''Seninle sadece uyumak istiyorum'' diyen sevgili samimi midir sizce?
80
29
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 15,3b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
eğer bana güven veriyorsa samimiyetine inanabilirim.. ama sarılıp uyumaya gider miyim.. şöyle sevgilimse iradeli olup olmadığını bilirim.
eğer kendine hakim biriyse ve ondan eminsem giderim tatlı tatlı uyuruz yoksa pışşıııkkk yani😃
kendisi ne kadar söylediklerinde samimi olsa da, ne kadar ben kendimden eminim dese de iradesi zayıfsa kendini kontrol edemeyecektir. acuk yanak acuk dudak derse beni de kontrolden çıkarabilir 😄 insan sevdiğine ne kadar karşı koyabilir sonuçta döşldöşl
Yarennn02 | Aşk İlişkileri konusunda 224 görüş paylaştı.
Xper 7
12 gü
bak ben sana olay örgüsünü anlatıyorum -sadece kahve içelim ——————————————— -sizin eve geçelim biraz oturalım ——————————————— -artık eve gidilmez burda ayrı kalalım ——————————————— -sadece beraber uyuyalım ——————————————— -sadece sarılarak beraber uyuyalım ——————————————— -sadece üstüne çıkıyım ——————————————— -sadece sevişelim
yani kaptan kimse inkar etmesin çoğu olay öyle gelişiyor
Sevgilimse samimi olmak zorundadır. :D Ayrıca üstüne basa basa "sadece" diyorsa da içi fesattır. :D
0|1
0|0
ToxiCs | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Ateş ile barut yan yana durabilir mi? Öhömm, uyuyabilir insan ama illaki bir yakınlaşma olacaktır.
0|1
0|0
Nadıyekrhn | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Evet evet sarılır uyuruz
1|1
0|0
Elfprincess | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Bu cümleyi eskiden o kadar çok duydum ki gerçekten. Hiç samimi değil , şu an bu cümleyi duysam bunu diyen kişiden uzak dururum. Hem bu cümle , hemde evde yemek yeriz tv izleriz cümlesi tam bir bullshit.
1|1
0|1
Sirocider | Aşk İlişkileri konusunda 694 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Pek samimi gelmedi sanki, yatakta güven olmaz kadınlara 😀
Rossalindaa | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Samimi olabilir, arkasında o cümlenin devamı da olabilir. Karşımdaki insanı iyi tanıdığım bir dönemde bunu diyebilir zaten. Bakışından, duruşundan, sesinden, söyleme şeklinden anlarım samimiyet durumunu mutlaka.
0|1
0|0
Hayat-Güneşi | Aşk İlişkileri konusunda 4,6b görüş paylaştı.
Master
12 gü
Tabi tabi yersen yani.😏 Öyle bir cümlenin içinde ben yer almam zaten. Böyle bir cümlenin bana söylenmesi o kişinin hayatımda yer almamasına sebeptir.
0|1
0|0
kovaburcuzekasi | Aşk İlişkileri konusunda 60 görüş paylaştı.
Xper 4
12 gü
Kadınlar tarafından masum olabilir ama erkeklerin pek öyle olacağını zannetmiyorum. Olmaya çalışsa bile olacağını zannetmiyorum. Belki milyonda bir çıkar
0|1
0|0
dudunmubeni | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Fesatlık mesatlık boş işler, ateşle barut yan yana durmaz diye bi terim var neticede. Niyet sadece sarılıp yatmakla başlasa bile işlerin gidişatı farklı yönlere illaki kayar...
1|0
0|0
CaptainKerem | Aşk İlişkileri konusunda 585 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Salaktır bence. Kocaman yatakta rahatça tek başına uyumak gibisi yoktur çünkü ☝🏻😌😴
0|1
0|0
Bitterligofret | Aşk İlişkileri konusunda 98 görüş paylaştı.
Xper 5
11 gü
Olabilir de olmayabilir de kadınlar bu konuda daha samimi olabilirler belki
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş