TOPLANIN GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİR KONU:
ben bir şirkette çalışıyorum 25 yaşındayım ve şirketimizde çalışan 19 yaşında bir youtuber var ama sevgilisi var çocuğun ve sevgilisi yani kızı gerçekten çok seviyor bende o youtuberi çok tatlı buluyorum gerçekten kadınlara değer veren biri bir gün bir iş için evime geldi şirkette de böyle hep uzak dururdu sonra evimdeyken koltukta yanında oturdum tam biraz geri kaçtı sonra koluna falan dokundum konuşurken omzuna vs rahatsız oldu normalde de bu çocuk çok girişimci ruhlu ve şirkette de yaşı en küçük o ama ben çok aşığım ona ama oda sevgilisine çok sadık sence bir şekilde ilgisini çekersem 25 yaşla 19 yaş arasında çokmu ayıplanırım ama çocuk çok olgun benden bile sizce? :(
ben bir şirkette çalışıyorum 25 yaşındayım ve şirketimizde çalışan 19 yaşında bir youtuber var ama sevgilisi var çocuğun ve sevgilisi yani kızı gerçekten çok seviyor bende o youtuberi çok tatlı buluyorum gerçekten kadınlara değer veren biri bir gün bir iş için evime geldi şirkette de böyle hep uzak dururdu sonra evimdeyken koltukta yanında oturdum tam biraz geri kaçtı sonra koluna falan dokundum konuşurken omzuna vs rahatsız oldu normalde de bu çocuk çok girişimci ruhlu ve şirkette de yaşı en küçük o ama ben çok aşığım ona ama oda sevgilisine çok sadık sence bir şekilde ilgisini çekersem 25 yaşla 19 yaş arasında çokmu ayıplanırım ama çocuk çok olgun benden bile sizce? :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya bunu soruyor musun ya onu bırak beni al tipi aciz kadınlar hiç sevmem , dimdik kendinden emin hedefi yolu açık kadınlar duruken senin gibi birine bakmaz bence uğraşma boşa teyzesi boşa yorulursun.
niye aşık olamam mı yaşı küçük diye
En başta sevgilisi var die olamazsın kanka sonra tabi yas faktörüde işin içine giriyor
ben ona daha iyi bakarımm
Hahah ondan şüphe yok annelik iç gudulerin kabarmış teyzesi
alakası yok niye bu kadar sinirlisin?
Yok be asko keyfim yerinde azcık soğuk almışım o kadar hatta baya güldürdün beni 🌸
sen bi kaç kere daha evine çağır üstünden indiremezsin öyle aşık olur sana
yok artık konuşmuyor benle sanırım asla gelmez ve bahanem yok
bilgisayar felan bozuldu de yardıma çağır gelir gelir taş değil ya bu o yaşlarda kaynar kanı
yok valla ya ilgisini çekmiyor kadınlar kendi yaşında sevgilisi var bi tek ona yakın
sen sıkıştır onu şirkette :P
saçmalama taciz mi ediyim ksdahsa
ehuehu hep erkeklermi edecek
Onu tahrik et yakin ol donunmak icin bahane bul 🙂😉
Çocuğun sevdiği bir sevgilisi varmış daha neyin kafasındasın
Yok olmaz sevgilisi va sa ce seviyor sa çocuk uzak dur ama yaş farkı önemli değil ben öyle düşünüyorum ama uzak dur ilişkisi olan erkelerden iyi değil
yaklaşmıyor ki ben daha iyi bakarım bence
Neye daha iyi bakarsin?
bahsettiğim kişiye
Ayıplanacağın konu onu sevdiğinden ayırmak olur
Bırak çoluk çocuğu yaşıtlarına bak
Sakın genç hane deme intihar sebebim olursun 😂
hayır o kim ya
You tuber diye mi aşıksın
yok ne alaka
Özellikle belirtmişsinde you tuber diye yani başka bir özelliğini de söyleye bilirdin
youtuber ve girişimci olduğı için şirkette demek istedim
Anladım senden küçük birine aşık olmanın yanlış olduğunu düşünmüyorum sonuçta reşit yasta
Garip olur