Sevdiğim kişi var, yaşı 28. Arkadaş sandığım bazı kişiler yüzünden aramız bozuldu. Sevdiğim kişi beni her yerden engelledi. Beni ruh hastası sanıyor. Benimle konuşmuyor kesinlikle. Fakat hâlâ fake hesaplardan profilime bakıyormuş, halası söyledi. Ona attığım mesajları ekran görüntüsü alıp gün içinde ara sıra okuyormuş. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi ve aşık olduğu birisi de olmamış (yalan değil). Ben ilk olacaktım yani.
Sizce neden böyle davranıyor olabilir?
Sizce neden böyle davranıyor olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne oldu arkadaş sandığın kişiler ne yaptı?
Beni dolduruşa getirdiler. Arkadaş sandığım kişi beni o kişinin gözü önünde darp etti. O da yetmezmiş gibi benim aleyhimde sevdiğim kişiyle konuşmuş.
Seni sevseydi buna müsaade etmezdi seni sevmeyen birinemi aşıksın
Evet. Ama olaylar anlattığımdan da karışık.
Sana yardım ede bilmem için adsö gibi anlat
Arkadaşım dediğim kişinin yaptıkları bunlar. Beni dolduruşa getirdi, darp etti ve aleyhimde sevdiğim kişiyle konuştu. Muhtemelen sevdiğim kişi de gözü vardı. Ben de en son çileden çıktım. Sevdiğim kişi sırf bu yüzden beni psikolojik sorunlu zannetti ve bana eskisi gibi davranmamaya başladı. Sonra da her yerden engelledi, benimle hiçbir şekilde eskisi gibi olmayacağını söyledi. Ben ona ulaşmaya çalıştıkça o beni engelledi. Ama halasından öğrendiğim en kadarıyla beni fake hesaplardan takip ediyormuş ve ona attığım mesajları beni engellese bile ekran görüntüsü alıp tekrar tekrar okuyormuş. Halası bana "onu kaf dağına çıkarttın, o yüzden böyle davranıyor. Bu durum onun hoşuna gidiyor. Senden çok hoşlandığını bana söylemişti" gibi şeyler söyledi yüz yüze görüştüğümüzde.
Halası neden sana bu bilgiyi versin çok saçma hala
Halası iyi birisi
Sohbet arasında söyledi zaten direkt söylemedi.