Gizli üye olarak sormuşlar zaten trol olduğu belli. Kaldı ki bu sorulara bakmaya gerek yok zaten öyle. Herkes tipe bakıyor kimse gelip edebiyat yapmasın yok oç gozolloğo onomlo bonom oçon ya he he inandık
Aynen tip herşeydir iç güzellik önemsizdir
Her kadin ayni degil kalbine degilde tipine bakanlar serserilere asik oluyor sonra totolarinin üzerinde kaliyorlar ondan sonra bütün erkekler ayni acimasiz vs türküsünü söylüyorlar ama dedigim gibi hepimizi ayni kefeye koymayin
Peki
Kimi bakıyor kimi bakmıyor. Hep dediğimiz gibi genelleme yapmayın. Ben mesela tipe çok önem veriyorum elimde değil. Ama çevremde buna önem vermeyen seven evlenen çok kız var. Lütfen herkesin hakkını yemeyin
Peki öyle olsun
Kızlar neden tipe baksın ki? Senin gibi zeki, kanıtlarla konuşan erkeğe bakmamak da ne bileyim. Biz kızlar çok boşuz ya. Bütün kızlar toplandık ağlıyoruz, pişmanız affedin
Ne diyon aw
Cevap
8Cevap
Tipe paraya bakanlar.. Namazinda niyazinda kizim diye amele aramaya kalkarlar evlenecekleri zaman..
Ben eski ben degilim derler sonra aldatirlar
Hep ayni hikaye devam eder
Bu dunyada kadinin dediginin tersini düsünmekte fayda var
Hepsi ayni bence
Kizlar tipe bakmaz diye bir sey yok erkekler nasil guzel ve bakimli kadin istiyorsa kadinlarda yakisikli erkek ister
Aynen tip herşeydir iç güzellik önemsizdir
Evlencekleri zaman onlar için para daha önemlidir sevişecekleri zaman fiziğe bakarlar
Parası için evlendiklerinide sevmezler zaten
Ayn aldatırlar
Ya tip konusunu geç de 150cm kızlar kalkıp da boy konusunda ahkam kesince insanın siniri bozuluyor hehehe
Ben 150cm derken yermiyorum bu arada, ne kadar saçma olduğunu ifade etmeye çakışıyorum
Son kelimedeki k harfini l ile değiştirip okuyun
Tip herşey değildir ama insan yanına yakışan biri olsun ister tabiki
Herşeydir o yüzden
Dostum seni kandirmışlar kadınkarda tipe bakar kadinlarda 0s urur kadinlarda s.. ı. ç @ ar
Çok diyorlar kadınlar tipe bakmaz diye ama bal gibide bakıyorlar
Hayatları palavra sözlerine kanmak salaklık olur zaten
Yok kadın var kadın var😄
Ama çoğusun böyle kraliçe djdj
Allah belamı versin ki, şu an yere çakılıp öleyim ki bakmıyorum ama var öyle o*çlar
Tm inandım
Her iki cins de dış görünüşe bakar
Aynen
Paraya bakarlar zaten
Tipede bakıyorlar
Onlarıda çok sevdikleri için degil parası için tip yoksa sevilmezsin
En alttaki soran bendim
Vay anasını çokmu tipsizdi peki
Trol diye sordum Trol olduğunu anladılar
Sevgi önemli iyi insan olmak önemli hem zaten sevdiğin insan güzel/yakışıklı gelir
Öyle birşey yok tip yoksa kimse bakmaz
tip de göreceli bir şey birine göre tipsizsindir baskasına göre değilsindir
Ben herkese göre tipsizimdir neyse bu başka konu
Hayır değilsin sadece ozguven kazanman lazım böyle şeyleri kafandan atıp hayatını yasamaya baslaman lazim
Öyleyim neyse boşver
Tip onemliymis reis
Önemli tabi
Böyle o.. lar var
O... değil haklılılar
@arzuPolad
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?