Onun çok sevdiğim bi fotoğrafı var bana anlık çekip atmıştı. Mesela o fotoğrafı açarım üstüne bir de onun hep dinlediği o hüzünlü şarkıları açar ağlaya ağlaya fotoğrafıyla konuşurum. Aldatılmanın acısını yaşarım içimde. 9 yılın hatrı nerde diye sorarım ona. Cevap vermez ama gözlerinden alırım ben her şeyin cevabını. Biliyor musunuz ben kendimi sevmedim onu sevdim. Onun için ailemden bile vazgeçmeyi göze almıştım. İnsan ailesi olmazsa yaşayamaz belki ama ben onsuz kalırsam canıma kıyarım derdim. Kıymışlığım da var. Herneyse işte açıyorum fotoğrafı ağlıyorum ya; sen yanımda olsan ağlama der sarılırdın diyorum. Göz yaşlarımı silerdin elinle diyorum. Hoş sen yanımda olsan ağlamazdım zaten diyorum sonra. Gülerdim hep. Sonra aklıma geliyor yine; 9 yılda benim bildiğim 3-4 kez aldatıldığım. Her seferinde kendi içimde affettim seni, pişman olmadığın halde. Bir daha yapmaz derdim ama ben öyle yaptığım için sen bir daha yaptın bunu anladım bu sefer. Seni hep çok sevecem derdim ona yine söylüyorum; seni hep çok sevecem sevgilim. Ama sessizce, sen dahi bilmiceksin artık seni sevdiğimi. Bir ben bilecem, bir de yalnızlığım. İşte aklım dalıp gidince bunları yaşıyorum ben. Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın. Gençliğim, çocukluğum, hayatım mahvoldu bir sevda uğruna. Ama buna rağmen hala çok seviyorum onu.
Aslında insanın doktoru kendisidir gadası. İnsan bu gibi durumlarda kendi kendini tedavi eder. Kimi der ki ya ağlamaktan, üzülmekten başka bu gibi durumlarla baş edilmiyor. Ama insan bu duygusal olayları yaparak aslında kendine iyilik etmiş oluyor. Bir zaman sonra bu gibi durumlarda daha sükunetle durduğunu farkediyor.
Geçmişe götüren nostaljik şarkılar dinliyorum genelde. Ama gene olarak hareketli oldukları için verdiği his kötü olmuyor. Yürürken, koşarken, egzersiz yaparken destek oluyorlar bir nevi.
O şarkıların remixlerini dinliyorum, bir yanım hüzün deryasında akıntıya kapılıp giderken, öbür yanım kopuyor ve gelip akıntıdan kurtarıyor, böylece dengeyi sağlamış oluyorum. 😎 Mesela bir tanesini paylaşayım buraya dinlerseniz ne demek istediğimi anlamış olacaksınız.
Ah ah bazı şarkılar var ki ağladığımi bile farketmeden canımı yakıyor özellikle sezen şarkıları. Biri var ki çok canımı yakmıştı ona ağlıyorum aptalligima salakligima olmayacak şeyi zorlamama kendimi düşürdüğüm durumlara onun karşısında
Bak ben müzik öğrencisiyim konservatuvar okuyorum, 6 yıldır aşığım birine deli gibi olmadı olmuyor yapacak bir şey yok. Tek çözümü müzik dinlememekte buldum. Müziği bile bırakmayı düşünüyorum.