Aşk hayatında nasıl bir insanı tercih edersin valla kimse kusura bakmasın ben güç aşığıyım akıllı, Ekonomik, fiziksel, psikolojik vs. güçlü olsun Yasak Elma Şahika'nın erkek hali olsun onla evlenirim. Her sorunu çözer ayağımız asla çamura batmaz miss gibi hayat yaşarız Şahika bebeğim biliyorum bir paralel evrende evleniyoruz
Sana katılıyorum ama bir ekstra olarak sey isterdim bana hayatın her gününü hissettirmesini. Yani aktiv olmasini mesela gecenin bir saati market aramak veya alisveris yapmak gibi bir sabah kalkip cok alakasiz kostümleri denememiz hatta calismamiz xbdndn dedektif olup sacmasapan birseye takilip pesibe düsmek 😹
Allah herkese Şahika soğukkanlılığı ve merhametsizliği versin amin bir gün sevmediğim herkesi zehirleyip Londra'ya kaçıcam artık para biriktirmeye başladım bile :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Dedektiflik konusunda Şahika çok yardımcı olabilir :D
Şahikayı seviyorum ya.. biraz şahika aklım olsa yanlış erkeklere güvenmem sürekli xndndnd
Allah herkese Şahika soğukkanlılığı ve merhametsizliği versin amin bir gün sevmediğim herkesi zehirleyip Londra'ya kaçıcam artık para biriktirmeye başladım bile :D
Amin canım amin
Kesinlikle yüz fizik önemli yanıma yakışsın
Tabiki önemli bir ömür yanında kalıcak sonuçta çalışıyor olması da bir kriter olabilir
En önemli olan çalışması zaten boş boş gezmesin tüm gün değil mi? İkimizde çalışırız
Öyle tabi doğru düşünüyorsun eşim çalışsın ben çocuklara bakarım evi temizlerim olayı olmamalı zaten artık.