Erkekler neden böyle nasıl bir duygusuz hiç anlamıyor ciddiye almıyor?

Güncellemeler:
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
04Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Biliyorum ki gerçekten ilk hali böyle değildi en sinir olduğum sey kendisini tanıttigi gibi kalmaması erkekler böyle bence
Yok ya öyle doğru insan mi kaldı iyi birini bulmak zor artık herşey değişti insanlar değişti
En kötü zamandayız en kötü nesil bu zaman tecrübe gerek kötüyü görmeden iyi olanı anlayamazsın
Niye sevip değer verdiğim için mi ben orda gerekecek uzun uzun yazdım onun sorun gördüğü herşeyi de yazdın açık açık onun dediği sakın ol kırgınım üzdügum hiç umrunda değil
Napim valla bilmiyorum ki hep kaybeden benim sevgimi belli ediyorum kizsamda yazıyorum diye bunlar
Aynen öyle. Sevgini belli edersen rahatlık geliyor ister istemez. Kaçan kovalanırmış
Kendini tutmak zorundasın yani. Başka şeylerle ilgilenmen gerek. Çünkü yapacağın tek şey bu. Umursamaz olmak. Bu en büyük cevap olur. O yazdığın şeylerden çok daha etkili
Sonudna doğru yolu buldun:)) merak etme şu an duygu yoğunluğun var aöa zamanla geçer. Başka şeylerle nr kadar uğraşırsan o kadar iyi senin için
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş