Ekşi sözlükte garip bir Twitter iflası floodunu okuyordum. Kız şişman olduğu için bununla birlikte olan var mı şişman ya bulmuş birini zar zor bırakmıyor bununlada yatılır mı vs vs yorumlar gördüm şişman olmak güzel şeyler yaşamaya engel mi yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba güzel günler sağlıklı günler dilerim öncelikle,
Şöyle bir şey söylemek istiyorum ki ilişkilerde aslında anlaşmak sevgi saygı bunlar öncelikli gelir ama ilişkilerde kadın için erkek için cinsiyet ayrımı gözetmeksizin öncelikli olarak gelen düşünce dış görünüş tür bakın bu kötü bir şey değildir her insan bir insanın saç rengini bakışlarına yüz mimiklerini hatta fiziki görüntüsüne aşık olur daha sonra da Kafa yapısı uyuştuktan sonra zaten Aşk yaşanmaya başlar.
Aşk ilişkilerinde en önemli nokta şudur yanınıza yakışacak birinin kafanıza uyacak birinin olması, şunu hiçbir zaman unutmayalım ki insanların çeşitli sevgi ve fantezi yönleri vardır kimi insan zayıf kız sever kimi insan kilolu kadın sever kimi insan milyon kimi insan esmer mi sarışın kimi kumral sever ama herkesin sevmeye ve sevilmeye fazlasıyla hakkı vardır buradan şunu çıkarabiliriz ki şişman insanların da sevmeye ve sevilmeye hakları vardır ama kadın olsun erkek olsun bir insan belli Bir kilodan sonra sağlığını kaybedeceği için uzun bir süre o insanla birliktelikten sonra sıkılma var aldatılmalar gözünün dışarıya kayması gibi durumlar söz konusu oluyor.
Özellikle ilişkilerde bu tarz sorunlar çok oluyor örneğin evleniyorlar insanlar evlendikten sonra bir bakıyorsunuz adam belli bir süre sonra kadını kadın belli bir süre sonra adamı beğenmemeye başlıyor Bu yüzden ilişkilerde her zaman için öncelikli olarak mantığımız olmalıdır duyguların düşüncesi yoktur ilerisini düşünemez eğer şişman insanla birlikte olacaksanız onu o şekilde kabul etmek zorundasınız şahsen ben kendi adıma söylemek isterim ki aşırı derecede şişman kilolu biriyle birlikte olmak istemem Çünkü ilerleyen zamanlarda çocuk sahibi olmaktan tutun cinsel fantezilerinize kadar çeşitli sıkıntılar ve problemler yaşayabilirsiniz. Sadece sevmek başlı başına yetmez şişman insanların sevgili bulmaya hakkı vardır ama gerçekten iki tarafın da birbirine bedenen ruhen fikir olarak sevmesi gerekir ve beden aşkta her şeyden önce gelmektedir.
Bu konuda kendinizi özgüvensiz hissetmeyin Çünkü çeşitli tedavi yöntemleri mevcut bir insan istedikten sonra her şeyi başarabileceğine inanıyorum Sevgi herkesin hakkıdır en azından sadece sevgi için değil sağlık içinde kilonuza ve şişman olmamaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu kadın için de aynıdır erkek için de aynıdır.
Sağlıklı ve güzel günler geçirmeniz dileğiyle mutlu günler.
9 Nisan 2021 cuma saat 14.21
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba...
Öncelikle kilolu olmak bir kusur veya eksiklik yaşanacak bir şey değildir.
İnsanlar genetikleri ve belirli hastalıklarının sonucunda fazla kilolara sahip olabilir ki, kilo tehditi her insan için geçerlidir.
Bazı insanlara bakarız , bir an da çok hızlı kilo alıp ve çok hızlı kilo verebilirler bunun için hiç bir şeye gerek duymazlar çünkü metobolizmaları hızlı çalışmaktadır. Biz o insanları görünce şok oluruz ve bir an da görüntüleri değişir.
İnsanların kilolu olmaları , kalplerinin bir yağ kütlesinin altına saklanmasına veya hislerinin olmamasına sebep olamaz. İnsanlar beğenilir ve bunun için kilonun fazla olması önemli değildir. Kilolu bir insan çok zayıf bir kadın gördüğünde ya bununla da aşk yaşanır mı? gibi bir cümle kurabilir. Beğeni göreceli bir kavramdır her insan için farklı işler , bu insanların cinsellik anlayışları içinde geçerlidir. Kendilerini çok beğenerek böyle cümleler kuran insanlar belki de bir gün kendilerinin beğendiği insanlar tarafından ''bu tip ile çıkılır mı'' gibi bir cümleye maruz kalacaktır.
Bu tür incitici cümleler kuran düşüncesiz ve bu güruha sahip insanları hayatlarının bir noktasında bu tarz incitici kelimelere maruz kalacağını düşünüyorum.
Ne insanlar var , mide küçültme ameliyatı olup sonrasında ölümle sonuçlanan hastalıklara düşüyorlar. Bu insanlar sence yaşantılarından hiç mi memnun değildi? Hayır %80'i memnundu ama ailelerinin , arkadaşlarının , aşık olduklarının yaptığı düşüncesiz şakalar yüzünden kendilerini bıçak altına atıp zayıfladılar. Hatta sporla zayıflayanların %90'ı zamanında yaşadıkları bir reddedilmeden sonra azim edip kilo vermişlerdir. Sonra o insanların yüzlerine bir daha bakmamışlardır. İnsan hayatı boyunca kendisi için yaşamalıdır başkalarının sözlerine aldanıp değil , istediğini yapmalı ve istediğini giymelidir. Başkalarının baskılarına göre hareket etmemelidir ve bizler böyle insanlara sadece tavsiye verebiliriz , onlara ders vermek bizlerin haddine değildir.
Ben sizin bahsettiklerinizin paylaşıldığı sitelere baktığımda bu sitelerin ikisininde asıl amacının linçlemek olduğunu zaten gördüm ve görüyorum.
Ekşi sözlük ve Twitter üzerinde konuşulan bir çok doğru haberin yanısıra bu iki portalda da insanların nefretlerini kustuğunu hepimiz biliyoruz. Oradaki insanların yazdıkları çoğu şeye takılmamak gerekiyor.
Eğer takılan olursa intihara sürekleyecek bir psikolojiye girerler.
Kilolu olmak bir kusur veya bir tercih değildir. Değişim insanın kendisinin elindedir ve bunu başkası için değil kendisi için istemelidir.
Mutsuz bir zayıflık , mutlu bir şişmanlıktan kötüdür.
İyi Günler Dilerim. :)21 Yorumla
+1 yılEski sevgilim yani ilk sevgilim kiloluydu ama dert etmedim çünkü kilo mutluluğu engelleyen bir sebep değil o halinden mutluydu kendisiyle dalga bile geçiyordu o derece kendisiyle barışıktı bende önemsemedim çünkü o vücudu gezdiren akıldır. Şimdi evet dış görünüş önemli eğer sen kişisel bakımını yapıp kendine özen gösteriyorsan giyimine kuşamına bakıyorsan önemli değil. Elbet ki senide beğenen sevgili olan kişiler olacaktır. Evet dış görünüş önemli dış görünüşü beğenmeyen içinide merak etmiyor ancak sürekli ortamda bulunduğun kişiler seni tanıdıkça dış görünüşünü değil düşüncelerini tsnımış oluyor yine severse seviyor. Sen şey mi sanıyorsun zayıf olanlar çok mutlu biri gidiyor biri geliyor değil o kişilerin etrafına da hep cinsellik için yaklaşıyorlar mesela ama önemli olan doğru kişiyi bulmak o kişi seni öyle tanırken sonradan seni başka kişiye bürünmeni ister filan o kişilerden uzak durmak gerek. Hayatını yaşa kendine bak kiloda vermeye çalış ama kiloyu kendin için sağlığın için ver elbet biri de gelir sana
10 Yorumla
Elbette herkesin sevmeye, sevilmeye hakkı vardır. Bunun için çok güzel olmasına ya da fit bir vücuda sahip olmasına gerek yoktur. İnsanlar sempatik tavırlarıyla, iyi niyetiyle, zekasıyla da karşı cinsini etkileyebilir. Sonuçta herkes dış görünüşe önem vermiyor. Hayır ben dış görünüşle etkilemek istiyorum diyenlere de spor yapmalarını tavsiye ederim. Kilo vermek sandıkları kadar zor bir şey değil :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
55Cevap
+1 yılYani şöyle sevgili bulamazdan ziyade yeryüzünde hangi tip canlı yaşıyor olursa olsun mutlaka evrende Onun bir çifti vardır hani buradan şu anlaşılmasın ise şişman olanlar Yalnız kalmaya müsait ise fen ve seri bir sakatlığı olanlar yalnız kalmayı müsait hala Efendim hiç kimse hiçbir şey için müsait bir varlık değildir yani Bunu kim ötekileştiriyorsa gerçekten o insan değildir
10 Yorumla
+1 yılTabi ki var ama maalesef bu dönemde insanlar dış görünüşe önem vermekte. Eğer ki çevremdekiler den dolayı böyle düşünüyorsan kilo vererek onları pişman edebilirsin onların düşünceleriyle. Birinin kalbi şişman olmamalı zayıf olupta sevmeyi bilmeyen sürüyle insanlar var onlar napmalı peki? Kendine güvenmelisin ve dengini bulmalısın bana göre seni böyle sevip sahiplenecek sana bağlı kalacak birini bulmalısın o zaman daha güzel sevilirsin ve bu düşüncelerden de kurtulmuş olursun seni dış görünüş için sevenlerle muhattap olmamalısın ileride daha çok üzülürsün
00 YorumlaŞişman zayıf vs böyle nitelendirmek bana göre çok yanlış. Elbette herkesin düşündüğü hayal ettiği bir tip var böyle olsun işte sarışın uzun boylu zayıf felan ama bunlar sadece hayal eğer aşık olursan asla gözün görmez. Ki çok büyük konuşmasınlar kilo alınıp verilen bişi istese başarabileceği bişi ama bu konu hakkında dalga geçenler o kötü karakterlerini istese de düzzeltemez. Kendinin de kilo alıp almayacağı belli değil. Hastalıktan vs ilaçlardan da kilo alan var konuya böyle bakanlar cok yanlış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa arkadaşlar bu mesele de akşam programları gibi yıllardır tartışma konusu. Artık şunu anlayın , kimse şişman birini tercih etmez. Şişman biriyle birlikte olmak istemez. Bu işin istisnası da yoktur. “Ben şişman kadınlardan/erkeklerden hoşlanıyorum” diyen insanın çözmesi gereken problemleri vardır. Hayat da cinsel ilişkiden erkek-kadın ilişkisinden ibaret değildir. Sizi sadece karşı cinsiniz mutlu edebiliyorsa ne yazık size. Hayatta mutlu olacağınız başka şeyler keşfedin ya da çalışkan olun kilo verin. Benim için şişmanlık tembelliğin sonucudur.
00 Yorumla
+1 yılŞu düşünceden çıkın artık lütfen..
Benim çok yakın ve gayet kilolu bir arkadaşım 100 kilo vardır diye düşünüyorum severek ve sevilerek evlendi, mutluda. Çevrenize bakarsanız kilolu, şişman nasıl tabir ederseniz edin sevgilisi olan, evlenen bir çok insan var. Ve mutlularda. Evlenince zayıflayan veya evlenmeden önce zayıflayanlarda var ama gerçekten seven insan kiloya takılmaz hatta kiloluysa ve o da istiyosa onu motive edip üzmeden zayıflamasına destek olur. Sevgi kolay bir şey değil..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce kendi dusuncelerini tart böyle saçma salak cümle kurmuş birinin sözlerini dikkate alıp bunun üstüne fikir yürütüp sonuca varamayip buraya mi yazdın aşk sevgi kilo ilgili bir durum mu böyle saçma birşey olabilir mi böyle ayrımlar başlarsa kimse kimseyle mutlu olamaz
10 Yorumla
+1 yılHayır. Engel değil, görünüş önemli değildir bana göre. Allah o kıza da yardım etsin. Evet kilo alıp almamak çoğu insanın elinde, ama bu önemli değil çünkü kendi hayatları. Ayrıca belki hızla kilo almasını veya kilo alıp verememesini sağlayan bir rahatsızlığı vardır. Bana göre kilolu insanlar çok tatlılar. Hatta hoşlandığım erkeklerin çoğu kilolu ama sempatikler. Kilo mutlu olmaya engel değildir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞişman biriyle kim hangi edepsizliği yapar yahut müsade eder, hiç ilgi alanıma girmiyor. Zaten zikrettiğiniz şeyler edepten yoksun, niye ka'le aldığınızı da anlamadım.
Kilolu biri denilince tek aklıma gelen, Allah'ın emaneti olan bedene iyi bakmamış, kendine de saygı babında noksanlıkları olan biri belirir zihnimde.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAşkım şişman olmak sorun değil , şişman olup bakımsız olmak sorun. Ben birlikte olacağım kadının etli ve bakımlı olmasına bakıyorum. Birde şu sorun var, şişman insanlar hem duygusal hemde aşırı alıngan oluyor bu yüzden tahammül etmiyor kimse. Birde kaç kilo olduğunu belirtseydin keşke. Neden böyle normal bir soruda gizli olarak sordun onuda anlamadım. Sonuçta kendi seçimin değil anatomin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gönüller severse hiç birşey engel değil
Tabiki her insanın sevmeye sevilmeye mutku olmaya hakkı var kimse kilosuna fiziğine göre mutluluğu hak ediyor diye bir saçmalık yok00 Yorumla Hak, hukuk meselesi değil bu. Herkesin kendine uygun bir ruh eşi vardır yeryüzünde. Karşı cinsin kriterlerine ters düşüyorlar diye umutsuzluğa düşmesinler. Her insanın "sevgi" anlayışı farklıdır. Kimi kilosundan ötürü reddeder. Kimi de kilolu olmasını sorun etmeyerek başka yönlerine vurulur...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDamacana sken ülkede herkes dalgasız denizde kaptanı oynuyor zaten
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılöncelikle şişman ve balik etli olarak ikiye ayirmamiz lazim şişman olan gûzelliği sevgili bulmayi geçtim sağlik için zayiflamalilar balik etli hatunlar genelde erkekler tarafindan çik tercih edilir o yüzden kilo sorunun varsa bunu cok kafaya takmadan ufaktan başlayarak halledebilirsin unutma sen her halinle gûzelsin
00 Yorumla
+1 yılBizim insanımızın zihniyeti sağ olsun dış görünüşü karakterden önde tutuyor gerçeği söylemek gerekirse muhabbetini sevdiğim biri benim gözümde daha yakışıklı gözükür yakışıklı olan biride muhabbetini sevmediğimde birden gözüme yakışıklı gelmeyebiliyor kilolu insan zayıflayabilir ama karakter düzeltilemez ilk önce insan kendini sevecek
10 Yorumla
+1 yılKimse kimseyi bi kalıplar içine sokma hakkına sahip değil. Beğenmeyebilirrsin ama aşağılayamazsın. Sizde lütfen itimat etmeyin böyle sözlere. Önce kendinizi sevin ki sonra başkaları sizi sevsin.
10 YorumlaDesteklemesem de çoğu insan ne kadar inkar bile etseler önce dış görünüşe bakıyor. Belki ben de önce dış görünüşe bakıyorum. Ondan sonra insanın içini tanımaya karar veriyorlar. Bulan vardır mutlaka. Bazen görünüşe göre yargılamak beni üzüyor hoş bir şey değil ama insanız beğenme duygumuz var bu nedenle sanırım önce dış görünüş
10 Yorumla
+1 yılO şekilde düşünen beyinsel engelli kişilikleri anlamakta zorlanıyorum ayrıca kime ne isteyen şişman olur buna kimse kaç edemez saygı duymak zorunda herkes
50 YorumlaAğzı olan konuşuyo başka bişey demeye gerek yok , herkesin bi sevgiliye güzel vakitler geçirmeye sonuna kadar hakkı vardır şişman zayıf farketmez
20 YorumlaHiç bir İnsan kusursuz değildir. Her İnsanın kusurları vardır kilolu veya zayıf olmak kalıcı kusur bile değildir. Böyle boş şeyler için İnsanların kalbini kırmaya değmez.
00 YorumlaKilolu insanlar gayette sevgili bulabilir sonuçta kilolu seven erkeklerde var bu hayatta ilişki tek kişi yaşanmıyor iki kişi yaşanıyor sen onu o seni beğeniyorsa kimsenin karışmaya hakkı düşme
00 Yorumla
+1 yılŞişmanım, bir cok sevgilim oldu, hepsi de vucuduma deli oluyordu.
Yani özgüven her şey demek. Zaten sismanım deyip pasiflesirsen zaten kimse sevmez yani00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya cuma cuma ağzımı bozucam olmayacak... Neden hakkı olmasın ki kilolu insanlar da insan ve onların da duyguları var. Ayrıca ilişki işleri hak hukuk değil nasip kısmet meselesi daha çok.
00 Yorumla
+1 yılHerşey değişir dış görünüş kilo ama insanın içi değişmez içi iyi olana denk gelmek gerek zor ama imkansız değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNazik olmak naif olmak tiple değil kişilikle ilgilidir çok kilolu olup çekici olan kız kankam var ama bı kız arkadaş var manken gibi kızla beş dk konuşsan içinden İsmet abi çıkıyor ve kalbi kotu biri bunun fizikle ilgisi yok bence
10 YorumlaVar neden olmasın en başka beraber yapılacak aktivite beraber kilo vermek olmalı birbirlerine destek çıkarak
10 YorumlaTecrübelerime dayanarak söylüyorum kiloluyken tüm erkekler abla bacı gözüyle bakıyor zayıflayınca hanımefendi diye hitap ediyorlar 🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılBenim kilolu olan kız arkadaşlarım sevgili bulmuştu yani bu sevgili olmaya engel değil ama çokta kilolu insanlar tercih edilmiyor.
00 Yorumla
+1 yılHakki yok evet siz nasil tipe bakiyorum bakimsiz biriyle cikmam diyorsaniz bizim abazalar da secici olmali onlarda ciknamali!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. engel değildir tabi ki de ayrıca kilo fazlası varken sevgili olup birlikte zayıflayıp kıskananları çatlatanlar da oluyo, dış görünüşe kimse karışamaz
00 YorumlaTabi ki var bana farketmez zaten ben naturel seviyom doğallıktan yanayım şişman kiza asikta olurum evlenirim de
00 YorumlaŞişman olanın değil. Bir insanın fiziksel özellikleriyle dalga geçerek onu küçük düşüren güzel şeylere yakıştıramayan insanların hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılHakkı yok tabi tipsizlerin sevilmeye halkı yok yakışıklı ve güzeller sevilir bende tipsizim benimde hakkım yok
00 Yorumla
+1 yılZayıfla veya yemeseydin senin elindeydi diyen tek hücreli canlıların pek anlayamayacağı bir mesele.
10 Yorumla
+1 yılKimin ne düşündügüne bakma illaki olur şişmanlık bir kabahat değildir.
10 YorumlaSevilen şey vücut değil, karakterdir. Şişman, zayıf ayrımına anlam veremiyorum.
10 Yorumla
+1 yılVar tabiki :/ insanların her dediğini takarsan ohoo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılZayıf ve kilolu da evleniyor ikisi şişman da evlenir herkesin kendi tercihi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılŞişman olsun benim gibi olsun. Zayıf ya da yakışıklı olup bu halta yaramadiginda daha mı iyi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞişmanların kalbi yok mu ya da sevmeye ve sevilmeye hakkı yok mu, tabikide var hemde en iyisine
00 Yorumla
+1 yılValla benim midem kaldırmaz ama burası turkiye , midesiz erkek çok.
00 YorumlaKör olanın topal alıcısı olur derler kendisine uygun birisini bulur elbet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılŞişman demeyelim balık etli diyelim ayrıca balık etli bayanlar çok ilgi çekici ve çok tatlılar
00 Yorumla Var olmaz olurmu onlarında kalpleri duyguları hisleri ihtiyacları var
00 Yorumla
+1 yılEkşinin ortamı böyle. Kadın düşmanı hepsi o yüzden takma yani
00 Yorumla
+1 yılzayıflamak senin elinde olan bişey neden sürekli hamur tatlı yiyip sonra da vucudunu bozuyorsun
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabii ama çok şişmansa sevişmek de zor, göze güzel gelmesi de problem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. hayır değil insanlar dar görüşlü olduğundan topluma ayak uyduruyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılyooo ne alaka kışları sıcak tutarsınız
soğuktan hastalanma durumumuzz olmaz gibi gibi
onun için kendiznizi o kadar küçük görmeyin00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ona balık etlı dıyelım, bana daha çekıcı gelıyor 😍
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme ne şişman insanların ne yakışıklı ne güZel sevgilileri oluo sen sadece seni sen olduğun için seven birine denk gelmemişsin hepsi bu...
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEngel sağlıksız beslenen biriyle birlikte olmak istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl hakkı yok var yalnız fiziki olarak olumsuz bir durum gibi karşılanıyor baştan seven katlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakkı var, ama insan kendine bakmalı. Sağlıklı olmak gibisi yok.
00 Yorumla
+1 yılVar tabi neden hakki olmasin herkssin sevilip sevmeye hakki vaar
00 Yorumla
+1 yılEvet yok bende şişmandım önceden gitsin önce yağlarını eritsin şişman insan terler yer kaplar ve görüntü kirliliği yaratır sadece
00 Yorumla
+1 yıltabiki hakları var ama çağımız çok alayci ve çoğunluk dış görünüşe önem verdiğinden ne yazık ki pek de mümkün olamıyor sevgili olmaları
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyalnız ordaki olayın şişmanlıkla ilgisi yok ki
adam aldatmış şiddet uygulamış iddialara göre00 YorumlaKilo hiç birşeye engel değil. Bunun tersini düşünen insanları bilemeyecem empati diye boşa demiyorlar.
00 YorumlaKilonun bu tarz şeylrde engel olmaması lazım o kilo hastalık yoksa verilir önemli olan kişilik.
10 YorumlaAslında karakter kadar tip de önemli herkes yanına yakışan birisini ister kimse yalan söylemesin
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem