Kocam gece eski sevgilisini aramış, ne yapmalıyım?

- Al kocanı karşına oturt konuş, eski sevgilisiyle ilgili deyil ikinizden bahset ki dolaylı yoldan anlat anlasin, evlenip mutsuz olup ayrilanlari gördüyünü söyle, hep mutlu olmak hüsrana ugramamak istemediyini söyle, Hani diyeceksin doktordan dahamı iyi bilecen ama her denilenede inanma ve ben inanmıyorum,
Kaç aylık hamilesin bilmiyorum ama hamile iken herzaman 8 aya kadar bile ilişkiye girebilirsin, hic korkmana gerek yok çünkü bu yollardan geçtim ve yaşadım, ama yerde sirt uzanman gerek,
Kocanin gözünün disarida olmamasi için ona prn film seyrettirmek yerine onun rahatlamasini senin saglaman lazim, hamileyim diye çekilip köşede oturma bu gibi şeyler önemli0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- Yapıcı olmaya çalışıyorum fakat yapıcı bir yarafı yok gibi.
Sizi sevdiği içinde değilde, eski sevgilisini unutmak için sizinle evlenmiş.
Muhtemelen sizi yara bandı olarak kullanırken ne kadar ileri gittiğinin farkında bile değil.
Neden evliliği aceleye getirirsiniz ki?0|00|0Görüş hala geçerli mi? - Anlattıkların gerçekten çok zormuş vede hiç hoş değilmiş lakin evliliğin kutsallığından vur onu tam gönlünden sen ona evlat vereceksin o eski bilmem ne peşinde
Bir kendine gelsin silkele0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
- Erkekler maalesef özellikle hamilelik döneminde çocuğu kendileri doğuruyor gibi triplere giriyor. Çok içim kaldırmasa da bazı şeyleri izlemesi normal ama eski sevgilisini araması yaklaşıyor yaklaşmakta olan dedirtti.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
5755- Senin adına üzüldüm ama ne olursa olsun keşke çocuğum olmasaydi deme üzüntü ile söylüyorsun sende üzüleceksin bu sözü söylediğinin için biliyorsun...
Eşine gelince izlediği videolardan etkilenip ve o anın verdiği istekle eskide yaşanılan olaylarda aklina gelip aramış olabilir kafanda çok büyütme ikinizede faydası olmaz ama kırgınlığını belli et. Neden böyle birşeye ihtiyaç duyduğunu sakın bir dille üzüntünü belli ederek sorabilirsin ama dediğim gibi çok üzerine gitme yoksa senden uzaklaşıp eskilere yönelicek.. kadınlar en çok hamilelik döneminde aldatilir çünkü biraz fazla hassas ve duygusal olurlar yetersiz olduklarını eşlerini memnun edemediklerini düşünür bu düşünce ile herşeye alınganlık yaparak karşı tarafı fazla sık boğaz ederler... sakın kalmaya çalış ve konuş konuşmadan acabaa ile şüphe ile sonuca varamazsın kendini üzer çocuğunu da sebeb olarak görürsün.. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız umarım mutluluklar 🌸1|12|1 - Allah yardımcın olsun.. İncindin, gururun kırıldı. Onunla açıkça konuş, her şeyin farkında olduğunu bilsin. Ayrıca sizin yakınlaşmamanızla ilgisi yok onun eski sevgilisini stalklamasının, kendini suçlama.. Ona hakaret etme onunla konuştuğun zaman.. Hakaret edersen üste çıkar ve suçluluk hissetmez0|00|0
- Bi insani ayibiyla yuzlestirirsen arsizlastirirsin. Yalaniyla, aldatmalariyla vs. Ilk once bununla bas edip edemicegine karar vermelisin. Bu ayrilman icin sebepmi degilmi kafanda cozmelisin. Cvp sans vermek yonundeyse ona bunu direk degilde dolayli yoldan anlatabilirsin. Ornegin onun yaninda arkadasinla ya da ailen den biriylerile baska birinin yasadiklariymis gibi karakterleri ve olayi biraz degistirerek bahsedebilirsin. O uzerine duseni alir zaten.0|00|0
- öncelikle görüşleri okuduktan sonra ne kadar beyinsiz insan olduğunu anlamış oldum. Bu sıralar morelini bozmaman çok önemli sonuçta karnında bir can taşıyorsun ve senin yaşadığın duygusal tedirginlikler elbet ki bu çocuğun gelişimini etkiliyor. Cesaretini bir şekilde topla ve onunla oturup iki olgun insan gibi konuş derim ben, karnında onun çocuğunu taşıdığını ona güzelce geçir. Ayrıca onu cinsel konuda bir tek seks yaparak değil başka yollarla da memnun edebilirsin sonuçta bunun için bir çok yöntem var ve bebeğin sağlığında herhangi bir sorun teşkil etmeyecek yöntemler bunlar.0|20|1
- Belki bir hata yapıp hatasının farkına varmış olabilir. Bence şu an bişey yapma bi daha belki de yapmayacak. Eğer bi daha yaparsa konuşursun bu durumu. Eşiniz hamile olduğunuzdan ilişkiye giremiyor cinsel isteği yüksek bu durum aklını karıştırmış olabilir ama sonrasında pişmanlık duymuş da olabilir. İlişkiye giremesen de yapabileceğin şeyler var. Onunla öpüş seviş ve ellerinle boşlmasnı sağla. İlişki yaşaman şart değil bu şekilde onun cinsel isteğini doyurabilirsin. Arada da takip et konuşuyor mu eski sevgilisiyle diye. Ama dediğim gibi belki de bi daha yapmaz. Sen ilişkiye giremesen de elinden geleni ardına koyma. Gerekirse fantazilerle doyur onu. Yatağa falan bağla ellerinle dudaklarınla bitir işini. Cinsellik evliliğin olmazsa olmazıdır. Elinden geleni yapmaya gayret et.0|10|0
- Kocan potansiyel aldatma modunda erkek. Merak falan etmedi o kıza ulaşmaya çalıştı özel bir şeyler yazdı ve o kızla görüşmesinden sonra pisliği ortaya çıkmasın diye de onu engelledi ki ansızın yazamasın.
Çok üzgünüm eninde sonunda o kız veye başkasıyla ihanete uğrayacaksın. Bu satırlarımı da hatırlarsın belki...
Çok üzgünüm arkadaşım... :/1|00|0 - Kusura bakma ama karaktersiz bir adamla evlenmiş. Adam sana ihanet etmiş ama sen hala içten içe kendini suçluyorsun. Onun çocuğunu taşıyorsun, ona hizmet ediyorsun ve ona karşı sadık bir eşsin. Senin hiçbir suçun yok. Bu ilişkide tek bir suçlu var o da senin sapık kocan. Sırf cinsel birliktelik yaşayamıyor diye seni aldatması onu haklı yapmaz. Kimse hiçbir şekilde aldatılmayı hak etmez.1|00|0
- Kocana gicik oldum. Adam olan bu durumu anlayisla karsilar ve bekler ama senin kocan tam bir davar! Hamile olmasaydim yapmazdi falan diyede dusunme aklinda varsa boyle seyler her turlu yapar. Agzini bicak acsin bi zahmet ciddi bir konusma yap. Bu durumdan rahatsiz olduguna ondan sogursan geri donusu olmayacagini soyle0|10|0
- Bacim dürüst olacam bağır çağır kız Kufret hatta döv rahatlayana kadar ve böyle varlıklar içinde üzülme tüm sinirini ondan çıkar sorarsa neden böyle oldun diye hamileliği bahane et 😁😁 vallla sen iyisin ben olsam benim arkamdan böyle yapsa topuğuna sıkardim0|00|0
- Sakin ol ilk önce... Böyle düşünmekte çok haklısın sonuna kadar. Edindiğim hayat tecrübeleri ve etraftaki araştırmalarım neticesinde bunu genelde erkeklerin %70 lik bir kısmı yapar. Sebebi şudur. Erkekler o dönemdeki cinse açlıklarını partneri müsait olmadığından dolayı başka bir kadın ile gidermek isterler. Ben pavyona giden, hayat kadınlarına gidenleri bile gördüm. Maalesef böyle hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam et derim. Yaşadıklarında ve tepki göstermekte o kadar haklısın ki diyecek birşey bulamıyorum. Ama sadece nacizane tavsiyem çocuğum olmasaydı vs konularına asla girme. Sadece seninki yapmıyor. Bunu tartışma haline getirme hiçbirşey olmamış gibi davran sonrasında devam ediyorsa ne istiyorsan yap haklısın sonuna kadar derim.. Saygılarımla bebk sağlıklı doğar umarım zaten doğduktan sonra bak seninle nasıl ilgilenip sevecek0|02|0
- Eski sevgilinin telefonda ne işi varmış yedek de ne olur ne olmaz diye mi saklıyormuş koy kapının önüne gitsin senden daha önemlisi yok hayatta göz yumarsan hep üzülen sen olursun0|00|0
- Yaptığını hiç desteklemiyorum baştan sona hata ama insanın libidosu yükselince ister istemez yanlışlar yapa biliyor fili olarak seni aldatmamış ama bir kereye mahsus affede bilirsin daha önemlisi hamilesin çocuğunu düşün çünkü senin stres yapman üzgün olman çocuğunuda etkiliyor0|00|0
- Gizli Üye11 güp*rno izlemesine izin vermezdm ben olsam. İyi günde kötü günde dediniz sonuçta. Eşek gibi sabr edicek kolay değil koca olmak. Bence soğuk yapmaya devam et. Eski sevgilisinin nr sini bilio demek bu çok kötü bi durum. Annesine söyle bence ve uzun süre trip at çok uzun bi süre suratına bakma ki anlasın0|20|0
- Gizli Üye11 gükeşke eşinle ilgilenseydin içine girmek yasaktır büyük ihtimalle onu farkli şekillerdede boşaltabilirdin eski sevgilisini aramasini cok saçma ama muhtemelen ihtiyactan aramištir onu karşina al ver neden aradiğini sor ters yap soğuk yap ve birdaha kesinlikle yapmamasini söyle wp kodunu kendi telefonuna al napiyo kimlerle konuşuyo haberin olsun0|20|0
- kanka bak ben psikoloji öğrencisiyim böyle kişiler sonrada burnu sürtenler oluyor genelde takma sen onu ve hayatına devam et0|00|0
- Kendini ya da çocuğunu suçlama. Muhtemelen sen hamile olmadan önce de bu tarz şeyler yapıyordu. Eşin tam bir karektersiz onun için kendini suçlama. Bok gibi bir duygu biliyorum şu an çok kötü olmalısın neler hissettiğini hayal dahi edemem. Eşine bir daha guvenemeyeceksin ayrıl ondan5|00|0
- Kendimi üzersen bebeğin olumsuz etkilersin
Bebek annenin psikolojisinde etkilenir karakterine yansır0|00|0 - gercekten uzucu durum esler arasinda bu konuyu konusup hallede bilirler ama neden baska bir kadina bakar sonucda erkek ya da kadin hepsi digerindede var ayni sey0|00|0
- Gizli Üye11 güTatlım erkeklerin cinsel istekleri kadın gibi değil aşık olmadıkları kadınlarla bile yatarlar onlara göre bu sadece ihtiyaç ama sende doğuma kadar hiç mi bu ihtiyacını karşılamayacaksın ne zamandır olmuyor mesela ona göre fikir biç hiç birşey yapamıyorsan oral seks yap adama veya elinle boşalt illa içine birşey girmesine gerek yok kocanı sen tatmin etmezsen dışarıda atmaca gibi bekleyen çok akbaba var haa diğer konuya gelirsek üzüldüğünü kırgınlığını dile getir tavrını koy ama bunu çirkefleşerek yapma unutma bir kadının kavgası bile asil olmalı ve kendine bak hamilesin diye salma parfüm sürün az dekolte giyim saçını en azından düzgün bi topuz yap0|10|0
- Hiç bir bok olmaz bu orspu çocuğundan... Nasıl sinirleniyorum var ya...6|10|0
- Sizin adınıza Çok üzüldüm halen unutamamış demek ki yazık gerçekten çok ayıp😔😕😕0|00|0
- Nasıl bir aptallıktır. Eşin hamile sen eski sevgilini arıyorsun.0|00|0
- Eski sevgilisine göndermelisin... kalıcı olarak tabiki..0|00|0
- Gizli Üye11 güKonuşmak en iyi çözüm. Derdini anlarsın. Ama onun kaçamayacağı ve direkt gözlerinin içine bakacağı ortamı yarat. Derdini sor. Duruma göre haraket edersin0|00|0
- Gizli Üye11 güBu süre içerisinde birlikte olamadıysanız ondandır yaşadıkları olabilir İlgisini çekememiş olabilirsiniz evlendikten hemen sonra çocuk yapmak iyi değil Onu en iyi siz tanırsınız Evliyken sevgili neden düşünülürki ben düşünmem çünkü hayatımdan çıkmıştır. Allah yardımcınız olsun çocuğunuza zarar gelmesin konuşun çözülürse ne ala sakin olun0|00|0
- İstese sen onu tatmin ederdin.
Ne erkekler var ya.0|00|0 - Bence konusmayi dene. Kusluk nereye kadar belki hatasini daha kolay anlar.0|00|0
- Çocuğunuz doğar, ilişkiye devam edersiniz unutulur gider olanlar.0|00|0
- Eşin sana sadakatli değil hamile iken seks yapamadığı için seks yapabileceği birine ihtiyaç duymustur sende onun gözünde hayat arkadaşı değil seks yapacağı kadın olarak girmişsin1|00|0
Aldatmak sadece baska kadınla aynı yatağa girmek le olmuyor düşünceylede aldatma olur eğer eski sevgilisi gel dese eminim giderdi erkeğin cinsel ihtiyacı olması doğal emimim seninde oluyordu bunu halletmenin baska yolları var erotik video izleyebilir veya seninle belli sınırlar da sadece sevişebilir
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Sen baksan dediğin gibi kıyamet kopardı bunları yapmanız ona yeterli gelmiyor anladığım kadarıyla doğum yapana kadar sabretmeli sonucta hamile bırakan o ama aklında illa sevişmek değilde seks yapmak varsa ilk fırsatta biriyle aynı yatağa girebilir
- İsve cilve yap onu yatağa bağla ondan sonra ver odunu vur kırbacı hesap sor0|00|0
- Nasıl bir adam ya ne demek bu? Beklemek zorunda karnındaki bebek onun aklı hale eski sevgilisinde kalmış haspamin salak herif ya0|30|0
- Bence bır anlık yüksek libidoya kurban gitmiş gibi sanal tarzında medet ummuş olabılır. Ama bunu sanal sececegıne bunu senle ılıskıye gırmedende çözebilirdi.! Ayrıca halen eskı dıye telefonunda kayıtlı olması senin yerıne o anda onu arıyor olması garıp. Oyle bi hale getırkı bidaha aklına bıle gtıremesın gözünü korkut öyle hemen yelkenlerı suya ındırme zaten senı kaybetme korkusu varsa gerı adım atar bıdaha yapamaz ama bu korkuyu vermene ragmen devam ederse bırak gitsin zaten hayır gelmez!!!1|00|0
- Bence çocuğunla ilgili bu düşüncen yanlış bende evlat sahibiyim ve babasıyla ayrıyız şu an ben tekrar evlendim 10 tane de kocam olsa bı tane evladıma değişmem o onun karaktersizligi insan başına gelmeden anlayamıyor ama gayet ii anlıyorum ki herkes gider bı evladin kalir sabır de Rabbime ve evladına saril allah yardimcin olsun yuvani yık demem ama onun burnunu surtturmeni tavsiye ederim..0|10|0
- Gizli Üye11 güSeni. çok iyi anlıyorum bi erkek olarak eşine nasıl davranacagını detaylı anlatayım senınde sorumlulukların var0|00|0
- Gizli Üye10 güEski sevgililerini unutup unutmadığından emin olmadan evlenmeyin0|00|0
- Sen hala çocuğum olmasaydı keşke diyorsun sen hamilesin ve seninle ilgilenmesi lazım azıcık cükünu tutsaymış enazidan yüzünü görmüş oldun kendini üzme onada bir nokta koy0|00|0
- Prn izlebilirsin diyelim onda bişi yok olsun. Eski sevgiliyi aramak çok farklı bi şey onlu anıları bi düşlüyordu acaba? seks bağımlılığı midesiz bir şey ve eşin de öyle sanırım.0|00|0
- Karnındaki bebeğe hatır simdilik bişey belli etme hiç değilse bebek bi doğsun tartışıp kavga edip yavrucağı mutsuz etme onlar annelerinin her duygusunu hisseder0|00|0
- ilişki yaşamıyor diye böyle bir şey yapması kabul edilemez. kafası karışık belli ki ya da çok severek evlenmedi ve hala aklı onda1|00|0
- Böyle rahat adamları nereden buluyorsunuz. Hamile eşinin yanında olacağına..2|00|0
- Off 😒 işte bu yüzden evlenemiyorum. Bütün erkekler sadakatsizdir2|01|0
- Yani sonuçta ihtiyaç göremiyor prn izlemekle yetinemez ben eski sevgilisini o iş için aradığını düşünüyorum üzgünüm :/1|00|0
- Gizli Üye11 gükeske cocugum olmasaydı deme bence kocanın yaptğı yanlıs bence dırek kendısıne demelısın bundan memnun olmadığını2|00|0
- Cidden çok zor bir durum. Bence biraz zaman ver baktın ki olmuyor eski sevgilisi ile ilgileniyor boşanmak ile tehdit et sevmiyorsa zaten boşanır !0|00|0
- Hanımefendi kocanızı bilmem ama doktorunuz viraz yanlış cinsel ilişki sadece penis ve vajinanın birbirine girmesi değil0|00|0
- Benim aklima sanal yaptigi gelirdi vallaha ne yalan soyliyim0|10|0
- Mesele senin gunahsiz cocugun degil kocanin karektersizligi cocugun ne sucu var1|00|0
3 ayliksin daha doktor zaten riskli yapmayin der bende 5 aylik hamileyim doktor ilk 3 ay riskli dedi ve ben bisey olmaz zaten riskliymis dedigim halde esim bebegimize bisey olur yapmayalim diyordu sen hamilesin ve hamileliginin en zor zamanlarindasin kusmalarin olcak agrilarin olcak kusura bakma ama erkek ihtiyaci var diyip kimseyi tatmin etmek zorunda degilsin sende kadinsin seninde ihtiyacin var nolmus yani cocugu yaparken iyi ama hem karnimizda tasiyalim bulantisi bi ton sancisi herseyi biz cekelim bide onlarin uckurunu dusunelim oldu canim bunun daha 8. 9. Ayi var ozaman daha zor olcak hic yapamicaksiniz ozaman nolcak aldatcakmi seni cocugu beraber yaptiniz butun yuk senin sirtindami olcak hayret bisey ya
- Kendin üstesinden durmaya çalış valla çok zor kimseye güvenme hayatta0|00|0
- çok pis sorguya çek zaten rahatsız olursa yapmandan kendisi gider foyası ortaya çıkar :>0|00|0
- Yanındakiyle yasar kafandakileyle ölürsün sözü geldi aklıma cok kötü bir durum0|00|0
- Sen yine tetikte ol doğumdan sonra her şey düzelir...0|00|0
- yaziklar olsun sen onun cocugunu tasiyosun ne denir ki0|00|0
- İhtiyaç hissetmiş... Hamilelikte bazı şeyler eksik kalıyor demek ki 🙄0|00|0
- Severek mi evlendiniz. Seni cok sevdiginden emin misin. Bir de eski sevgilisini neden terketmis0|00|0
- Gizli Üye11 gükocanın aklı hala onda. yoksa niye arasın. keşke bebek yapmasaydınız0|30|0
- Niye sapıtmış bu evli erkekler bide karın em hassas döneminde çocuğun olucak ama hala aklı oynasta o zaman karıni uzeceksen evlenme boyleleri cok sinirlendiryo beni karşına al konuş diyicem de şimdi bi süre seu uydurucak0|10|0
- Gizli Üye11 güBende yanlışlıkla aramıştım birini. Wpta fotoyu büyüttükten sonra yukarı kaydırınca arama oluyor malesef belki o da yanlışlıkla aramıştır0|00|0
- Yerinde olmak istemezdim nedesem bilmiyorumki0|00|0
- Beraber olamadınız diye kocanın... izlemesine kızmıyorsun da başkalarına sarkıntılık etmesine mi kızıyorsun? Madem kızmıyorsun o işlediği şeyleri başkalarıyla yapmasına da kızma !!0|01|2
Herif çıplak kadınları izleyip onlara sulanıyor kadın kızmıyorum normal karşılıyorum diyor. Bunun neresi normal? Çıplak kadına sulanması birine yazmasından daha beter. Tamam ikisi de iyi değil ama birine karşı olup daha beter olanına neden sessiz kalıyor? Kafan bastı mı şimdi?
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- hiç bir insan aynı kalmaz cicim dünyanın kuralı bu0|00|0
- Daha Fazla (52)
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş