+1 yılÜlkücüyüm. Bundan gurur duyarak soyluyorum. Vatan her şeyden önemlidir. Annemin ailesi koyu solcu. Babamın taraf da koyu ülkücü. Evlendikten birkaç sene sonra babam annemi alıştırmış iyice. Sevdirmiş, benimsetmiş. Ve annem şu an 6 senelik mhp kadın kolları başkanı :)
510 Yorumla- +1 yıl
Ve bizi de doğuştan ülkücü yetiştirdiler :) sırf bu yüzden bile ailemle gurur duyabilirim :)
- +1 yıl
Trabzon :)
- +1 yıl
İnsanlarını bilmem rizenin. Nedense hiç öyle yakınlığım olmadı. Yobazlık var evet. Trabzon da da yok diyemem. Bulunduğun yere göre değişir tabi
- +1 yıl
Bence türklügü mhp kötüküyor bahçeli iti temiz kalpli ülkücü gencleri kullaniyor bu partide diger partiler ile ayni bok bence
- +1 yıl
Onu orada tutanlara söyleyeceksin. bir adam yüzünden bütün teşkilata çamur atılmaz. Burası da siyaset yapma yeri değil tabii. İyi geceler herkese
- +1 yıl
zaten türklük başkafir siyasetg baskadir sen mhp diyince dedim bu cevabi
En İyi Cevaplar
Vatanına milletine aşık bir adam, kendi benliğini muhafaza eden ve koruyan bir adam, bayrak uğruna canını verebilecek şerefli onurlu adam, sevdiği kadını da baş tacı yapar. Çünkü kanında ki Ülkü onun şeref namus duygusunu daha da pekiştirir.
99 Yorumla- +1 yıl
Yazıyı okuyunca duygularım kabardı :D
- +1 yıl
ağlamak istiyorum
- +1 yıl
Ver elini öpiym abla
+1 yıleğer gerçekten okuyan araştıran bilen ve cidden sola bağlı biriyse evlenmez. milyonda 1 ihtimal falan. ya da ülkücü heves misali takılıyosa anca öyle.
23 Yorumla- +1 yıl
"eğer gerçekten okuyan araştıran bilen ve cidden sola bağlı biriyse evlenmez. " cümlesine dikkat ediniz :)
ÜLKÜCÜ saydığın krıtere uygun olmayan kızı zaten almaz gardas.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılSiyasetle ilgilendigim için ve Türk İslam birliği davasına önem verdigim için eşimin mutlaka ve muhakkak ülkücü olmasını isterim. İlk önce imanlı olması gerek. Zaten iman varsa her şey vardır. Şimdi ki gibi yalancı milliyetçilerden olmamalıdır ama. Yani artık sagcı ve solcu bir oldu. Böyle bir durum kesinlikle olmamalı. Chp ve zihniyetlerinden uzak duran bir adam olmalıdır. İnşa Allah :)
23 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle kardeş. O yüzden kendin için ve en önemlisi çocukların için imanlı ahlaklı o tür zihniyetlerden uzak bir eş istemen daha doğru. Solculuk bizden çok uzak kardeş ben söyleyeyim. Çocuklar hal hareket ve düşüncelerini daha çok anneden alır ona göre.
onda turan çıkıntısından moğol lekesine dek ne var ne yok ararım arkadaş. ırkçılığın, kafatasçılığın da hakkını vereceksin :D tatlı su milliyetçisiyse o başka :P
şaka bir yana, benim açımdan türk ırkının yüceltilmesinde zerre sakınca yok. hatta bu aralar en çok da buna ihtiyacımız var. lakin her şeyin aşırısı zarar ya, o dengeyi bulamayan bir insanla evlilik istemezdim.21 YorumlaMilliyetci olmasi gayet normal ulkesini sevmesi ve cocugunuda bu sekilde yetistirmek istemeside gayet normal bende bu ulkede yasiyosam gorusum ne olursa olsun bunu normal karsilarim eger turkiyede yasiyosak tabikide cocugumun milli benliklerini ogrenmesini isterim
14 YorumlaKesinlikle Hayır. Faşizmin her türlüsü aşırılıktır zararlıdır bence. Ayrıca ülkücü biri de benimle evlenmek istemez bence çünkü hem solcuyum hem Kürtüm
65 YorumlaBen sunniyim. Sağcı solcu anlamam siyasetle pek ilgili değilimdir. Ama eğer aşıksam farketmez evlenirim. Çocuk konusuna gelince eğer çocuğum babasi gbi düşünmek isterse düşünür. Istemezse kimse zorla benim dogurdugm cocuga bisey yaptiramaz babasi olma dahi. m
00 Yorumla
+1 yılİstemem barbar insanlardan hoşlanmıyorum tutucu kendini tek doğru sanan ırkçı tiplerden yani seviyesizlikte seviye olmuş tipler... Kısacası hayır !!!
50 Yorumla
+1 yılBenim babam ülkücüymüş işte adımı ülkü koymuş. Anneme bile danışmamış. Pınar koymak istiyormuş annem falan filan. Babam gibi birisi ile evlenirdim ama öyle pek siyaset konuşmazdım. Uyuşmuyoruz bazen :D
00 Yorumla
+1 yılsesini duyurabildikleri her yerde allahu ekber diye bağırıp, içki masalarından eksik olmayanlar mı?
51 YorumlaSolun bir kanatin da milliyetçilik yokmudur Atam bizi bu esaslara göre kurtarmadımı ben milliyetçilere asla soğuk bakmadım evlenmem demem kendimde onların görüşlerini de yakın buluyorum
111 Yorumla- +1 yıl
Atatürk, komünizme düşman birisidir. Komünizmin tehlikeli olduğunu, bizim milletimize uyumlu olmadığını sözlerinde belli eder. Kendisi milliyetçi olduğunu özellikle vurgularken, milletinden de dindar olmasını istemiştir verdiği hutbelerde. Dolayısıyla Komünizmin ana prensiplerimi göz önüne getirdiğimizde yani dinlere ve milliyetlere karşı olduğunu hatırladığımızda Atatürk ile tamamıyle bir zıtlık içerisinde olduğunu görürüz. İnsanlar neden bir konu hakkında tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan yorum yapar anlamıyorum. Ayrıca sağ sol bana göre saçmalıktan başka birşey değildir.
- +1 yıl
Hayır bakıyorum komünist de solcuyum diyor atatürkçü de solcuyum diyor, e kardeşim sizin ideolojileriniz birbirine düşman zaten nasıl aynıyız diyebiliyorsunuz? Keza sağcı olup atatürkçü demek de aynı şekilde. Kısaca sağ sol saçmalıktan öte birşey değildir...
- +1 yıl
Yine olmuyor. Dindarım yahut dindar değilim/inanmıyorum dese bitecek iş...
+1 yılmilli unsurunu her şeyin önünde tutan biriyle evlenmek istemem
39 Yorumla- +1 yıl
işte böyle düşünen biriyle evlenemem diyordum yazdıklarını okuyunca düşündüm de gerçekten evlenemem şimdi burada fikirlerimi yazmam çok zaman alır uğraşmıcam
+1 yılSenin derdin aşk benim ki memleket meselesi der susarım sevmezseniz sevmeyin *
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFasistle degil de ilk olarak muslumanlik olacak onn icin snra milliyetcilik o da kararinda yani ekstrem, fasizme kacan olmayacak. Ben evlenerim belki de onlar bnmle evlenmez :D
022 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBisey soracam ama yaa, senin gibiler baska milletten kizla evlenir mi?
Cevap sahibi+1 yılMesela Bosna
Cevap sahibi+1 yılYani Rumeli balkan kizi iste fark etmez de bn bosnagim o yuzden bosnayi sorayim
Cevap sahibi+1 yılYani sen daha cok ulkucusun, osmanli falan degil de sen daha ck turkcusun oyle mi? Benim de begendigim bir tane cocuk vardi senin gibi ve cok sicak bakmiyordu oyle bir evlilik o yuzden ben zaten belli etmeden begendigimi uzaklastim. Siz hepiniz ayni misiniz diye bir sorayim dedim :)
Cevap sahibi+1 yılAnladim. Neyse. Sen daha cok irkci kisimsin yani, islam ve osmanli snra gelir senin icin. Oyle mi?
Cevap sahibi+1 yılAnladim. Ya bolucu kurtlere karsi bndeyim ama sadece bolucu olanlara yani. Neysr
Cevap sahibi+1 yılTmmdir saol :) Evde kalmayacam ya iyi, rahatladim :)
Cevap sahibi+1 yılHahah saka yaptim zaten :) Kardesim oyle biriyle konusuyor su an gayet anlasiyorlr ama cocuk senin kadar degil yani. Bende begendim onun gorusunu de iste benim begendigim ekstrem cikti yani o yuzden bn vazgectim galiba milliyetci cocuklardan yoksa guzel de iste olmadi...
Cevap sahibi+1 yılHahaha onumde geleni ile cikmam bn arkadasim :) Saol, balkan kizlarda zaten var degisik, albenimsi ozellikler, haklisin :) Bak ben de milliyetci oldum simdi :)
Cevap sahibi+1 yılYani olgun olan biri, amaci eglenmek, gezmek degil de, ciddi dusunen. Tabi kimseyi zorlamayiz bnml evlen diye ama zaten en bastan beri amaci belli olur bir sekilde o yuzden :) Karakter olarak da tabi dikkat ettigim birkac ozellik var, onlara bakarim. Oyle :)
Hayır, karşımdaki insanla aynı görüşte olmak benim için önemli
23 Yorumla
+1 yılAşırı istemem biraz baskici oluyolar dusunurum solcuyum
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman evlenirim cunku gercekten namuslu oluyolar
hayır evlenmem çünkü fikir ayrılığı yaşarız atatürk milliyetçisiyse o başka tabi
16 YorumlaÜlkücülük, sağcılık, solculuk bunlar boş işler. Adamlar ekmek parası kazanmaya çalışırken bunlara sıra gelmiyor inanın.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bırakın bu din yalanlarını.. ülkücü, faşist, ırkçı birinin dinden bahsetmesi kadar saçma birşey yok, bari dini alet etmeyin sapkın düşüncelerinize, Allah bütün insanları eşit yaratmış, faşistlik yapan birinin islamdan bahsetmesi gerçekten ilginç
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkücü gibi mert bir adamı bulsunlarda öpüp başlarına koysun haspamlar...
ayrıca faşist ne demek la?00 Yorumla
+1 yılBizde kürtleri hiç sevmeyiz. Ha milliyetçiym ve Atatürkçüyüm.!
014 Yorumla- +1 yıl
boşuna kayseriden adam çıkmaz demiyorlar
- +1 yıl
Benim adamlığıma ruhunu verirsin sen
- +1 yıl
Zoruna gtti galiba.
- +1 yıl
Kayseri edebiyatı yapma bana ayrıca zerre kayserililkle alakam yok nüfusm kayseri sadece olsada frktmz adam gibi şehir kayseri szin gibi gevşeklerin demesyle brşy değşmz..
- +1 yıl
neden zoruna gitti ki? sen sevmediğini açıkça belli ediyorsun, aynı şekilde ben de belli ediyorum. empati kur biraz kayserili
- +1 yıl
O zaman benm türklğme konş konuşamssn zstende ben senn memleketine konşmş değilm kürtleri sevmiyorum demişim konuyu kişisellştiren ben değilm dostum ha şunuda söylim kayseri nin toplasan 1buçuk milyon nüfüsu vardır insan olarakda toplum olarakda gayet ahlaklı bir kesime sahip şehirdr kayseri ve kötüsüde beni ilgilndrmz ben kendimden sormluym heryern var iyisi kötüsü.. doğunun topunu toplasan adam çıkaramzsn içindn. Adam olacsksın önce snra krşndakindn bklycksn kapasiteniz yetmezki işte empati kurmaksa sen yapacksn bunu bn değl.!
- +1 yıl
Soysuz kaynıyor memleket görüldüğü üzere eğer banaysa lafın ırkçıda değilim dinide sömürenlerdende değilim.. bir yunanları sevmem bir ermenileri özelliklede kürtleri sevmem.. dünyada siyah ya da beyaz asyalı ya da Avrupalı Afrikalı frktmz ayrım yok bnde. Ve Ne mutlu ki Türküm diyene elhamdülillah da müslümanım ve bundan gurur duyuyorum rahatsız olan varsa defolur gider kürdistan'a.! Dahada birşey demem.!
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim :-)
+1 yılOlabilir tabi neden olmasın ben ne dusunuyosam sevdigim de onu düşünmek zorunda değil
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSolcu değilim ama dinin önünde milli değerler olduğunu savunan biriyle olmaz.
41 Yorumla
+1 yılKanka yeni moda reis fantazi si çıktı kızlar hasta bu fantazi ye biliyomusun :)
10 Yorumla
+1 yılÇok uç nokta değilse ayrılık nedenimiz bu olmaz.
01 YorumlaKesinlikle bu iş olmaz. Hayatta evlenmem.
38 Yorumla- +1 yıl
Yaşasın Türrk milliyetciligi
+1 yılEvlenirim tabiki çünkü bende ülkücüyüm.
31 YorumlaUlkucu adam candir bu kadar diyorum
10 Yorumla
+1 yılBen Türkçü milliyetçiyim
112 Yorumla- +1 yıl
bu solcu lards hep kürt oluyor soysuzlar
- +1 yıl
ne alaka ben güney doguda yasadim ordaki insanlari banami anlatiyorsun daha dogrusu insan kilikli soysuzlari hepso solcu ve teskilati kötülemiyorum başindaki iti kötülüyorum
- +1 yıl
bak soydaşım omlarin dininden banane sonucta % 90 hain bir it toplulgudur hepsi at hırsızidir
- +1 yıl
Diyarbakir baglar halada gidiyorum tatillerde arada sırada çok kavgalarimiz var orada anılar cok :) :)
- +1 yıl
tabikide baglar sokaklarinda bir hep Türklük marsumizi acip geziyorduk asker çocuklari ile benimde babam uzman cavustu bir kere her disari ciktigimizda kavga ederdik istesekte istemesekte mecburduk itler Türk düsmani bir kere bizim binayi 26 kisi kuşatmisti taşla saldirdilar oralar hep dam zaten bizde 3 kişi savunduk orayi koca asi ccocugun kafasina attim bayuldi it yani diger animdada 6 kisi idik itler karga sürüsu gibi geliyorlar arkadasimi bicakladilar baya olaylar oldu ama hep agizlarina sictik
- +1 yıl
vermemmi *
+1 yılHayir asla
Tkpliyim ve oda öyle olacak!!16 Yorumla- +1 yıl
Dogma mi? Kanka, yapmayin soyle seyler. Anlamlari iyi ogrenin, oyle kullanin kelimeyi. Cok buyuk bir hata bu...
- +1 yıl
ortanın solu moskova'nın yolu !!! :D
- +1 yıl
Hatunun birine batmış sözüm:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirim, milliyetçiyim çünkü :D
21 YorumlaAsla
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiyasete karışmayan bir hatun istiyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?