+1 yılBir insanla sadece parası için mi evlenilir? Oturup kalkışına, edebine, görgüsüne de bakılır, insaniyetine de bakılır, bazı kişiler var ki, dünya onların da olsa onlarla değil evlilik , arkadaşlık dahi yapılmaz, para çok mühim lakin paradan da değerli hususlar var, sonuçta emek vererek kazanırsın parayı ya da harcamalarını ona göre dengelersin, tek kişi çalışmaz, iki kişi çalışır, düğün yapılmaz, sade bir nikah yapılır, gerekli olan eşyalar alınır, boşuna masraf yapılmaz ya da elektronik olmayan eşyalar ikinci el olarak alınır, insan isterse mutlu olmanın da yollarını bulur lakin paradan ziyade oturmuş bir karakterle olmak ve seveceğin, birlikte hayatı paylaşacağın insanın varlığı mühim bence, bazı şeyler sonradan da kazanılır, yeter ki kalpler bir olsun, çalışkanlık olsun, paylaşım olsun, müsrifçilik, özenti durumu olmasın. Bu sekilde bana evlilik teklifiyle gelen kişiden iliklerime kadar tiksinirim, ne sanıyor beni, satılık bir mal mı, parasıyla beni satın alacağını mı sanıyor, şu şekilde söylerse anlarım; "çalışkan, sorumluluk sahibi bir insanım, işinde gücünde düzenli bir geliri olan bir insanım, aile kurmak istiyorum, hayatımı seninle tamamlamak istiyorum, birlikte bu yolu benimle yürümek ister misin?"dese anlam verebilirim, direkmen "maaşım var, benimle evlen "ne demek, evlen diyor üstelik, soru da sormuyor, emir veriyor, kimsin sen, tabii ki görgüsüzlüktür, kabalıktır, nezakettizliktir
25 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin tipini görünce midem bulandı hem tipinden hemde karaktersizliğinden bin defa tiksindim çok iğrenç tipi vardı çirkin erkek di. o tip erkekler neyine güveniyor, aslında onu tersleyecektim bir güzelde dayak atacaktım varoşa bak sende tip var mı şekilsiz suratsız erkek. görgüsüz ezik. Bir tek sen mi maaş alıyorsun hadi oradan. sen kimsin seni kabul edeceğim. defol git ya terbiyesiz erkek
- +1 yıl
Aslında o erkeğe sen çirkinsin tipini beğenmedim suratsız erkek defol git seninle asla evlenmem diyecektim
- +1 yıl
Böyle şeyler söyleme, hayır demen kâfi.
- +1 yıl
Hiç sevmediğim birisine neden sadece hayır diyerek cevap vereyim
- +1 yıl
Senin bileceğin bir şey tabii ki lakin kırmaya da gerek yok, ağır konuşmaya da gerek yok, sana karşı duygularım yok, parası için kimseyle evlenmem de diyebilirsin.
En İyi Cevaplar
Maaşım var derken, sana iyi bir geçim sunarım demek istemiş bence. Günümüzde ekonomik olaylardan ötürü mâlum geçim problemleri olabiliyor, bu tarz bir hadisenin yaşanmayacağını belirtmiş gibi duruyor. Rahat ederiz, paradan yana sorun yok demek istemiş yani. Kötüye yormak bana biraz mantıksız geldi, açıkça niyetini belli etmiş. Ciddi olmayan adamda tutup maaşından bahsetmez zaten, demek ki niyeti gerçekten ciddi, sonrasını da düşünerek böyle bir cümle kurmuş. Sonrasını düşünüyor olmasından da sorumluluk sahibi oluşunu çıkardım hatta.
04 Yorumla- +1 yıl
Konuşmadan, tanışmadan ne evliliği?
- +1 yıl
Onunla evlenmek zorunda değilim
Daniskası hemde. Sanıyor ki para var nasılsa evlenen çok olur. Ama öyle biri denk gelir ki nerden denk geldim buna diyecek duruma düşmüş olur
11 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılevet bence görgüsüzdür.. saki para ile elde edeceğini sanmıştır... sen haklısın maalesef zihniyetleri kötü
31 Yorumla- +1 yıl
🙏 teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaba bir insandır gadası
10 Yorumla
+1 yılBu, tamamen kişisel bir görüş meselesi olabilir. Evlenme teklifleri genellikle romantik ve kişisel bir anı temsil eder ve bu nedenle, bir teklifin nasıl yapılacağı çiftten çifte değişir. Ancak, bir evlenme teklifinin sadece maddi duruma dayandırılması, bazı insanlar için yetersiz veya saygısızca görünebilir.
Önemli olan, evlenme teklifinin her iki tarafın da değerlerine ve beklentilerine uygun olmasıdır. Eğer bu durum sizin için rahatsız ediciyse, duygularınızı açıkça ve dürüstçe ifade etmek önemlidir. İletişim, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. 😊
10 Yorumla
+1 yılahahahahah gül gül çatladım maaşı kaç k mesela 300k falan mı 😂
54 Yorumla- +1 yıl
300 bin ₺ maaş ile kimse kendine bile bakamaz
- +1 yıl
Kesin korkak bir erkektir. Bayan kıyafetleri kaç tl olmuş haberi yok zamlardan haberi yok. Şimdi bir erkek bana selam verse korkup kaçardı çünkü pısırık birisi olduğuna kesinlikle eminim
- +1 yıl
Makyaj malzemesi bayan kıyafetleri kaç ₺ olmuş haberi yok herhalde.
- +1 yıl
bence de haberi yok 😀
- Para & Ekonomi konusunda 410 cevap paylaştı.
u +1 yılO doktor hâlâ seni rahatsız mı ediyor?
Parası ile ilgi çekmeye çalışan erkek iticidir ve samimîyetsizdir.
14 Yorumla- +1 yıl
Kurtulamadık bu tip pedofoli, sapık erkeklerden
- +1 yıl
senin maaşın var, sanki diğer insanların maaşı yok. zihniyete bak, tam bir sapık erkek kafası. bir tek sen mi maaş alıyorsun
- +1 yıl
O tarz erkeklerden kurtulmak maalesef zor.
- +1 yıl
Öyle birisine denk gelir ki bin pişman olur
Maaşım var derken fakirim demek istemiştir belki de zira maaşlı çalışıp zengin olan pek görülmüş bişey değil bu devirde
18 Yorumla- +1 yıl
Zaten maaşı olan zengin değildir. mesela sen çalışırsın en fazla 60 bin ₺ maaş alırsın ama en uygun kiralık ev bile 40 bin ₺. Zengin birisi zaten kimseyi rahatsız etmez. eğer ben zenginleri tanıyorsam benim param var maaşım var demez
- +1 yıl
Zengin erkek olsaydı maaşım var param var demezdi. herkesin maaşı var öyle değil mi? mesela asgari maaş memur maaşı. o bile yetmiyor kimseye
- +1 yıl
Ben zenginleri çok iyi tanıyorum. zengin birisi demez benim param var maaşım var diye.
- +1 yıl
Mesela ben çalışsam kimseye demem maaşım var diye. çalışırım kendime bakarım. maaş alıp kim zengin olmuş
- +1 yıl
Bayan pantolonu, bayan kıyafeti, makyaj malzemesi kaç ₺ olmuş haberi yok. En ucuz bayan ceketi bile en son 5 bin ₺ falandı. Kira fiyatlarından haberi yok. Evi ve arabası bile olsa varoş birisidir zengin değildir. Zengin birisi kimseye demez benim param var diye
- +1 yıl
Arabası bile külüstür falandır evi varoş evidir. birde maaşım var diyor. sen kendine bakamıyorsun hadi git işine ya
- +1 yıl
En uygun bayan pantolonu bile 1 bin ₺. Kira fiyatları en ucuzu 40 bin ₺ . o erkek beni asla mutlu edemez. çünkü istediklerimi almaz, çünkü o erkek sapıktır pedofoli falandır
- +1 yıl
Sen hiç zengin erkeği gördün mü bir kıza hemen evlenme teklifi ettiğini. zengin erkek evlenme teklifi etmez. ben hiç görmedim zengin erkeğin bir kıza hemen evlenme teklifi ettiğini. dünya da ne görülmüş nede duyulmuş. sapık erkek işte senin maaşın var diğer insanların maaşı yok sanki
+1 yılEvlenmek maaşla değil aşk ve sevgiyle oluyor deseydin keşke
12 Yorumla- +1 yıl
O tip erkek bana evlenme teklifinde bulundu ya. Allah bana sabır versin hiç sevmedim
- +1 yıl
Amin
Görgüsüzün alasıdır hem de. Ben seninle evleneceğim maaşınla mi?
13 Yorumla- +1 yıl
İlk defa bu kadar görgüsüz, terbiyesiz erkek gördüm
- +1 yıl
Birde maaşım var diyor. diğer insanlar sanki hiç maaş almıyor. Zihniyete bak, bir tek sen mi maaş alıyorsun para kazanıyorsun. çok kişi çalışıyor para kazanıyor değil mi. kurtulamadık bu tip erkeklerden.
- +1 yıl
Senin maaşın var diğer insanların sanki maaşı yok. bu dünya üzerinde sanki bir tek senin maaşın var. dimi ama. çalışırım maaşımı alırım kendime bakarım
+1 yılArtık parayı görmemezlikten gelen bir kızın kalmadığını kabul etmiş bur garibandır anlamına geliyor 😂
Gel korkma tırnakların ojesiz kalmaz diyor daha ne olsun 😂🤣20 Yorumla
+1 yılEski kapı komşumuz şiödilerde baya zengin bi komşu adam bi kadınla tanışıyor. Kadında çalılıyor zengin değil ama erkek eline bakan biride değil . İlişki ciddi. Adam tam evlencekler kısa zaman sonra. Adam diyor ki annem bizle kalsın flana giriyor. Kadında diyor tamam da bu şimdi mi denir. Öyle deyince kadın. Adamda kadına diyor alayım sana bi uçak hediye. İstediğin zaman seyehat edersin. Kadın ne yapıyor?
Bak soruyu görünce o geldi aklıma, 😂00 Yorumla
+1 yılBir görüşte maaşım var evlen benimle diyen erkeğin kafada sorun vardır normal bir erkek yapmaz böyle
10 Yorumlagörgüsüz tabiki parayla aşkı elde edemez ki para için mi evlenilir mi
bide tanımadığın halde sanaa evlenme teklif etmesi bi garip10 Yorumlakesinlikle görgüsüz bir ayıdır böylelerinin HERŞEYİ paradır ne insanlık nede adamlık arama böylelerinde iyi yapmışsın kabul etmemekle
10 Yorumla
+1 yılÖyledir. Kimseyle parası için evlenmem. Bizzat bunu bir erkeğin söylemesi, parasını öne sürmesi tuhaf...
10 Yorumla
+1 yılParayla her kadın bana evet ded olayını yanlış anlamış bence. 😂
İyi yapmışsın, uğraşılmaz.10 YorumlaGörgüsüz sonradan görme aşağılık kompleksi olan kendini küçük düşüren bi maldır.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılEe benimde var nolmuş yani. Sanki venüse giden ilk astronot g. ekalı sjdkd
20 Yorumla
+1 yılSaçmalık ne münasebet kafayı sıyırmış o adam djdjdjdjd
20 Yorumla
+1 yılGörgüsüz olan ve hava atmaya çalışan erkekle olmaz. Keko, kro, serseri, it kopuk tipler onlae
10 Yorumla
+1 yılNet görgüsüz, kültürsüz, eğitimsiz, nezaket yoksundur.
10 YorumlaGörgüsüzdür ve onun bunun maşına da göz dikmeyin kadınlar
10 Yorumla
+1 yılSana Bir şey diyeyim mi? Erkek görgüsüz değil herkesin stili farklı. Ama hemen tipini beğenmedim yazmışsın. Üslup teklif etme şekli sana yanlış gelibir herkesin görüşü çok farklı ama o erkek sana yakışıklı Gelse diğer konular önemsiz olurdu. 😆
00 Yorumla
+1 yılKötü amaçlı söylememiş bu devirde para gerçekten önemli ama mecbur değilsiniz evliliğe hayır istemiyorum diyerek kibarca reddebilirsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
düşünce özgürlüğü var.
adam mı sevseydin... diyecektin bana bakabileceğini ifade ettiği için böyle konuşuyor
ama
adamı sevmediğin için görgüsüzlük lafı ediyorsun
111 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Maaşım var diyen erkek görgüsüz birisidir. Tipini beğenmedim. Evet sevmiyorum onu. Sevmek zorunda değilim. Sende varya hakaret etmek için yer arıyorsun bahane arıyorsub
- +1 yıl
- +1 yıl
Maaşım var diyen erkek görgüsüz birisidir tipini görünce midem bulandı
- +1 yıl
Sevmek zorunda mıyım?
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılNiye şaşırdın? Normal değil mi? Türkiyenin mevcut durumu ve kültürü bu hale getirmedi mi insanları? Çocuğu değil toplumu ve kültürü suçla.
03 Yorumla- +1 yıl
Çocukta suçlu insanlarda suçlu
- +1 yıl
Hem kültür suçlu hemde o erkek. hiç fark yok
- +1 yıl
Aynı derecede suçlayamazsin. Ikisi de suçlu olabilir, ama içinde bulunan ortam bu hale getirdi ise asıl suçlu odur. Diğeri tâlî suçlu olur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörgüsüzdür evet. Maaş tek başına evlilik kriteri değildir. Ki maaşı olması pek önemli bir kriter bile sayılmaz.
10 YorumlaMaaşı bir zahmet olsun. Maaşı olan adamla da evlenilir de gerçekten görgüsüzün önde gideniymiş bunu da söylemek lazım.
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüzdür ama maalesef para her kusuru örter :) Hatta buraya gelip sorduğuna göre seni de etkilemiş olmalı
00 YorumlaAdam ciddi işte en azından zengin olduğunu söylemiş bence kabul et 😄🤷♂️
02 Yorumla- +1 yıl
Hayatta kabul etmem defolsun gitsin
+1 yılBu zamanda çokta görgüsüzlük sayılmaz aslında bence gayet mantıklı
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç de mantıklı değil. asla evlenmem
+1 yıl"Benimle evlen, maaşımı beraber yiyelim" dese daha romantik olurdu. 😅
02 Yorumla- +1 yıl
Hayatta evlenmem
- +1 yıl
Niye 😅
Ozguvensizdir canım. Kendi dis gorunusunu ve kulturunu yeterli bulmuyordur elindeki imkani gostererek gonul kazanmaya calisiyodur. Arabasiyla hava atan erkekten farksizdir.
10 Yorumla
+1 yılMaaşın ne kadar diye sorardım. İstediğim miktarın altındaysa evlenmezdim😌
10 YorumlaEvet görgusuz maaßi zaten olacak gecim. kaynagi olmadan kim evlenmiş
10 Yorumla
+1 yılGörgüsüz maaş soranla bile olmaz o derede yani.
Kime ne yiyor ki harcıyorum teklif ediyorum.10 YorumlaGorgusuzdur
Maasin var diye evlenmesini bekleyen zengin zuppeleri01 Yorumla
+1 yılMaasim var , sen de kadinsin evlenelim. Evlenmek bu degil yaa 😂😂
00 Yorumla
+1 yılTakıldığım tek nokta; Erkeğe çirkin demişsin ama kendi tipine baktın mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Siler misin, yorumu?
- Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel hikaye yaz bunu tutar bu ileride belki..
00 Yorumla Herkesin maaşı var. Görgüsüzlük az kalmış.
12 Yorumla- +1 yıl
Allah bana sabır versin. hiç sevmedim onu
- +1 yıl
O erkeği hiç bir zaman kesinlikle sevmeyeceğim. dünyaya yine gelsem yinede onu hiç sevmezdim arkadaş bile olmazdım
Boş beleş biri olmadığını göstermek istemiş işte neden altında bir bit yemi arıyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılBöylesiyle evlenilmez
110 Yorumla- +1 yıl
40 bin ₺ maaşı olan erkek bana evlenme teklifi ediyor. Zamlardan, kira fiyatlardan haberi yok herhalde
- +1 yıl
Mevzu azlığı çokluğu değil maaşım var bnmle evlen demesi hoş değil. Hem senin yaşın kaç?
- +1 yıl
19 yaşındayım. o erkek 40 yaşında falandı, terbiyesizliğin bu kadarı işte. Görgüsüze bak kim o terbiyeyi vermiş o tip erkeğe
- +1 yıl
Yol ver gitsin. Hem bu yaşta ne evlenmesi daha çok gençsin
- +1 yıl
Genç demeden birde evlenme teklifi ediyor. hiç mi düşünmüyor bu kız benim hakkımda ne düşünür bana nasıl laf söyler diye öyle değil mi. kimseyi hayatıma almak zorunda değilim. hemen evlenelim dediği için zaten anladım onun pedofoli , sapık erkek olduğunu. Tam bir görgüsüz işte erkekler red edilmeyi kabullenecek. Kabullenmek zorunda. Günümüz erkekleri hiç rahat durmuyor. ben eskiden avm ye gitmiştim çirkin erkek bana güzel kız diyordu anneme söyledim annem kızdı ona. 2 hafta öncede onu tersledim bana bağırdı burada başka kasiyer yok diye. bu tip erkeklere cesareti kim veriyor. 1 değil 2 değil.. kimseyle arkadaş olmak zorunda değilim. bir sapıkların nesli tükenmiyor birde maaşı olan erkeklerin. Pes artık ya senin maaşın var diye elalemin kızı seninle evlenmek zorunda mı. bekar yaşarım başka erkek bulurum başkasıyla evlenirim öyle değil mi. işte erkeklerde anlama zihniyeti yok. tersledim o erkeği yinede avm de bana selam veriyor. o erkek de hastanede evlenme teklifi etmişti
- +1 yıl
Çok maaşı varsa babasının hayrına bana her ay 60 bin ₺ para göndersin madem çok acımış bana. Demek ki babasının hayrına benimle evlenmiyor
- +1 yıl
Böylelerinden uzak dur en büyük tavsiyem bu
- +1 yıl
Babasının hayrına benimle evlenmiyor. onunla evlenmek zorunda değilim
- +1 yıl
Evlenme zaten
- +1 yıl
Başka erkekle evlenirim bana erkek mi yok
+1 yılyani biraz fazla açık konuşmuş :/
13 Yorumla- +1 yıl
Keşke açık konuşmasaydı yinede o tip erkekle asla evlenmezdim bizene onun maaşından ona maaşını soran oldu mu
- +1 yıl
bazı insanlar da önce maaşı soruyor mesela geçen gün karşılaştım bu durumla
- +1 yıl
Ona maaşını sormadım ki o kim oluyorda bana evlenme teklifi ediyor
+1 yılOlay biraz saçma olmuş ama kadınların çoğu işi gücü olan, maaşı iyi olan adamları sevmezler
10 YorumlaGörgüsüzlük ve eziklik oluyor o ;)
Maaşından başka bahsedeceği bir şeyi yok demek bu
10 Yorumla
+1 yılElbette hiç tanımadığı için görgüsüzlük olmuş, benim de maaşım var ve maaşlı olan biri olursa daha rahat oluruz tabi ki bu evlenmek için tek başına yeterli bir sebep değil
10 YorumlaAh keske biri de bana oyle teklif etsen nerde issiz gucsiz erkek var beni buluyor ayoll
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kimlerin kimlerin maaşı var
22 Yorumla- +1 yıl
Zannedersin bu dünya üzerinde bir tek kendisi çok değerli. o erkeğe zerre kadar değer vermiyorum. ölse bile hiç üzülmem arkasından kesinlikle ağlamam. ona acımıyorum sevmiyorum da. Dünyaya 100 defa gelsem yinede onu hiç sevmezdim zaten hiç sevmiyorum
- +1 yıl
Bana başka erkek mi yok.
Clkxkxzozo kadınların sadece maasa baktığını düsünen görgüsüz varos olgunlaşmamış erkek tipi
10 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlükte alakası yok seni insan değil nesne olarak görmüş
10 Yorumla
+1 yılBişi diyim mi 😀😀
Ben bu tipe bakmam diyenleri gördüm gidip o tiplerle evlendiler 😁
21 Yorumla- +1 yıl
Hayatta evlenmem
+1 yılYani durumum var diyor evlen diyor görgüsüzlükle alakası yok aşık olmuş olabilir direk öyle bişe dediyde
04 Yorumla- +1 yıl
Hiç kimse aşık olmadığı, sevmediği birisiyle evlenmek istemez ve evlenmez bile. çünkü onu hiç sevmedim. ilişki bile kurmazdım asla
- +1 yıl
Asla evlenmem onunla
- +1 yıl
Yani insan sevdiğine kavuşamayabilir mecbur başka birisiyle evlenmek zorunda yani ben evlenirim sevdiğim kişiyle evlenmek zorunda değilim illaki evlilik hayatın kuralı
- +1 yıl
Konuşmak istersen ✉️ yazabilirsin 🙏
Büyük başarı maaşının olması. Hiç kaçırma düşünsene evleniyosun ve maaşı yok mağarada yaşıyosunuz taş falan yiyosunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır evlenmiyorum
+1 yılZengin bebeleri parayla herşeyi satın alabileçeğini saniyorlar. Baba parası kendi parası bile değil
02 Yorumla- +1 yıl
Zengin değil ki
- +1 yıl
O halde seni kücümsemiş oluyor... kendi ayakları üzerinde durabilmek ileri için herzaman önrmlidir. Ayrılık olur hastalık olur Çalışamaz sonra maaşım var lafı unutulur
+1 yılOo erkekten kocalik haric her boku bekliyebilirsin
20 YorumlaGörgüsüzün önde gidenidir
20 YorumlaMaaşsız adam var mı bu devirde? Bu bi ayrıcalık mıymış yani?
01 Yorumla- +1 yıl
Yemin ediyorum Allah bana sabır versin. Nerede sapık erkek var beni buluyor. Kesin pedofoli birisidir
Yani saçma maaşı olmasa evlenmeyeceğini mi düşünüyordu acaba
01 Yorumla- +1 yıl
Maaşı olmasa yinede onunla evlenmeyecektim
Sana bile evlenme teklıfı ettiyse demekki adamın durumu içler acısı
06 Yorumla- +1 yıl
Senin anan kadın mı peki?
- +1 yıl
@mimarsalt senin annen kadın mı peki? Hiç mi sende terbiye yok birisine hakaret edebiliyorsun
Günaydın senden ricam profilime girip sormuş olduğum bir soruyu cevaplar mısın sana istek attım senden haber bekliyorum bu konuda
00 Yorumla
+1 yılçok korkunç ya kabul etme
11 Yorumla- +1 yıl
Dünyaya yine gelsem yinede o erkeği hiç sevmezdim. ben bu dünyaya 100 defa geleyim yinede o zihniyet erkeği hiç sevmezdim. bunu çok cidden söylüyorum hiç bir zaman ondan hoşlanmam ve sevmem de. İlişki bile kurmam tipine bile bakmam
- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat