+1 yılAblacım 32ye kadar olan tüm erkekleri denemiş sanırım. Bu kadar kesin bir genelleme yaptığına göre.
33 yaşından genç erkekler kullanışsız ve gereksiz cümlesinde olgunluğu kastediyor olabilir.
Yani her şekilde yanılıyor. 50 yaşında sıfır olgunluk gösteren bir adam olduğu gibi 20 yaşında evlenip baba olacak olgunluğuna sahip erkeklerde var.
Ayrıca cümle çok enteresan. Eşya mı bu kullanışsız ve gereksiz.90 Yorumla
En İyi Cevaplar
Haklılık payı var, 30 lardan sonra daha bir olgunlaşıyorlar :)
74 Yorumla- +1 yıl
Bence de 28+ 😅
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
+1 yılBirincisi neden 33 ? İkincisi ne alaka yani. 32 den 33'e basınca bir adam çok fonksiyonel, kullanışlı ve gerekli bir hale mi geliyor... ?
Ben olgun seviyorum dese yeterli ya da 30u yaşlarının baslarındaki erkekler daha iyi anlaşıyorlar kadınlarla gidin onları sevin dese anlarız...10 Yorumla
33 yaşından genç tüm erkekleri tanımayı nasıl başarmış? Keşke kadınlara onu da anlatsaydı...
105 Yorumla- +1 yıl
😃 @ToxiCs laf sokma da 1 Numara
- +1 yıl
Ricalar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yıl33 yaşıma girdiğime hiç bu kadar sevinmemiştim yahu, kapanın elinde kalıcam söz jfjdj
2017 Yorumla- +1 yıl
@TDKgeldi İmla hatam mı var?😕
- +1 yıl
@TDKgeldi ya ciddi olamazsınız gerçekten buna mı takildınız?
- +1 yıl
4 erkek beğenmiş ben ona takıldım jkjkj
- +1 yıl
Valla ben de beğendim. Hani istemeden bi övgü almış oldunuz. Sebepsiz. 😃
- +1 yıl
@kalpmimarı Sağolasın, şaka yapmıştım. 😅
- +1 yıl
😂😂Öbür arkadaşı da engelledim bu arada vallahi. Kız 2 ayaklı antipati gibiydi. Benden uzak allaha yakın. Sanırsım uber 😃😃
- +1 yıl
Buyrun 😂😂
- +1 yıl
Hiç hoş değil bence insanları sürekli düzeltmek. Hani trt filan da değil burası zaten. Bilmiyorum bence hiç gerek yok. Yine de sen bilirsin.
- +1 yıl
Evet, biraz ciddiye alınmışlık var ortada ama engel falan olmuyor. TDK öylesine demişti bana.😊
- +1 yıl
@TDKgeldi sulh sağlandı sanırım 😄
- +1 yıl
@kalpmimarı Kesinlikle 😅
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. 30lu yaşlar daha çekici evet ama aşağısı için gereksiz ve kullanışsız diyemeyiz..
40 Yorumla
+1 yılengin tecrübeleri olsa gerek..
Bilemedim.. şimdi ne desem11 Yorumla- +1 yıl
:D kesiiin !
Katılmıyorum
25 (hatta bence genç biraz) 26 ve üstü
30a yaklaşanlar çekiciler hatta onlardan hoşlanıyorum olgunluklarından falan, sağlam oluyolar çünkü
31 32 de iyidir ama neden illa 33 anlayamadım
Bence kadının yaşı büyük diye bi de çok biliyo gibi görünmek için böyle arada bi yaş vermiş
35dese çok dikkat çekici görünmezdi belki
Ayrıca bu kadar erkeğe bi eşya gibi kullanışsız ve gereksiz demek yanlış
Kendisi de 51 yaşında
Ben de 50yaş üzeri kadınların "kullanışsız ve gereksiz" olduğunu düşünüyorum desem nasıl olur? Ben neden böyle düşündüğümü anlatsam daha iyi sebepler yazarım
50 çünkü 50 yarım yüzyıl
30luk adamlara bulaşmasın
Dikkat çekmek için böyle şeyler yapmasın20 Yorumla
+1 yılBoyle dedigini bilmiyordum fakat yasim24 olmasina ragmen en az 35 yasindaki biriyle sevgili olurum digerleriyle anlasamiyorum ve hosuma gitmiyolar. ama kullanissiz ve gereksiz diye yorum yapilmaz sadece hoslanmiyorum diyebilir.. herkesin bi begeneni var mutlaka
20 YorumlaHaksız.
Söylediğine anlam veremedim. Ayrıca mantık da yürütemedim. Gereksiz ve kullanışsız diye nitelendirmesi yanlış.
Ayrıca mantıken o söylediğinin 33 yaş üzeri erkekler için geçerli olması gerekir. Neticede ne yapayım 33 yaşındaki adamı? Bir erkeğin en iyi yaş aralığı 25-30 yaş arasıdır.21 Yorumla- +1 yıl
Aa ilk defa olgun sevmeyin kıza👍👍🤔🤔🤔🤔🤨🤨🤨
Burda kullanıcı hatası var. 33 yaşın altındaki erkekler gönlünü ferah tutsun. 🙄
50 YorumlaEvet 50 yaşında bir kadın için kullanışsız ve gereksizim, doğru demiş.
22 Yorumla- +1 yıl
70 değil miydi o kadın
- +1 yıl
Tamam haklısın. 51 miş.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa aw ben 20 yaşına girene kadar 20 ve altı tercih etmeyin diyorlardı şimdi 23 oldum 33 diyorlar beni mi takip ediyor bu moda aw
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah buna çok güldüm :D güzel
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kısmen haklı,
sitede bu konuda Jeniifer ablamızdan daha tecrübeli olanınız olmadığına göre dağılın.11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😅👍🏻 güzel
+1 yılAnnem 47 yaşında. Jennifer Lopez 51. Yani benim yaşımda birinden etkilenmeyecek olması anlaşılabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama yaşını göstermiyor itiraf et 😄
- +1 yıl
Derinlerine inmeden konuşmak istemiyorum. Ön yargılı olmak istemem.
+1 yılNe alakası var tamamıyla saçma sapan bir düşünce kendi o yaşlarda ne sakso çekiyordur kim bilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 33 yaşında ki erkekler öyleyse 33 yaşında ki kadınlar ne yapsın
23 Yorumla- +1 yıl
Sanırım erkekler biraz geç olgunlaşıyor ya, bazıları. O yüzden böyle birşey söylemiş :D kadınlar daha çabuk olgunlaşıyor, ya da öyle biliniyor 🤷♀️😃
- +1 yıl
Haha :D olmuştur
Yanlış bence. Ya da demek istediği akıl olgunluğu fakat bu kadın, erkek olarak değerlendirilmeli. Olgunluğa ulaştıkları yaş en güzel ilişkilerin başlayacağı yaştır. Bundan bahsetmeye çalışmış bence. Hemen yargılamamak lazım:)
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe amaçla kullandığı da önemli.
Belki Jennifer Lopez amacı disinda kullaniyordur. d12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D yok artık
- +1 yıl
Sonucta kadinin özel hayatini bilemeyiz ki 🙂
+1 yılYanlış üslup doğru sözün celladidir diye boşuna dememişler. Erkekler yaşları ilerledikçe daha makul olurlar ama genç olup da aklıselim olan çocuklar da var.
20 Yorumla
+1 yılKendi adına konuşmuş beynini kiraya vermiş 😂 bunu ciddiye bile almam kız olsaydım, ona bakarsak 30 yasında olup 20 yas erkek isteyen kadınlar da var tercih meselesi bu
20 YorumlaJenıfer abla agzının tadını bılıyor hatta tam ustune bastı ayagını kaldır dıyecegım ancak kendısı hıc tarzım olmaz :) Ama genel olarak şahsı fıkrı erkekler daha gec olgunlasır ve bence bır erkegın her anlamda tavan yaptıgı yaş aralığı 30-45 arasıdır tabı cogu genc kızımız bu guruba amca dede gözunle baksada o yaslardakı kadınlar zaten pert gurubuna gırıyor bır erkek ıcın bu yaşlar bence en kalıtelı yaş aralıgıdır
10 Yorumla
+1 yılBunun sevgilisi bi bana mı itici geliyor ağzında sakızı cak cak çiğner bide dudağına parlatıcı falan sürüyor sanırım her haliyle antipatik bide milleti beğenmiyor bu elindekiyle😄😄
10 YorumlaBi kırığına gönderme yapmıştır abartmayın neden mesela 34 değil oyle olsa farkli mı olur sanki gönderme yapmış işte bişi oldiğundan değil her 33 yaşındaki birmi sanki
10 Yorumla
+1 yıl51 yaşındaki teyzemiz ve 30+ yaş üstündeki ablalarımızın haklı görmesi normal. İnsanlara kullanışsız ve gereksiz kafasında bakan insanların bakış açısını yorumlamaya bile değmeyecek :)
10 Yorumla
+1 yılYani 30-35 deseydi falan daha mantıklı değilmiydi. Sanki yüzlerce erkek arasından seçim yapmışta 33 ü kesinleştirmiş. Yani 32.5 yaşından bile memnun kalmamış.
10 Yorumlahanımefendinin vajinasına bir araba parası estetik harcatıp, normal haline sokmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. Bir yediğinden bir daha yemiyodur, ünlülerin alayı böyle zaten. keyif peze-vengi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynen dünyanın en gerekli ve zeki insanı (!) Jennifer dediyse gereksizizdir tabiki.
İnsanlığa hiçbir yararı olmayan kendini her şey sanan bu tür tiplerin başkalarını yaşıyla, cinsiyetiyle kategorize edip böyle zeka örneği göstermediklerini gösteren bu cümlelerini okurken acayip gülüyorum.00 Yorumla Ünlü düşünür, filozof Jennifer Lopez öyle diyorsa öyledir bize laf düşmez
40 YorumlaKızlar da tam tersi 33 den sonra kullanışsız hale geliyorlar. Peki buna ne diyeceksiniz bayan şekilli sosyetik
20 Yorumlatamam da kendine bakıyorsa 33+ iyidir bazı 35 ler baya 45-50 duruyor göbek salınmış saç sakal karışmış
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 33 yaşından genç erkekler milf JLo’ya bakmıyorsa artık demek...
34 Yorumla- +1 yıl
@LadyHeard o kadın tamamen filtreden ibaret artık, gerçek halini gör tanıyamazsın..
- +1 yıl
@LadyHeard Yani, biraz öznel değerlendirmeye giriyor bu.
Ben daha tarafsız bakıyorum olaya.
Kadın haklı.
Erkeklerde anca oturuyor her şey +33 sonra.30 Yorumla
+1 yılJlo katılmıyorum.
Ciddi bir ilişki istiyorsanız anlayışlı, hoşgörülü ve karakterli birisi olması lazım.
Bunun yaş ile alakası yok.10 Yorumla
+1 yılErkeğin erkeklik olayını kavraması ve aydınlanma yaşaması o yaslara denk gelir:)) o yaslarda erkekler konfor katar, güven verir
10 Yorumla
+1 yıljeno ablamız 51 yaşında zaten... sevgiliside çıtırdı hatırladığım kadarıyla...
hemcinslerime sesleniyorum yaşın yaşınıza huyu huyunuza uysun10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgunluk açısından çok haklı. Simdiki kızlar zaten 30 yaşından küçük erkeklerle pek flört etmez olmuş. Kiz 19 20 yaşında konuştuğu erkek 30 dan başlıyor 50 ye kadar yolu var. Ben konuşuyorum mesela 10 kızdan en az 7 si bu yaşta erkeklerle birlikte.
10 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/bMHr-5yXEqI
Son derece hakli.10 YorumlaErkekler bayanlara göre daha geç olgunlaştıklari için böyle söylemiş olmalı bencede mantıklı kadın haklı beyler
34 YorumlaBunu kendini mal gibi ortaya sunan, teşhir eden bir kadının söylemesi jenniferdan küçük olsa da mabadımın gülmesine yol açtı.
10 YorumlaJLO ne demiş bilemem ama 40 yaşını geçmiş erkeğin hazzını ve tadını yaşayan kadın 39'un atına bakmaz.
10 Yorumlafazla garantici heralde ergen olmasın diye 😄 ama olgunluk bence yaşanmışlıkla ilgili jlo nun bunu takacağını sanmam gerçi
10 Yorumla33 yastan sonra meslek iş anlaminda yükselir zenginlestigi icin erkekler daha kullanisli olabilir😄😄😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yıl30 larda hic sevgilim olmadi belkide haklidir ama ben daha cok 18-25 yas grubuyla anlasiyorum.
20 Yorumla
+1 yıl25 yaşından sonra 34 le sınırlı olacak 35 ve yukarısı yaşlı gelir bana ya 😀
21 Yorumla- +1 yıl
@besiktasklihatunn bence araya ortalama mın 8 yaş koymakta fayda var neden dersen kadınlardakı çökme hızı erkeklere gore 4 er yıl 4 er yıl hızlı gıdıyor. Yanı atıyorum eger aynı yasta bırınle evlenırsenız 40 yasınıza geldıgınız , de 40 yasındakı bır erkekle bır kadının hıc bır anlamda baş etmesı mumkün degıldır
+1 yılKullanışsız mı 😂😂😂 araç mı bu ya da ev malzemesi mi
20 Yorumla
+1 yılOoooo. Yani yeni bir başlangıç mı yaptım ben. J. Lo ya göre taze ve körpe mi oluyorum😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Katılıyorum, geç olgunlaşıyorlar hayatı geç anlayıp farkediyorlar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, ben olgunluğun falan kafa yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılKadınlar madeni bulmuş. gençlerden onlara fayda sağlayacak bir şey çıkmayınca ne yapsınlar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl33 ü geçtigime göre JL ye katılmamam için bir sebep yok bence doğru söylemiş
10 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 bazıları olmamış oluyor dalından erken koparıyorlar sonra kadınların başına bela oluyorlar
10 Yorumla24 yıldır yalnızım 9 yılım daha var o zaman neyse bekarlığımın tadını çıkarayım bari
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence doğru değil ama cümlenin kullanım amacını bilmek gerek
10 Yorumla
+1 yılMerak etme bizimkiler dayı hastası parası varsa kölesi jenifer abla :D
10 Yorumla
+1 yılBunu bir erkek dese kadınlar objemi lan diye linç yerdi 😒
10 YorumlaO zaman iki yıl sonra görüşelim mutlaka yaz bana ✌️
10 Yorumla
+1 yıl30 33 yaşındakiler de ağzına balı emzik vermiş gibi sevindi şimdi
boş yapmış jeniii hanımm kendisi de boştu sevmezdim onu hiç :D14 Yorumla- +1 yıl
Haha az hareketlere :D
- +1 yıl
hepsini geçtim ben gencim alındım gücendim :D
- +1 yıl
İşte o yüzden bebesin :D
- +1 yıl
aman kim takar ki şu gacıyı kendi havuzunda yüzüp kendi havuzunda işiyor yerini beli ederek bizi de ortak etmesin umurum dışı boşver :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alakası var 33 yaşından küçük olgun, karakteri sağlam ne adamlar var
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi yaşı için gayet mantıklı bir izlenim yapmış. Ama bazıları çıtır sever aplam.
Ciddi bir ilişki düşünecek olsam, asla 35 yaş altına selam vermem.30 Yorumla
+1 yıl34 yaşındayım..
önceki yaşlarıma nazaran daha fazla rağbet olduğunu düşünürsek çoğu kadın jlo gibi düşünüyor..10 Yorumla
+1 yıl33ten önce de gereksiz 33 ten sonra da yaşlı ve evde kalmış ve umursamaz ve seçici. Ve enerjisi bitik yaşlı dedeler. Hhahahaha.
40 Yorumla
+1 yılYakşalık 4 sene sonra kullanışlı hale geliyorum o zaman ahsnd🤣
10 Yorumla
+1 yılHakli olduğu yanları var kabul etmek lazım. :) 30lu yaşlarda erkekler daha çok ne istediğini bilmeye başlıyor.
20 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne