ben bunun cok masumca oldugunu düşünüyorum. Siz? Birazda saka var içinde :D ( ninni felan )
'' Bu gece senin kollarında uyumak istiyorum ''?
ben bunun cok masumca oldugunu düşünüyorum. Siz? Birazda saka var içinde :D ( ninni felan )
sevdiğin bayanın kokusunu ve sıcaklığını hissedecek olmaktan heyecanlanırım.sevgimizi ve aşkımızı en güzel şekilde birbirimize hissettireceğimiz en güzel ve yaşanası bir zaman olacaktır
Cevap için tesekkür ederim :D
rica ederim : )
şefkat duygumu harekete geçirir...
:D :D :D
romantik birini kim kaybetmiş de ben bulayım sanmam böyle bir sevgilim olacağını gizlicim :(
romantikliiği tavan yapmış sevdiceğimin diye düşünürüm ne düşünmem gerekiyor başka?
Cevap
17Cevap
Vay be meğerse onsuz geçen her gece onu dusunurken beni nasil umursamadigini yaniliyormusum derim hayatimin en buyuk mutlulugu olur. Kosar giderim
Aranız iyi değil sanırım.. Umarım hersey gönlünüzce olur :/
ah siz böyle konusunca algılamada sorun yasadım :) Aman iyi olsun :D Umarım hep böyle devam eder :D
hmm güzel soru. öncelikle kollarında uyumak istiyorum diye soracak bir sevgili bulmak lazım, ya da herhangi bişey söylemese de olur , yav güzel olmasa da olur, tamam lan nefes alsın yeter walla çok bunaldım
Ben söylerdim. Cinsel açıdan değil huzur içinde uyumak için. Huzura ihtiyacım var başımı göğsüne dayayıp uyumaya da.
BöyLe KoLLarımı Açaydım Iki Yana... Tutaydım Onu, Tutaydım Onu Ben... Gitme Diyeydim...
Romantizmi falan seven birisi mi diyecemde kesin seks düşünüyordur onu soruyorsan.
hatunun şekeri çıkmış derim..kaşınıyo derim..derimde derim fitnelik değilmi..
yürü git lan yat zıbar :D
maça kızı :D
Evet masumca gerçekten yani bu cümleyi daha önce duydum ve hoşuma gitti çok mutlu oldum açıkcası
severim onu daha da çok.
Maalesef aşkım sarılmayı sevmiyorum.
t*şak geçtiğini düşünürüm...
Erteleme beni aşkım acele diyor sana bence. :D
uyumaz ınanmayın sabaha kadar calısır
Dibine tuttugunu düşünürüm:D
Anlamadım?
Masum masum
Cevap için tesekkür ederim :D
rica ederim :)
Sevgilim yokki
sevincimden uyuyamazdım