Aşk İlişkileri Erkekler, sevgilinizin sırtı böyle olsa? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Sivilce, isilik vs... Çok rahatsız olur musunuz? Tiksinir misiniz? Erkekler, sevgilinizin sırtı böyle olsa? Cevapla Sivilce Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl birisini severse birisibu gibi detaylara takılmaztakılacak kişi zaten sevmiyordur 1 0 Yorumla
TolgaCanakkale Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. Tiksinecek bir şey yok çekilen yerde de ameliyat izi gibi bi şey var sanki sağda onu cekseydin dahs iyiydi bkonuyla daha çok ilgili 0 0 Yorumla
dardrill Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. hayır olmam yapabilecegim bir sey varsa yardımcı olurum hatta krem surerim falan ne biliyim bebek yagı vs. 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Olsun. Ne olmuş? Herkesin çözemediği, çözmeye çalıştığı fiziksel sıkıntısı olabilir. 1 0 Yorumla
satanmami Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yok be farketmem bile cok ince detaylara takilmam şahsen 0 0 Yorumla
furio Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Eski sevgilimde vardi. Patlatiyordum bazen onlari :) 0 0 Yorumla
Sertmerthakan Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Tiskinmezdim, kişi sevdiğinden tiskinir mi hiç böyle şeyler için 0 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Olabilir sanki herkes 4/4 gibi konuşmayın çıkın şu mükemmeliyetçi kafadan 😄 0 0 Yorumla
Jigo0001 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Olabilir insnaiz. Her daim ne olacagimiz belli olmaz 0 0 Yorumla
ByPoseidonn Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Niye tiksineyim karaciğer yağlanması 2 hafta enginar suyu sonra tertemiz 0 0 Yorumla
yunuscelik034 Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır tiksinmem tabikide bu senin sırtın mı? 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl En azından benim gibi fiziksel engelin yok abla şükür et 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Ne alakası var onu sevmeden önce sirtin nasıl diyip ona göre mi sevmem lazim 0 0 Yorumla
Cosmoss_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Benim sevdiğimin her yeri güzel ve özeldir insan sevdiğinden tiksinir mi gözünü seviyim 0 0 Yorumla
TIlki_Bey Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl hiç rahatsız olmam ben zaten naturel seviyorum 1 0 Yorumla
AzitalyanCokturk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Tıbben çaresi vardır Neden dert ediyorsun 0 0 Yorumla
Murat00000090 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. rahatsız olmam. çünkü bende de var 0 0 Yorumla
1randoman Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnsan sevgilisinden tiksinir mi ya 0 0 Yorumla
xatakanx02 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Takılmam böyle şeylere 0 0 Yorumla
Bebişim99 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Yalarım onları iyileşir moral olur sevgulume 0 0 Yorumla
semmm92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl olabilir sonuçta insanlık hali. hiç tiksinmem :) 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır canım ne alaka Herkezde olabilir. 0 0 Yorumla
Bilimöğrenelim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Seven insan böyle şeylere takılmaz. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ya temiz hijyenik olsun gerisi çok önemli değil. 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
birisini severse birisi
bu gibi detaylara takılmaz
takılacak kişi zaten sevmiyordur
Tiksinecek bir şey yok çekilen yerde de ameliyat izi gibi bi şey var sanki sağda onu cekseydin dahs iyiydi bkonuyla daha çok ilgili
hayır olmam yapabilecegim bir sey varsa yardımcı olurum hatta krem surerim falan ne biliyim bebek yagı vs.
Olsun. Ne olmuş? Herkesin çözemediği, çözmeye çalıştığı fiziksel sıkıntısı olabilir.
Yok be farketmem bile cok ince detaylara takilmam şahsen
Eski sevgilimde vardi. Patlatiyordum bazen onlari :)
Tiskinmezdim, kişi sevdiğinden tiskinir mi hiç böyle şeyler için
Olabilir sanki herkes 4/4 gibi konuşmayın çıkın şu mükemmeliyetçi kafadan 😄
Olabilir insnaiz. Her daim ne olacagimiz belli olmaz
Niye tiksineyim karaciğer yağlanması 2 hafta enginar suyu sonra tertemiz
Ooo 😆😆 o benim sırtımı görmemiş.
hayır ne alakası var bunda tiksinilecek birşey yok ki?
Hayır tiksinmem tabikide bu senin sırtın mı?
En azından benim gibi fiziksel engelin yok abla şükür et
Ne alakası var onu sevmeden önce sirtin nasıl diyip ona göre mi sevmem lazim
Benim sevdiğimin her yeri güzel ve özeldir insan sevdiğinden tiksinir mi gözünü seviyim
hiç rahatsız olmam ben zaten naturel seviyorum
Tıbben çaresi vardır Neden dert ediyorsun
rahatsız olmam. çünkü bende de var
İnsan sevgilisinden tiksinir mi ya
Takılmam böyle şeylere
Yalarım onları iyileşir moral olur sevgulume
olabilir sonuçta insanlık hali. hiç tiksinmem :)
Hayır canım ne alaka Herkezde olabilir.
zmanla geçer abartılcak bişey yok.
Sırtına mı aşık oldum?
Seven insan böyle şeylere takılmaz.
Ya temiz hijyenik olsun gerisi çok önemli değil.
Hayır niye tiksiniyim