Yıllar yıllar sonra ilk defa dudaktan öpüştüm. Sarılmak elini tutmak gözlerine bakmak kalbimi sımsıcak ederken öpücük öyle değildi. Bitirmesini beklerken dahi sıkıldım. Sonra ikinci öpücük geldi. Belki çocukluğumdan beri beklediğim bir şey olduğu için hayal kırıklığı yaşamışımdır bilemem. İyi hissettirmedi. Yine bitse de gözlerine baksam belini kavrasam dedim kendi kendime. Sonra yaklaşan ayak sesleri ile ikinci de bitti. Ama sırada üçüncü öpücük vardı. Küçük bir çocuğun yaklaşması ile bittiğine sevindim. En sonunda belini sımsıkı kavradım. Gerçekten öpücükten daha iyiydi. Ama karşı taraf durur mu yavaş yavaş sinsice yine öptü. Hiç zevk almadım öpüşmekten. Rüyalardaki o bilgisiz ve hiç de yaşanmayacak öpücüklerin 1000'de 1'i bile olamazdı. Öptüğüm kız yıllardır beklediğim rüyalarımda öpüp koklamaktan başka hiçbir şey yapamadığım kızdı. Kendimi kötü hissettim. En sonunda ayrılık vakti gelmişti. Eve dönerken uzun uzun düşündüm. İğrenç gibi geliyordu bana. Hoşlandığım kişinin tükürüğünden iğrenecek birisi değildim ama hiç hoşuma gitmemişti. Tek pişmanlığım bir kez daha sarılamamaktı. Eve döndüm ve düşünmeye devam ettim. Aramız sanki açılmış gibiydi bir soğukluk vardı. Belki daha önceki öpücüğünden iyi olmadığım için huzursuzdu, belki de anlamıştı öpüşmekten rahatsız olduğumu. Ertesi sabah uyandığımda ise kendimi elimi, parmaklarımı öperken buldum. O gün bugündür tekrar öpüşmek istiyorum. Ama neden? Hoşuma gitmeyen bir şeyi yapmak istiyorum.
Sorum şu ki bir erkeğin öpücükten kaçması ne kadar normal? İlk etapta iğrendiğim şeyi şimdi çok istemem de neyin nesi? Libidom o andan daha da düşük cinsel bir çekimim yok ama neden öpüşmek için can atıyorum? Belki de tekrar öpüşemeyecek olma düşüncemiz beni çok geç olmadan öpmeye istiyordur. Sizde de böyle şeyler oldu mu?
(wattpad kitap provası gibi oldu ama okuduysanız teşekkür ederim)
Sorum şu ki bir erkeğin öpücükten kaçması ne kadar normal? İlk etapta iğrendiğim şeyi şimdi çok istemem de neyin nesi? Libidom o andan daha da düşük cinsel bir çekimim yok ama neden öpüşmek için can atıyorum? Belki de tekrar öpüşemeyecek olma düşüncemiz beni çok geç olmadan öpmeye istiyordur. Sizde de böyle şeyler oldu mu?
(wattpad kitap provası gibi oldu ama okuduysanız teşekkür ederim)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer