Gökhan Özen hayranlığım var ve önceden konuştuğum kişi adamı sevmiyor gibi bir şeydi. İlk buluşmamızda Gökhan çaldı, susuyorsun ve şarkıyı dinliyoruz dediğimde ki yüz ifadesini görmeliydin 😄 her dakika bir adam sevilmez arkadaş dedi bana, bende o zaman ne demeye buraya geldin dedim. Ben ayrıyım, o ayrı dedi 👾 içimden iliştirdim ona bir şeyler, tabi dışa da vurdum. Ama uyuz olmuyor değildi 😎
Bunlar bence gayet normal şeyler yani yeryüzünde Evet herkes herkesi Beğenebilir Tabii kıskançlık boyutu farklı bir şey ama Beğenebilir Sonuçta Göze hitap diye bir şey vardır Beğenebilir ama Altını çiziyorum obeme shakhtyor sadece göz ile kalırsa Ortada hiçbir sıkıntı yok Ama eğer farklı bir şekilde bakıyorsa yani ondan sanki böyle başka şeylere Afedersin hayal eder gibi bakıyorsun bunlar bence gayet normal şeyler yani yeryüzünde Evet herkes herkesi Beğenebilir Tabii kıskançlık boyutu farklı bir şey ama Beğenebilir Sonuçta Göze hitap diye bir şey vardır Beğenebilir ama Altını çiziyorum obeme şekli Eğer sadece göz ile kalırsa Ortada hiçbir sıkıntı yok Ama eğer farklı bir şekilde bakıyorsa yani ondan sanki böyle başka şeylere Afedersin hayal eder gibi bakıyorsa İşte o zaman sıkınt İşte o zaman sıkıntı
Ünlülerle pek işim olmaz, yerli dizi yerli bir kaç özel kişi filmi vs izlerim. ama eşim ünlü birisini çok beğendiğini söylemişti😡bir gün ben dışarıdayken arayıp bir kaç kişisel ihtiyaç listesi söylemeye çalışırken sözünü kestim ve söylermisin hayatım STİNG getirin demişmişim vardır😄😄😄
Valla ben Reynmen hayranıyım :D genelde zaten misilleme yapmaya kalkıyor karşı taraf, ama şöyle birşey var, kıskanılacak bi tarafı yok çünkü Sevgilim herkesten her zaman bi adım öndedir 😅
hugh jackman’a belki de 15/16 yaşlarımdan beri hayranım o da taş şimdi ve çok çekici yalan yok 😀 neyse işte adama yakışıklı dedim veya hayranıyım diye kıskanacaksa gül gül ölürüm yanii 😂😂
Bana saçma geliyor sadece beğeniyorsun yani buluşup konuşup sohbet muhabbet yok ortada adamın veya kızın senin varlığından haberi bile yok sonuçta ama kısksnması ve abartmadan trip atması da güzel
hayalleri sansürlemeye baskılamaya gerek görmüyorum ünlü birini beğeniyor diye kötü davranmam bu illaki ünlü biri olacak diye bir durum da yoktur beğeniyordur söylemiştir sorun yok
Johhny Deep dışında beğendiğim erkek ünlü yok diyebilirim. Onu da sevgilim biliyor ama tutup da taş maş demem. Zaten yaşlandı 😊 yine de ölene kadar yeri dolmaz
Saçma bir davranış olurdu. Sonuçta sevgilisiniz diye karakteriniz, beğenileriniz, hayata bakış açınız değişmiyor. Sadece bir ilişki sürdüren insanlar oluyorsunuz.
Hak veririm sevgilim başka bir erkeğe hayransa, hayran olduğu kişi kendisiyle konuşmak istersee direk karşılık verir korku veren durum bu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunun tribini yemiştim. Gerçekçi bir trip miydi, bilmiyorum ama 'Sen git, onun saçlarını sev o zaman' cümlesi baya komik gelmişti 🤭 Sonuç olarak tepki vermemek en iyisi sanırım, her türlü kavgaya dönüşebilir.
Ya bu benimde hoşuma gitmez yani mesela. Bende sevdiğim biri varken ya da eşim birine hayranlık falan beslemem. Öyle de bir yanım var. Daha önce bunu test ettim. Pek kimsneşn hayranı da değilimdir.. 😊