Artık kafayı yiyeceğim ya... Derdi var, derdini dinliyorum, teselli vermeye çalıştığım zaman 'sen beni anlamıyorsun veya sen nasıl bu şekilde anlarsın, keşke anlatmasaydım vs.' ne dersem tam tersini söylüyor. Sürekli terslemeler, bir kız bunları neden yapar ya? Halbuki öyle birisi de değilimdir. Etrafımdaki insanlar beni anlayışlı, dert ortağı olarak görürler, bana sıkıntılarını söylerler.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her konuda böyle yapıyorsa yolun sonuna gelmiş olabilirsiniz.
zaten o gelmezse o yolun sonuna ben geldim, en son yazma artık dedi ben de sinirlendim engelledim
Belli ki sizin ilişki bitmiş son demlerini yaşıyorsunuz. Bundan sonraki evre onu unutma evresi olacak.
üzülüyorum ama bu ilişkini oluru yoktu zaten, şimdiden üzülüp unutmak daha iyi olacak
Yani reis ne kadar erken o kadar iyi. Yalnız seviyorsan bence biraz zamana bırakın ve iyice düşünüp taşının. Fevri olarak aldığın bir karar ileride pişman edebilir.
aynen öyle ama ben ileri de bununla nasıl anlaşacağım bu şekilde sen sürekli iyi bir şeyler yapmaya çalışıyorsun, bu ters tepiyor
Aslında bir süre senden uzak kalsa belki değerini anlar.
Dostum çok doğru söylüyorsun, ama ben zaman ki gibi üstüne düştüm yine az önce kavga ederek ayrıldık. Biz erkekler sabırsız oluyoruz bazen hep bu yüzden kaybediyoruz, bunu bildiğim halde aptal gibi üzerine gidiyorum ya
ama şunu da anladım genelde yanlış kadınlar, erkeğin eksenini çok fazla bozuyor, yani bu kadınların dengesiz hareketleri erkeği iyice aptallaştırıyor
Neyse iyi tarafından bak en azından tecrübe ediniyorsun böylece. Bilgiyi deneyimle elde edersen bir işi yarar zaten. Boşuna dememişler bir musibet bin nasihatten iyidir diye. Yalnız bundan sonra biraz daha sabırlı olmayı dene.
Aslında sıkıntı kendimiz gibi birini bulamamamız.
kardeşim ben bunu başka ilişkilerimde çok fazla tecrübe ettim ama dediğim gibi aşk insanı aptallaştırıyor, buna karşı durmak lazım. önce de sırf bu yüzden kızın biri benden ayrılmıştı. her şey yolunda giderken. baktın kız yazmıyor mu o yazıncaya kadar yazmayacaksın, sonra yazdıktan sonra açık ve net bir şekilde ona bundan rahatsız olduğunu, böyle bir ilişki istemediğini söyleyeceksin. eğer kabul ederse devam etmezse de o anda olayı bitireceksin
ya biz de nerede saçma bir kız var ona kapılıyoruz, normal kızlar bize sıradan geliyor etkilenmiyoruz, illa acı çekeceğiz, bize de müstehak gerçekten, en azından benim için öyle, adam olmam valla olamam, aslında bu işin kitabını yazabilirim ama iş başa düşünce salaklaşıyorum
Zaten asıl mesele bu konu her ne olursa olsun baştan tavrını koyup çizgilerini göstereceksin. Tabi tek taraflı değil iki taraf için de geçerli. Yoksa ileride sorun oluyor. Fakat sıkıntı çekmek istemiyorsan en iyisi yalnız olmak. :D Geçen oyun oynarken dedim ki kendi kendime şu an sevgilim olsa onlarla ilgilenme benimle ilgilen diyecek en iyisi yalnız ol takıl kafana göre.
Reis zaten birine akıl verirken hepimiz en iyisini veriyoruz ama konu kendimize dönünce hepimiz aptallaşıyoruz yani sorun sende değil.
aynen öyle aslında bir de bu işin acı çekme boyutu var, ayrılınca keşke bu işlere hiç girmeseydim diye. ya bir de mk kız ne yaptığının farkında bile değil. bir gün seni seviyorum diyor bir gün, yazma bana gibi saçma salak şeyler söylüyor, benim de dengemi bozuyor. ama önemli olan bunlardan ders çıkarıp evlenince bunları yapmamak
ya en çok da kendime kızıyorum, biz bir an evvel bir sonuca ulaşmak istiyoruz. ya hemen olsun ya da şimdi bitsin. aslında seks yaparken de böyleyiz, sonra ilişki bitince de mal gibi kalıyoruz
Aslında ne sağlamı evlenene kadar uzak durmak.
bak kardeşim ben yirmi beş yaşına kadar hayatımı dolu dolu yaşadım bilgi birikimi olarak ama sonra hayatıma bir kadın girdi yemin ediyorum bütün hayatım öyle bir değişti ki, intiharın eşiğinden döndüm. sürekli isyan etmeler birlikte olduğum kadını ya sevemiyorum ya da kör kütük aşık oluyorum. yani senin anlayacağın hayatım son üç senedir bok gibi, ne bir keyif alıyorum ne de başka bir şey
yani emin ol imkanım olsa kalbimi söküp atacağım o derece
İşte dediğim gibi uzak durmak en iyisi. Birkaç kızla arkadaş ol. Onlara yürüme, sadece arkadaş kalın. Çevrende erkek arkadaşların varsa onlarla zaman geçir. Ya da kendini işe (okuyorsan okuluna) ver. Boş ver taktıkça iyice takıntı olur.
konuşturğum bir kaç tane kız var, etrafımda da erkek arkadaşlarım var zaten, bunu atlatırım zaten hatta bir haftaya atlatırım. emin ol benim tek üzüldüğüm kızın gitmesi falan değil kesinlikle, sadece aynı hataları sürekli yapmam beni acayip derecede sinir ediyor ve kendime olan saygımı düşürüyor
Hata yapmak istemiyorsan elini ayağını çekeceksin. Bundan sonra da üzülmezsin.
dostum her şey için çok sağol beni dinledin, kesilikle sana harfiyyen katılıyorum
Eyvallah ya ne demek. Sen de sağ ol.
Kız zor zamanlardan geçiyot
zor zamanlardan geçiyor ama bana anlatmıyor, ailevi sorunları var. Zorla anlattırdım, anlayışla karşıladım. Dediklerinde kendisine destek vermek, moral vermek vermek için şeyler yazdım, bana sen beni anlamıyorsun, keşke anlatmasaydım gibi kırıcı cümleler kuruyor,
Ya tabiki öyle ama bazı dönemler oluyorki kim ne diyor sana ne gözle bakıyor yanında mı değil mi anlamıyorsun bile biraz zaman geçsin o anlar ne olduğunu
ben ona dedim, ben her türlü senin yanındayım diye, bunun üzerine bana artık yazma, benden uzak dur,,,, dedi ben de onu engelledim, onu engellemekten başka çare bırakmadı bana
Senin içinde böylesi iyi tabi kendi zaten şu an farkına varamaz
yani gerçekten başka ne yapabilirdim ki, defol git diyen birinin yanında daha ne kadar durabilirdim
Durmaman iyi olmuş kimiside zorlar
emin ol ilerisi için endişe ediyorum aslında, ben bu gün ne derse desin çekerim, görmezden gelirim ama ileride daha büyük problemlerde artık bazı şeyleri aşamaz oluruz
Ya haklısın ileriden emin olmak lazım ikiniz içinde şu an hayırlısı
hayırlısı olsun, teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim 😇
Ne kadar çok şey bilirsen bil anlattıkların karşındakinin anlayacağı kadardır sözü doğrulanmış oldu 😂sen kızı anlamıyosun sorunun ne olduğunu da anlamayip buraya yazmışsın
güzel kardeşim ben canım değilim, önceden de kız arkadaşlarım, onlar benim bu konularda başarılı olduğumu, zeki olduğumu söylerlerdi. bunu söylemek istemem ama öyle yani
Sana hakaret etmedim kadınlar kapsamli düşünür erkeklerse konu odaklı yani basit düşünür. Anlaşamıyor olmanız çok normal her ilişkide olabilecek bir şey haa bu seni sinirlendirip ayrılmaya kadar götürüyosa demek ki çok sevmiyosun. Gerçekten sevsen tahammül ederdin.
beni sevdiğini biliyorum, kesinlikle seviyor ama bana artık yazma, benden uzak dur. Allah aşkına bu ne demek, tamam yaşadığı şeyler çok ağır şeyler ama ben ona bu konuda destek olacağımı söyledim, her zaman onun yanında olduğumu söyledim, bende uzak dur, yazma,,, ne demek Allah aşkına, bana gitmekten başka yol mu bırakıyor?
Söylediğin için öyle diyor. Hissettirmiyosun demek ki. Yanındayım demekle yanında olmak, seni seviyorum demekle sevdiğini hissettirmek arasındaki farkı konuşmayalim 😂kız haklı
peki ne yapabilirdim? hadi sen söyle o zaman, dahası yok bu yaptıklarımın, benden uzak dur, yazma diyene ne denir ya,, bizim onurumuz, gururumuz var, hiç incinmez mi zannedersiniz?
Yazma diyosa yazmanı istiyodur
yuh gerçekten mi söylüyorsun, kız bana seni engellerim diyor, siz hangi kafadasınız ya
Kırılacak bişey yok nasıl bir ilişkin var bilmem ama kız seni çok seviyor gibi duruyo. Değişmeni istediği belli konular var ve sana soğuk yapiyo. Başkası olsa s*ktiri çekerdi kız vazgeçmemis aslında. Böyle uğraşır durur ve sonu hüsran olur. Gittiği yere kadar boşver
Kız aslında gerçekten çok seviyor bunu kendiside söylüyor sen beni bırakıp gitsen de ben yine seni sevecem diyor ama gel gör ki bu söylediği şeyler yenilir yutulur cinsten şeyler
Ben sırf onun dünkü derdini dinlemek için gece hiç uyumadım
Sinirli ve mutsuzken söylenen sör kayda değer olmaz ciddiye alıp problem edip etmemek sana kalmış. Öfke kontrolü olmayan biri belli ki. Bir taraf sakin kalmali ama bu durum seni mutsuz ediyosa da uzaklaş. Başka diyecek bişey yok. Kaybetme korkusunu ver bakalım napicak. Belki de bırakmazsın diye ağzına geleni sayıp söylüyor.
Seni tebrik ediyorum gerçekten söylüyorum bunu çok isabetli şeyler söylüyorsun
Yaşadığı Problem gerçekten yenilir yutulur cinsten değil ama ne desem yanlış anlıyor ve ben onun o haliyle onun yanında olduğumu belirttim ama o ağzına geleni söyledin beni anlamıyorsun ben senin yanında değilim artık yazma böyle söylenecek en ağır şeyler benim gözümde
Sessizlik en büyük silahtır 😉bir kızı ne kadar umursamazsan o kadar çok bağlanır " " son taktik "😂😂😂ilgilenip üstüne düşersen değerin bilinmez her şey dozunda olmalı
ya doğru söylüyorsun ama onun böyle bir problemi varken onun yanında olmam gerektiğini düşünüyorum
ben de en son ona hakkını helal et, Allaha emanet ol, yazdım en son
Nasıl bir problem sanal zaten söyle gitsin
hayır sanal da olsa söyleyemem ama şu kadarını söyleyebilirim bir insanın başına nadir gelebilecek bir durum, yani beterin beteri gibi bir şey.
Taciz tecavüz falan mı
hayır, öyle değil onun söylediğine göre ama belki de öyle bir şey de olabilir sonuçta bunu alıştıra alıştıra söylemek isteyebilir
Moruk yemin ederim aynı sorunları yaşıyoruz