+1 yılBen zaten bir insanla ya eğlenmek için ya evlenmek için görüşürüm evlenmek için görüştü isen bunu yetim zaten bellidir ayrıca evlilik teklifi yapılması bana saçma gelir sadece batılılardan bile gelmeyen nereden geldiği belli olmayan bir durumdur tıpkı bizim saçma sapan Türk adetleri gibi eğer seviyorsan mutlu olacağını düşünüyorsan evlilik teklifine gerek yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
evdeki saksıyı çalmış gelmiş awk
95 Yorumla- +1 yıl
Ayy sesli güldüm 😂😂😂
- +1 yıl
Valla bizde de var kanka her tc ailesinde olan çiçek 😂😂😂
- +1 yıl
Jajsjdjdjdj
Böyle ciddi adamlar iyidir
Seninle gönül eğlendirmek falan da istememiş direkt ailene gelmiş ne güzel.. yazık üzme
Okulum var diyosun ya, okul bitene kadar nişanlı kalın sonra evlenirsiniz
Saksıya niye güldün anlamadım fotoğraf gayet güzel almış gelmiş daha ne yapsın
Kabul et, hoşuna gitti10 Yorumla
yani bence adamın gönlü güzel olsun yani sana davranışları hareketleri anlayışı bunlara bakmalısın zevkli değildir belki ya da eğlenceli olduğu için bunu tercih etmiştir yinede önyargılı olmamalısın ama direk de evet dememen gerektiğini düşünüyorum bence onu tanı ::))
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOrmanı ayağına getirmiş daha ne istiyorsun Allah aşkına 😂
51 Yorumla- +1 yıl
Yks ye hazırlanıyorum hala
Verdiğin çiçek gül açarsa kabul edeceğim de.
112 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılDüşün taşın tanış eğer hoşuna giderse benim eşim olmalı kategorisine koyabiliyorsan, ben bununla ömür boyu yaparım diyorsan umutlandırmadan açıl ve konuş. Saksı çiçeği sana vereceği değeri gösterir. Okuldan sonra da nikah işlemleri başlar ya da daha öte zamanlarda. Ne iş yapar o da mı okuyor bir de yaş?
10 YorumlaBir buket çiçekle edip o çiçeği öldüreceğine, uzun ömürlü bir çiçekle etmiş. Biraz naif biraz tuhaf. Yalnız YKS’ye hazırlanıyorum diyorsun. Biraz erken değil mi sence?
Ayrıca böyle bir soru sorduğuna göre gerçekten sevip sevmediğini gözden geçirmen gerekiyor:)10 Yorumla
+1 yılOldum olası çiçek sevmem. Dalından koparılmış çiçeğin yerine saksı çiçeği çok daha anlamlı geldi bana en azından saklanabilecek birşey. Hatta garip gelecek belki ama minicik sevimli bir kaktüs bile yeterli olur bence.. Sevdiğinden gelecek ise..
20 Yorumla
+1 yılGece gece yarıldım gülmekten. İşte samimiyet , işte kral gibi enişte.
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten bir ömür geçirebiliceğini düşünüyosan evet de kabul et
01 Yorumla- +1 yıl
Okulumu bitmedi
+1 yılTek günlük değil ömürlük çiçek bankada çiçek alan adam böyle alsın ben koparılmış çiçek görünce öleceğini bildiğim için biraz içim sızlıyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu yetmez, ağacı sök getir ağacı de...
Ağaç da incir ağacı olsun, yarın bir gün bir şeyler ters giderse ''ocağıma incir ağacı diktin'' der tüyersin...31 Yorumla- +1 yıl
Bu ıyıydıı 😂
+1 yılEvliliğini, geleceğini bir çiçeğe bağlı olarak mı seçiceksin?
Ben olsam en başından sana hiç evlenme teklifi etmezdim.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne güzel işte kuruyup gitmez ellerinde besleyip yetisirirsin sevginiz büyütür gibi aşk çiçeğiniz olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşün adam evlendikten sonra evimize koyarız diye almış o saksı çiçeğini direk evlen bence
10 Yorumla
+1 yılHahahahahah ulan kskdjtjfj evdeki çiçeği getirmiş heralde evlenme bu cimri ile 😂😂😂😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etme 😁🍀 ileride maket çiçek alır cimri belli önemini bilmediği bir girişimde bulunmuş 😂🍀
10 YorumlaNasirina bas sesi cikmazsa ok lava çıkarsa bey yaz 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yıletmemek icin sebebin ne ki? Sevgi zor bulunur
Hayati siz yasiyonuz biz izlemeye gelmisiz mutluluklar12 Yorumla- +1 yıl
Çok erken değil mi ya
- +1 yıl
yani ne icin erken bilemem senin hayatin sonucta ama bidaha teklif gelir mi ayrilir misiniz barisir misiniz ilerde orasi mechul
+1 yılBoyle sacma is mi olur daha tanimadan trol soru bence bu
26 Yorumla- +1 yıl
@Lilyl1 trol bence 😂
- +1 yıl
@Lilyl1 aptal adam beni sadece spor salonunda gördü
- +1 yıl
Neyin trollü olabilir salak
- +1 yıl
Dogru konus benle kizim insan ol ilkten burda ilgi cekmeye calistigin belli bos yapma daha fazla
- +1 yıl
Neyin ilgisi siteye çok girmiyorum bile
+1 yılBöyle bir şeyleri bilmiyor olması onu cahil yapar diyemem cahil yapmazda diyemem ama saksı çiçeği ile evlenme teklifi yapan adamın evlenmeden ve aşk ilişkilerinden anlamadığını düşünüyorum belki çiçek koparmayı sevmiyordur tam bir doğacıdır ona sor neden saksı çiçeği ile evlenme teklifi yaptın de eğer cevabı saçma ise hiç düşünmeden uzakdur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılne güzel naif davranış 2 güne soalcak cicek yerine size eşlik edecek bir hediye bence en güzeli biz hayır dersek etmiyecekmisin? eger öylese etme zaten sevmiyorsun belli ki.
00 Yorumla - https://www.youtube.com/embed/nskF-f24MJw
bak adam bunu düşünüyordur
05 Yorumla- +1 yıl
Ama arabada güller vardı 😅
- +1 yıl
Biliyordun bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılpara verip alamıyacağı uğraşıcağı bir şey yapsın zekasını gör en azından o zekadan çocuklarda nasiplenecek sonucta
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha samimi ve kral hareket görmedim. Yapmacık bir çiçektense kaktüsle bile buluşmaya giderim. İlişkide çiçek değil samimiyet güzelleştirir her şeyi.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Neden yadırgadın ki dalından ya da kökünden sökülmesini koparılmasını sevmediği için canlı çiçek vermiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yıldusundurucu saksı cicegi almıs sonuçta evlenince seni saksıya koyup sulayabilir bilmiyorum degisik bir durum...😬
00 Yorumla
+1 yılNasibin ne zaman çıkacağı belli olmuyor işte, okulunu bitir ondan sonra seversen evlenirsin. Hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılHaha bence çok güzel😀 etmelisin. Sana aşkı gibi hep yeşil yani taze kalacak bir çiçek seçmiş. Diğerleri solacaktı.😀 mantıklı 😊
00 Yorumlakısmete bak bee, neyse maşallah diyorum nazarım değmesin 🧿
06 Yorumla- +1 yıl
😂😂yaa erken değil mi peki
- +1 yıl
Teşekkürler ❤😘
- +1 yıl
Sağol canım Allah seninde karşına iyi insan çıkarsın🥰
+1 yılGördü tabi Squatlı popoyu tabi hemen istemeye gelir
025 Yorumla- +1 yıl
😂😂zaten Spor salonunnun sahibi bu
- +1 yıl
döte baka baka aşık olmuştur
- +1 yıl
Daha güzel kızlar var salonda
- +1 yıl
:D :D tip olarak olabilir kalça ön plandadır
- +1 yıl
Daha iyi kızlar var ya 😂Ayrıca ne alaka ki
- +1 yıl
dsafhsdgh yok bir şey sana ne dicem bana dambıl seti önersene yeni başlayacağım ama bulamadım adam akıllı kolları geliştirmem lazım
- +1 yıl
Protech al ama bench sehbasıda alman lazım
- +1 yıl
İlk önce spor salonunda başlayıp sonra eve geçsen daha faydalı olur
- +1 yıl
Gidipte 300 400 tl vermek istemiyorum şu koronalı dönemde sabahları koşuya çıkıcam zaten de kollarımı güçlendirmek istiyorum kilo da vereceğim zaten o sehpayı alırsam ağlarım ben :D
www.hepsiburada.com/aydin-sport-20-kg-dambil-seti-dumbell-agirlik-seti-p-HBV00000RRAH2 şu iyi mi - +1 yıl
Güzel miş benim kardeşim de evde spor yaparak baya kas yapmıştı sonra sporu bıraktı göbek yapti 😂
- +1 yıl
Bende yapmam gerek bu aralar baya hareketsiz kaldım 10 kg vermiştim geri alıyorum hoşuma gitmedi :D Eskiden 20 25 şınav çeken ben şimdi 5 yapınca yere seriliyorum dsaghsdg iş görür mü bu kaç kg başlamam lazım bana bu lazım soru hakkım gelse sorucam da soramadım :D
- +1 yıl
Bence başlangıç için 20 çok fazla senin yerine ben sorayım istersen
- +1 yıl
Ya benim kardeşimin kullandığı bir uygulama vardı gerçekten fizğini çok güzel geliştirmişti ama ne uygulaması bilmiyorum 😂
- +1 yıl
20 KG alıcam ama toplamında 5kg ile başlıcam birden 20 kg başlarsam sakatlanırım zaten adamlar 1 kg ile yapıyor aha bunu izliyorum :D https://www.youtube.com/watch?v=kb1FZOdpcRs
- +1 yıl
Aynen 20 kg bencede fazla hatta 4 ile başlıyabilirsin
- +1 yıl
yani bir sağ sol 2-2 mi diyorsun ama öyle dambıl seti yok
- +1 yıl
https://youtube.com/c/fityemek ben bu çocuğu takip ediyorum 😂
- +1 yıl
https://youtu.be/09UN3UCv3ds birde bu kadın
- +1 yıl
Bir ile başlasana
- +1 yıl
Başlarım da yok öyle dambıl seti o plastiklerden var :D kollarım güçsüz hissediyorum vucuduma oranla :D bu kadın döt çalışmak için dünyaya gelmiş sdgasa ben kilo versem yeter dötüm güzel hsdg
- +1 yıl
Eğer İstanbul da yaşıyorsan kadıköy de spor malzemesi toptancıları var kesinlikle oradan almanı tavsiye ederim
- +1 yıl
Kaç kilosun boyun kaç
- +1 yıl
1.85 95 dim ama şu an rahat 100 varım :D
- +1 yıl
Ee yuh yani 😂😂😂
- +1 yıl
Eee tankersavar hahah :D aslında kilo verince millet sen spor mu yapıyorsun diyo omuzlarım geniş birde halbuki hiç spor yapmamış ben genetik :D
+1 yılç * ağacı getirsin bir daha ya da düğünler ve davetlere götürülen çelenklerden 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Çelenk vardi 🤣🤣
+1 yılOkul bitince evlen.
Adamı terörist gibi gizlemeseydin böyle bir yakışıklı kaçırılmaz diyecektim.10 YorumlaOlmaz. Bozdurup paraya çeviremedigi hediye kabul etmez kadın
10 YorumlaBu kendini cicek abbasmı sanıyor bu tavrı ciddi değil evlenmeden önce iyi düşün
10 Yorumla
+1 yılSaksı çiçeğiyle gelmesi harika bence en azından bir kerelik ölücek çiçeklerden getirmemiş uzun süre bakarsın belli ki ince biri 😊
00 Yorumla
+1 yılDaha güzel diğer türlü 2 gün sonra solup gidecek bu yıllarca yaşar hatırası olacak evlenirseniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kiyamamis çiçeği koparmamis direk saksıyla. getrmis
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Doğa sever bir adam bence çiçekleri öldürmek yerine saksıda almış gelmiş
00 Yorumla
+1 yılYav bitkilere saygılı adam işte koparıp öldürse daha mı iyi. Allah mesut etsin 🙃
00 YorumlaNe yapacağıdı ya ben mezarlıktan koparır getirirdim.
00 Yorumla
+1 yılBana evlenme teklifi eden hiç olmadı bence kabul et :) gönlüne göre olur inşallah hersey
00 YorumlaCiddi gelen erkek baştacıdır getirdiklerine bakmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılBi bitmediniz be
Özürlümü o saksı ile geliyor üstelik tanımadan00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKuran çarpsın o adam aynı ben, tavrım her zaman kısa ve net mdmsmskdodosps
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim : Saksı ile çıplak poz veren Doğuş, ‘saksı değilim ben diyen’ Erol Büyükburç.
00 YorumlaSaksı çiçeği en sevdiğim. Kesinlikle etmelisin, çiçekleri dalından koparmayan adamdan zarar gelmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız elindeki çiçek zehirli. Bu bir işaret olabilir dikkat et. Sjsjsjj
00 Yorumla
+1 yılSolmasın diye yapması incelik ama okuyormuşsun hâlâ. Boşver.
00 YorumlaOrijinal bir teklif olmuş.
Kalıcı bir çiçek sonuçta. Mantıklı yani.00 Yorumla
+1 yılBöyle minik şeylerden kalp kırmayın... Tanımak istiyorsan tanımam için zaman ver de. Hayırlısı olsun.
10 Yorumla
+1 yılbize göre mi evlencwksin
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaksı ne be hiç zarif değil benim sevgilim asla böyle varoşluklar yapmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Cevap sahibi+1 yılSen eminim ondan daha iyisini bulursun
Cevap sahibi+1 yılEvlilik oncelik olmamalı zaten
+1 yılÇelenk götürseydi olmadı kabul etme bence😂
12 Yorumla- +1 yıl
Onuda getirdi 😂
- +1 yıl
Harbi mi evlen direk nikahı bas😂
Çiçek penisi saksı toştoşları temsil ediyor adam baya varım yoğum senin demiş niyeti ciddi herhalde
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim manitim hava kuvvetleri astsubay bütün askerleri toplamış askerler esinnn toprak komutanla evlen diye diye ritim vardı ah çok güzel di bende ewt dedim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılOkulun bitince evlenirsiniz..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaksı adamın eline montajla konulmuş gibi durmuyor mu ya 😂
00 Yorumla
+1 yılGercekten asik oldugum ve evlenmek istedigim biriyse tek papatyayla yuzuk yapip evlenme teklifi etse bile evlenirim ama ben evlenmeyi dusunmuyorum downndnd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam asla kabul etmezdim. Tek taş bir yüzük alirsa belki düşünebilirim.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana göre böyle
+1 yılEger inanıyorsan seviyorsan illaki böyle basit bisey getirdi diye Yargılama belki seni cok seviyor olduğuna inanıyorsan saksı ile çiçek önemli değil kabul et
00 Yorumlabence ilk kayerine odaklan gençsin sonuçta, saksı çiceği yerine gül falan verseymiş iyiymiş ama romantikliğine bişey diyemeyeceğim. sevgili değilmişssiniz bence bir tanıyın birbirinizi.
00 YorumlaÇok yaratıcı adam yani onda bilirdi bi buket gülle gelemyi ama bak farklilik yapmış 🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar