5 yillik Sevgilimden ayrildim, nasil üstesinden gelecegim?

5 yillik sevgilimden ayrildim. Artik karsilikli olarak yorulmustuk ve tükenmistik. Bu iliski icin ben cok seyden vazgectim, fedakarlik ettim. Kendi yapimi huyumu isteklerimi elimin tersi ile itip o ne diyorsa nasil istiyorsa öyle yaptim hep herseyi. Cok kiskanc birisi, herseyime karisiyordu herseyime. Ben geneldede gezen tozan biri degilim ama ona ragmen haftada bir kez cik, disarda yemek yeme acik alanda oturma gibi en ufak seylere bile takilirdi ve bende sevdigim icin bunlara uyardim. Bazen sinirlenirdi kizardi agur küfürler ederdi ben yine susar alttan alirdim. Oda bende biliyoruz aslinda birbirmze uygun degiliz cokkez ayrildik baristik ama busefer cok farkli hissediyorum. Busefer benden gitti. Giderkende agladi cok sevdigini söyledi ama beni üzdügünü cok dominant oldugunu ama bunu degistirmedigini söyledi. Oda her agladiginda beni sevdigini söylediginde ne kadae cok kizginda olsam icimde birsey eriyor. Ben nasil unutcam nasil atlatcam bilmiyorum. Piskolojm cok bozuk. Bana akil verin.
5 yillik Sevgilimden ayrildim, nasil üstesinden gelecegim?