorumlaVer para lazer yaptircam mk adamı de jhgf
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayril gitsin. Dallamaya bak.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBır bayna boyle konuşulmaz terbiyesizlik yapmış
10 Yorumla Beğenmiyorsan defol de seni aşağılıyor resmen
10 YorumlaBıyıksızını bulsun o zaman.
10 Yorumladirekt söyle işte düürüst olun biraz
00 Yorumla
+1 yılSenin daha fazla lan keko de
00 YorumlaO çok mu mükemmelmiş te seni yargılıyor?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Maskeni hiç çıkarma, kökten çözüm 😄
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim sürekli "Bıyıkların çıkmış." deyip duruyor. Kuaföre gitmekten bıktım, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler