Ben hamileyim gece saat 2 de uyandım odaya girdim kocam prn izliyordu, ben ona kızmıyorum sürekli beraber olamadığımız için fakat sabah bir telefonuna baktım ki eski bacım diye bahsettiği sevgilisine telefon etmiş. Sonra da engellemiş vptan ki aradığını anlayıp cevap verir diye sordum ve merak ettiğini o yüzden baktığını soyledi. Aramamis güya wptan bakmış ne yapmam gerekiyor bilmiyorum öğrendiğimden beri ağzımı bıçak açmıyor hiç birsey söylemiyorum konuşmuyorum onunla ben onun için herkesi karşıma aldım. Böyle birsey ile karşılaşmak beni çok şaşırttı bir insan neden yeni evliyken ve karısı hamile iken eski sevgilisini merak eder bakar? İlişkimiz olamıyor doktor yasakladı, bu yüzden mi keşke çocuğum olmasaydı böyle yapacaksa kocam diyorum ne yapmalıyım yapıcı ve yardımcı olun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAl kocanı karşına oturt konuş, eski sevgilisiyle ilgili deyil ikinizden bahset ki dolaylı yoldan anlat anlasin, evlenip mutsuz olup ayrilanlari gördüyünü söyle, hep mutlu olmak hüsrana ugramamak istemediyini söyle, Hani diyeceksin doktordan dahamı iyi bilecen ama her denilenede inanma ve ben inanmıyorum,
Kaç aylık hamilesin bilmiyorum ama hamile iken herzaman 8 aya kadar bile ilişkiye girebilirsin, hic korkmana gerek yok çünkü bu yollardan geçtim ve yaşadım, ama yerde sirt uzanman gerek,
Kocanin gözünün disarida olmamasi için ona prn film seyrettirmek yerine onun rahatlamasini senin saglaman lazim, hamileyim diye çekilip köşede oturma bu gibi şeyler önemli00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yapıcı olmaya çalışıyorum fakat yapıcı bir yarafı yok gibi.
Sizi sevdiği içinde değilde, eski sevgilisini unutmak için sizinle evlenmiş.
Muhtemelen sizi yara bandı olarak kullanırken ne kadar ileri gittiğinin farkında bile değil.
Neden evliliği aceleye getirirsiniz ki?00 Yorumla
Anlattıkların gerçekten çok zormuş vede hiç hoş değilmiş lakin evliliğin kutsallığından vur onu tam gönlünden sen ona evlat vereceksin o eski bilmem ne peşinde
Bir kendine gelsin silkele00 Yorumla
+1 yılErkekler maalesef özellikle hamilelik döneminde çocuğu kendileri doğuruyor gibi triplere giriyor. Çok içim kaldırmasa da bazı şeyleri izlemesi normal ama eski sevgilisini araması yaklaşıyor yaklaşmakta olan dedirtti.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin adına üzüldüm ama ne olursa olsun keşke çocuğum olmasaydi deme üzüntü ile söylüyorsun sende üzüleceksin bu sözü söylediğinin için biliyorsun...
Eşine gelince izlediği videolardan etkilenip ve o anın verdiği istekle eskide yaşanılan olaylarda aklina gelip aramış olabilir kafanda çok büyütme ikinizede faydası olmaz ama kırgınlığını belli et. Neden böyle birşeye ihtiyaç duyduğunu sakın bir dille üzüntünü belli ederek sorabilirsin ama dediğim gibi çok üzerine gitme yoksa senden uzaklaşıp eskilere yönelicek.. kadınlar en çok hamilelik döneminde aldatilir çünkü biraz fazla hassas ve duygusal olurlar yetersiz olduklarını eşlerini memnun edemediklerini düşünür bu düşünce ile herşeye alınganlık yaparak karşı tarafı fazla sık boğaz ederler... sakın kalmaya çalış ve konuş konuşmadan acabaa ile şüphe ile sonuca varamazsın kendini üzer çocuğunu da sebeb olarak görürsün.. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız umarım mutluluklar 🌸20 Yorumla
+1 yılBelki bir hata yapıp hatasının farkına varmış olabilir. Bence şu an bişey yapma bi daha belki de yapmayacak. Eğer bi daha yaparsa konuşursun bu durumu. Eşiniz hamile olduğunuzdan ilişkiye giremiyor cinsel isteği yüksek bu durum aklını karıştırmış olabilir ama sonrasında pişmanlık duymuş da olabilir. İlişkiye giremesen de yapabileceğin şeyler var. Onunla öpüş seviş ve ellerinle boşlmasnı sağla. İlişki yaşaman şart değil bu şekilde onun cinsel isteğini doyurabilirsin. Arada da takip et konuşuyor mu eski sevgilisiyle diye. Ama dediğim gibi belki de bi daha yapmaz. Sen ilişkiye giremesen de elinden geleni ardına koyma. Gerekirse fantazilerle doyur onu. Yatağa falan bağla ellerinle dudaklarınla bitir işini. Cinsellik evliliğin olmazsa olmazıdır. Elinden geleni yapmaya gayret et.
10 YorumlaKusura bakma ama karaktersiz bir adamla evlenmiş. Adam sana ihanet etmiş ama sen hala içten içe kendini suçluyorsun. Onun çocuğunu taşıyorsun, ona hizmet ediyorsun ve ona karşı sadık bir eşsin. Senin hiçbir suçun yok. Bu ilişkide tek bir suçlu var o da senin sapık kocan. Sırf cinsel birliktelik yaşayamıyor diye seni aldatması onu haklı yapmaz. Kimse hiçbir şekilde aldatılmayı hak etmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım erkeklerin cinsel istekleri kadın gibi değil aşık olmadıkları kadınlarla bile yatarlar onlara göre bu sadece ihtiyaç ama sende doğuma kadar hiç mi bu ihtiyacını karşılamayacaksın ne zamandır olmuyor mesela ona göre fikir biç hiç birşey yapamıyorsan oral seks yap adama veya elinle boşalt illa içine birşey girmesine gerek yok kocanı sen tatmin etmezsen dışarıda atmaca gibi bekleyen çok akbaba var haa diğer konuya gelirsek üzüldüğünü kırgınlığını dile getir tavrını koy ama bunu çirkefleşerek yapma unutma bir kadının kavgası bile asil olmalı ve kendine bak hamilesin diye salma parfüm sürün az dekolte giyim saçını en azından düzgün bi topuz yap
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaa bunlara rağmen gözü dışarıdaysa çocuk var diye sabretme sakın boşan aldatılmayı affedersen devamı gelir şu an da da tlini kontrol et
Cevap sahibi+1 yılAyrıca p*rno izlemesine niye izin veriyorsun ben sevgilime izin vermiyorum o bi de kocan
Soran+1 yılBiz hala birlikte oluyoruz be
+1 yılKendini ya da çocuğunu suçlama. Muhtemelen sen hamile olmadan önce de bu tarz şeyler yapıyordu. Eşin tam bir karektersiz onun için kendini suçlama. Bok gibi bir duygu biliyorum şu an çok kötü olmalısın neler hissettiğini hayal dahi edemem. Eşine bir daha guvenemeyeceksin ayrıl ondan
50 Yorumla
+1 yılöncelikle görüşleri okuduktan sonra ne kadar beyinsiz insan olduğunu anlamış oldum. Bu sıralar morelini bozmaman çok önemli sonuçta karnında bir can taşıyorsun ve senin yaşadığın duygusal tedirginlikler elbet ki bu çocuğun gelişimini etkiliyor. Cesaretini bir şekilde topla ve onunla oturup iki olgun insan gibi konuş derim ben, karnında onun çocuğunu taşıdığını ona güzelce geçir. Ayrıca onu cinsel konuda bir tek seks yaparak değil başka yollarla da memnun edebilirsin sonuçta bunun için bir çok yöntem var ve bebeğin sağlığında herhangi bir sorun teşkil etmeyecek yöntemler bunlar.
20 YorumlaBence bır anlık yüksek libidoya kurban gitmiş gibi sanal tarzında medet ummuş olabılır. Ama bunu sanal sececegıne bunu senle ılıskıye gırmedende çözebilirdi.! Ayrıca halen eskı dıye telefonunda kayıtlı olması senin yerıne o anda onu arıyor olması garıp. Oyle bi hale getırkı bidaha aklına bıle gtıremesın gözünü korkut öyle hemen yelkenlerı suya ındırme zaten senı kaybetme korkusu varsa gerı adım atar bıdaha yapamaz ama bu korkuyu vermene ragmen devam ederse bırak gitsin zaten hayır gelmez!!!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kocan potansiyel aldatma modunda erkek. Merak falan etmedi o kıza ulaşmaya çalıştı özel bir şeyler yazdı ve o kızla görüşmesinden sonra pisliği ortaya çıkmasın diye de onu engelledi ki ansızın yazamasın.
Çok üzgünüm eninde sonunda o kız veye başkasıyla ihanete uğrayacaksın. Bu satırlarımı da hatırlarsın belki...
Çok üzgünüm arkadaşım... :/10 YorumlaKocana gicik oldum. Adam olan bu durumu anlayisla karsilar ve bekler ama senin kocan tam bir davar! Hamile olmasaydim yapmazdi falan diyede dusunme aklinda varsa boyle seyler her turlu yapar. Agzini bicak acsin bi zahmet ciddi bir konusma yap. Bu durumdan rahatsiz olduguna ondan sogursan geri donusu olmayacagini soyle
10 Yorumla
+1 yılSakin ol ilk önce... Böyle düşünmekte çok haklısın sonuna kadar. Edindiğim hayat tecrübeleri ve etraftaki araştırmalarım neticesinde bunu genelde erkeklerin %70 lik bir kısmı yapar. Sebebi şudur. Erkekler o dönemdeki cinse açlıklarını partneri müsait olmadığından dolayı başka bir kadın ile gidermek isterler. Ben pavyona giden, hayat kadınlarına gidenleri bile gördüm. Maalesef böyle hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam et derim. Yaşadıklarında ve tepki göstermekte o kadar haklısın ki diyecek birşey bulamıyorum. Ama sadece nacizane tavsiyem çocuğum olmasaydı vs konularına asla girme. Sadece seninki yapmıyor. Bunu tartışma haline getirme hiçbirşey olmamış gibi davran sonrasında devam ediyorsa ne istiyorsan yap haklısın sonuna kadar derim.. Saygılarımla bebk sağlıklı doğar umarım zaten doğduktan sonra bak seninle nasıl ilgilenip sevecek
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun.. İncindin, gururun kırıldı. Onunla açıkça konuş, her şeyin farkında olduğunu bilsin. Ayrıca sizin yakınlaşmamanızla ilgisi yok onun eski sevgilisini stalklamasının, kendini suçlama.. Ona hakaret etme onunla konuştuğun zaman.. Hakaret edersen üste çıkar ve suçluluk hissetmez
00 YorumlaBi insani ayibiyla yuzlestirirsen arsizlastirirsin. Yalaniyla, aldatmalariyla vs. Ilk once bununla bas edip edemicegine karar vermelisin. Bu ayrilman icin sebepmi degilmi kafanda cozmelisin. Cvp sans vermek yonundeyse ona bunu direk degilde dolayli yoldan anlatabilirsin. Ornegin onun yaninda arkadasinla ya da ailen den biriylerile baska birinin yasadiklariymis gibi karakterleri ve olayi biraz degistirerek bahsedebilirsin. O uzerine duseni alir zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılp*rno izlemesine izin vermezdm ben olsam. İyi günde kötü günde dediniz sonuçta. Eşek gibi sabr edicek kolay değil koca olmak. Bence soğuk yapmaya devam et. Eski sevgilisinin nr sini bilio demek bu çok kötü bi durum. Annesine söyle bence ve uzun süre trip at çok uzun bi süre suratına bakma ki anlasın
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkeşke eşinle ilgilenseydin içine girmek yasaktır büyük ihtimalle onu farkli şekillerdede boşaltabilirdin eski sevgilisini aramasini cok saçma ama muhtemelen ihtiyactan aramištir onu karşina al ver neden aradiğini sor ters yap soğuk yap ve birdaha kesinlikle yapmamasini söyle wp kodunu kendi telefonuna al napiyo kimlerle konuşuyo haberin olsun
20 Yorumla
+1 yılHiç bir bok olmaz bu orspu çocuğundan... Nasıl sinirleniyorum var ya...
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu süre içerisinde birlikte olamadıysanız ondandır yaşadıkları olabilir İlgisini çekememiş olabilirsiniz evlendikten hemen sonra çocuk yapmak iyi değil Onu en iyi siz tanırsınız Evliyken sevgili neden düşünülürki ben düşünmem çünkü hayatımdan çıkmıştır. Allah yardımcınız olsun çocuğunuza zarar gelmesin konuşun çözülürse ne ala sakin olun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sennxdhj Sonradan çıkacak sorun ve problemlerde ayrılma gibi durumlarda olan çocuklara oluyor
Niye sapıtmış bu evli erkekler bide karın em hassas döneminde çocuğun olucak ama hala aklı oynasta o zaman karıni uzeceksen evlenme boyleleri cok sinirlendiryo beni karşına al konuş diyicem de şimdi bi süre seu uydurucak
10 Yorumla
+1 yılEşin sana sadakatli değil hamile iken seks yapamadığı için seks yapabileceği birine ihtiyaç duymustur sende onun gözünde hayat arkadaşı değil seks yapacağı kadın olarak girmişsin
14 Yorumla
Soran+1 yılKendisi bana diyor ki Şu an bile ben seni aldatmam sadece baktım diyor asla konuşmuyorum ama
- +1 yıl
Aldatmak sadece baska kadınla aynı yatağa girmek le olmuyor düşünceylede aldatma olur eğer eski sevgilisi gel dese eminim giderdi erkeğin cinsel ihtiyacı olması doğal emimim seninde oluyordu bunu halletmenin baska yolları var erotik video izleyebilir veya seninle belli sınırlar da sadece sevişebilir
Soran+1 yılBunları zaten yapıyoruz bende bunu anlamıyorum izlemesine izin de veriyorum hai olduğu için başkasına bakmak doğrumu ben baksam aynısı olur muydu sanmıyorum kıyamet kopardi
- +1 yıl
Sen baksan dediğin gibi kıyamet kopardı bunları yapmanız ona yeterli gelmiyor anladığım kadarıyla doğum yapana kadar sabretmeli sonucta hamile bırakan o ama aklında illa sevişmek değilde seks yapmak varsa ilk fırsatta biriyle aynı yatağa girebilir
+1 yılNasıl bir adam ya ne demek bu? Beklemek zorunda karnındaki bebek onun aklı hale eski sevgilisinde kalmış haspamin salak herif ya
30 Yorumla
+1 yılBence çocuğunla ilgili bu düşüncen yanlış bende evlat sahibiyim ve babasıyla ayrıyız şu an ben tekrar evlendim 10 tane de kocam olsa bı tane evladıma değişmem o onun karaktersizligi insan başına gelmeden anlayamıyor ama gayet ii anlıyorum ki herkes gider bı evladin kalir sabır de Rabbime ve evladına saril allah yardimcin olsun yuvani yık demem ama onun burnunu surtturmeni tavsiye ederim..
10 Yorumla
+1 yılOff 😒 işte bu yüzden evlenemiyorum. Bütün erkekler sadakatsizdir
41 Yorumla
+1 yılBacim dürüst olacam bağır çağır kız Kufret hatta döv rahatlayana kadar ve böyle varlıklar içinde üzülme tüm sinirini ondan çıkar sorarsa neden böyle oldun diye hamileliği bahane et 😁😁 vallla sen iyisin ben olsam benim arkamdan böyle yapsa topuğuna sıkardim
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilinin telefonda ne işi varmış yedek de ne olur ne olmaz diye mi saklıyormuş koy kapının önüne gitsin senden daha önemlisi yok hayatta göz yumarsan hep üzülen sen olursun
00 Yorumla
+1 yılYaptığını hiç desteklemiyorum baştan sona hata ama insanın libidosu yükselince ister istemez yanlışlar yapa biliyor fili olarak seni aldatmamış ama bir kereye mahsus affede bilirsin daha önemlisi hamilesin çocuğunu düşün çünkü senin stres yapman üzgün olman çocuğunuda etkiliyor
00 YorumlaKarnındaki bebeğe hatır simdilik bişey belli etme hiç değilse bebek bi doğsun tartışıp kavga edip yavrucağı mutsuz etme onlar annelerinin her duygusunu hisseder
00 Yorumla
+1 yılgercekten uzucu durum esler arasinda bu konuyu konusup hallede bilirler ama neden baska bir kadina bakar sonucda erkek ya da kadin hepsi digerindede var ayni sey
00 Yorumlailişki yaşamıyor diye böyle bir şey yapması kabul edilemez. kafası karışık belli ki ya da çok severek evlenmedi ve hala aklı onda
10 YorumlaBöyle rahat adamları nereden buluyorsunuz. Hamile eşinin yanında olacağına..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani sonuçta ihtiyaç göremiyor prn izlemekle yetinemez ben eski sevgilisini o iş için aradığını düşünüyorum üzgünüm :/
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkeske cocugum olmasaydı deme bence kocanın yaptğı yanlıs bence dırek kendısıne demelısın bundan memnun olmadığını
22 Yorumla
Soran+1 yılKendisine söyledim normalde bağırıp çağırırım ağzımı dahi açmadım yaptığından utansın diye
Cevap sahibi+1 yılutanacagını sanmam bazı erkeklerın aklı sadece cınsellıkte oldugu ıcın eskı sevgılısını o yuzden aradıgını dusunuyorum aldatma vakalarının cogu maalesef kadın hamıle iken oluyor
+1 yılkanka bak ben psikoloji öğrencisiyim böyle kişiler sonrada burnu sürtenler oluyor genelde takma sen onu ve hayatına devam et
00 Yorumla
+1 yılKendimi üzersen bebeğin olumsuz etkilersin
Bebek annenin psikolojisinde etkilenir karakterine yansır00 Yorumla
+1 yılBenim aklima sanal yaptigi gelirdi vallaha ne yalan soyliyim
10 YorumlaPrn izlemesi normalde eski sevgiliyi araması aldatma bildiğin malum iş için aramıştır
10 Yorumla
+1 yılYaptığı çok büyük saygısızlık sen onun çocuğunu yasiyon böyle adama bi bok dönmezse yapilmazda
10 Yorumla
+1 yılMesele senin gunahsiz cocugun degil kocanin karektersizligi cocugun ne sucu var
11 Yorumla- +1 yıl
3 ayliksin daha doktor zaten riskli yapmayin der bende 5 aylik hamileyim doktor ilk 3 ay riskli dedi ve ben bisey olmaz zaten riskliymis dedigim halde esim bebegimize bisey olur yapmayalim diyordu sen hamilesin ve hamileliginin en zor zamanlarindasin kusmalarin olcak agrilarin olcak kusura bakma ama erkek ihtiyaci var diyip kimseyi tatmin etmek zorunda degilsin sende kadinsin seninde ihtiyacin var nolmus yani cocugu yaparken iyi ama hem karnimizda tasiyalim bulantisi bi ton sancisi herseyi biz cekelim bide onlarin uckurunu dusunelim oldu canim bunun daha 8. 9. Ayi var ozaman daha zor olcak hic yapamicaksiniz ozaman nolcak aldatcakmi seni cocugu beraber yaptiniz butun yuk senin sirtindami olcak hayret bisey ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılpezvnk yaavv kardsm meraktan yapmış istr bi an aklına geldi napiuo acaba diye azms dmkki adam doğumdan snrs bol bol yapınki gözü kaymasın dışarı
21 Yorumla- +1 yıl
Hamile ikende yapılır
Kendin üstesinden durmaya çalış valla çok zor kimseye güvenme hayatta
00 Yorumla
+1 yıltek eşlilik yalan önce bunu kabullen sonra tartışalım!
00 YorumlaSizin adınıza Çok üzüldüm halen unutamamış demek ki yazık gerçekten çok ayıp😔😕😕
00 YorumlaNasıl bir aptallıktır. Eşin hamile sen eski sevgilini arıyorsun.
00 YorumlaEski sevgilisine göndermelisin... kalıcı olarak tabiki..
00 Yorumla
+1 yılyaziklar olsun sen onun cocugunu tasiyosun ne denir ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılİsve cilve yap onu yatağa bağla ondan sonra ver odunu vur kırbacı hesap sor
01 Yorumla- +1 yıl
xd
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşmak en iyi çözüm. Derdini anlarsın. Ama onun kaçamayacağı ve direkt gözlerinin içine bakacağı ortamı yarat. Derdini sor. Duruma göre haraket edersin
00 Yorumla
+1 yılİstese sen onu tatmin ederdin.
Ne erkekler var ya.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni. çok iyi anlıyorum bi erkek olarak eşine nasıl davranacagını detaylı anlatayım senınde sorumlulukların var
02 Yorumla
Soran+1 yılHamile olduğum için ve riskli olduğu için doktor ilişkiyi yasakladı
Cevap sahibi+1 yılEvet ilişki yaşa demıyorum benı takıp edersen detaylı yazayım anlatayım hamılelıkte aldatılmak istemıyorsan
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocanın aklı hala onda. yoksa niye arasın. keşke bebek yapmasaydınız
30 Yorumla
+1 yılBence konusmayi dene. Kusluk nereye kadar belki hatasini daha kolay anlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocuğunuz doğar, ilişkiye devam edersiniz unutulur gider olanlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgililerini unutup unutmadığından emin olmadan evlenmeyin
00 Yorumla
+1 yılSen hala çocuğum olmasaydı keşke diyorsun sen hamilesin ve seninle ilgilenmesi lazım azıcık cükünu tutsaymış enazidan yüzünü görmüş oldun kendini üzme onada bir nokta koy
00 YorumlaBeraber olamadınız diye kocanın... izlemesine kızmıyorsun da başkalarına sarkıntılık etmesine mi kızıyorsun? Madem kızmıyorsun o işlediği şeyleri başkalarıyla yapmasına da kızma !!
04 Yorumla- +1 yıl
Herif çıplak kadınları izleyip onlara sulanıyor kadın kızmıyorum normal karşılıyorum diyor. Bunun neresi normal? Çıplak kadına sulanması birine yazmasından daha beter. Tamam ikisi de iyi değil ama birine karşı olup daha beter olanına neden sessiz kalıyor? Kafan bastı mı şimdi?
- +1 yıl
Katiliyorum ikiside ayni kapiya cikar
Prn izlebilirsin diyelim onda bişi yok olsun. Eski sevgiliyi aramak çok farklı bi şey onlu anıları bi düşlüyordu acaba? seks bağımlılığı midesiz bir şey ve eşin de öyle sanırım.
00 Yorumla
+1 yılYazık cidden sen onun çocuğunu taşıyosun insan bari evladını düşünür
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Sahte ilişkiler sahte evlilikler olan çocuklara oluyo
20 YorumlaCidden çok zor bir durum. Bence biraz zaman ver baktın ki olmuyor eski sevgilisi ile ilgileniyor boşanmak ile tehdit et sevmiyorsa zaten boşanır !
00 Yorumla
+1 yılHanımefendi kocanızı bilmem ama doktorunuz viraz yanlış cinsel ilişki sadece penis ve vajinanın birbirine girmesi değil
00 Yorumlaçok pis sorguya çek zaten rahatsız olursa yapmandan kendisi gider foyası ortaya çıkar :>
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu aldır bence haketmiyor kesinlikle ayrıca böyle biri için neden herkesi karşına aldın
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem