Ailem yok arkadaşım bana ihanet etti sevgili desen yok ben cok yalnızım ailem beni umursamıyor evimden hadi oradan git dedi annem bana babam ise seni gebertirim dedi kardeşim ise sevgilim için sen öldürürüm umrumda değil cehenneme girmek dedi arkadaşlara bakıyorum ihanet eden dolu sevgili desen artık duygu hissetmiyorum
Ben cok yalnızım awk o kadar sessizim ki bazen sadece neden diyorum
Üniversite kazanmış biri hayal edin kimseyle konuşmuyor sessiz tek başına yaşıyor sosyal medya kullanmıyor bazen o kadar sessizki kendi sesini bile unutuyor
Ben cok yalnızım awk o kadar sessizim ki bazen sadece neden diyorum
Üniversite kazanmış biri hayal edin kimseyle konuşmuyor sessiz tek başına yaşıyor sosyal medya kullanmıyor bazen o kadar sessizki kendi sesini bile unutuyor
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Herkesin sana karşı olması imkansız
Yanlış algılıyor olabirmisin
Hayatım hakkında hiçbir bilgiye sahip değilsin bu yuzden konuşma bence
Bak yanlış anladın beni
Sadece bir yargıda bulundum
Kusura bakma
Özür dileme hatalı olan benim o kadar yalnızım ki babam bana orb karı gibi kıyafet değiştiriyorsun diyor ondan sonra kardeşim sevgilim daha değerli Çok yaşa dedi annem ise bana güvenmiyor arkadaşım dediğim çoçuk bana ihanet etti sevgili desen yok bu nasıl bir hayat ya cok güzelmiş
Hayat tecrübesi diye bir şey var
Seni anlıyorum hayat zor pandemide etkiledi insanlari
Hangi bölümü kazandın
Okulu bitir bu arada hobin var mı
Neden erkek arkasin yok
Canın yanıyor mu
Alıştım. Hissetmiyorum biliyor musun. Hiç bir şey de tetiklemiyor
o kadar yalnızım ki babam bana orb karı gibi kıyafet değiştiriyorsun diyor ondan sonra kardeşim sevgilim daha değerli Çok yaşa dedi annem ise bana güvenmiyor arkadaşım dediğim çoçuk bana ihanet etti sevgili desen yok bu nasıl bir hayat ya cok güzelmiş
Neden bazı insanlar hayatları zor
Canım yanıyor