Sevdiğimle biten gel gitli ilişki sonrası hayata nasıl devam edeceğim, dönmesi için çabalamalı mıyım?

Arkadaşlar ben istemeyerekten sevdiğime bir hata yaptım ondan sonra asla mutlu olamadık ve şu an yaşattığımı yaşadığıma inanıyorum ama ondan sonra o da benim canımı çok yaktı gel gitli ilişkimiz vardı ben artık çok yoruldum en son 2025 1 Aralık'ta buluşmuştuk ondan sonra 3 defa falan karşılaştık canım o kadar çok yanıyor ki başka birisiyle olmayı denedim ama olamadım yapamadım konuşamadım bile hep bu hatadan sonra çabalayan ben oldum ama onun da gelmişliği var her gittiğinde canım çok yandı o da benim aşırı canımı yaktı ben çok kötü oluyorum artık hep içimde kötü his hayattan zevk almıyorum bu kez dönmedi kader gayrete aşıktır diye bir söz var çabalamalı mıyım ama her yerden engelliyim ikimiz için yaptı bunu ben hayatıma devam edemiyorum napmalıyım bu kez çok gurur yaptım en son bana saygısızlık yaptırdı.
Güncellemeler
3 ay
O dönem toksik iliskimden yeni cikmistim benim başka sevdiğim birisi vardı şu an bahsettigim kişi bana çok değer veriyordu ben onu hiç görmedim çok cabaliyordu bebek gibi hissettiriyordu ama toksik ilişkim içimde bitiremmemistim o toksik olan kişi bana döndüğünde ben bu bahsettiğim kişi için onu sevmiyorum seni unutmak için…
Güncellemeler
3 ay
unutmak için konuşmuştum yazmıştım o kişide şu an bahsettigim kişiye SS atmış ama buluşma vs hiç bir şey olmadı o dönem psikolojim çok bozuktu ve buna rağmen hâla pesimi birakmamisti suanki sevdiğim kişi 1 sene beni affetmeyi çalıştı içinde affedemedi bende 1 senedir canım yanıyor her şey tam tersine döndü
Sevdiğimle biten gel gitli ilişki sonrası hayata nasıl devam edeceğim, dönmesi için çabalamalı mıyım?