Güncellemeler
+1 yıl
Ya cok tatlisin tesekkur ediyorum degerli zamanindan ayirdigin icin... evet kesinlikle dedigini yapacagim yani aslinda silecektim ama haklisin silersem cok taktigimi dusunur ayrica yazarsa da yazmayi dusunmuyorum sogudum artik😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Askim benim kızlar bir adım atarsa erkekler 100 adım atar fakat erkek adım atınca biz çok sıcakkanlı değilde daha Cool olmalıyız çünkü seni cabuk elde edeceğini düşünüp umursamayabilir şey der içten içe "ya bugün onunlankonusmasamda olur mesajına cevap vermesemdei olur nasil olsa bana yazıyor der "ama biraz soguk yapınca değere biniyor (adım atmaktan kastım da şu :ya*samak ilk mesajı atmak konuşmak vs)
Yani umursama onu yazarsa Cool davran ona şunu hissettir senden başka erkekler de var ge**zeka*i demeden bu cümleleri ona hissttir köpeğin olur
Yani sen sonuuunaaa kadar haklisin. Ben bu zamana kadar iki erkege icten davrandim ve karsiligi bu oldu. Ama cool davranip pek yuzvermediklerim de kapimda kopek oldular. Taktik yapmak istemedim. Ve karsiliginda bunu gordum. Sence onu instadan silmelimiyim. Cunku bire bir eski sevgilimin taktigini yapiyor. Yazmiyor ve hikayeme bakmiyor. Ki ilk bakan oydu eskiden
Hayir sakın onun storylwrine şimdilik bakma o ne zman bakarsa o zman bakarsın hatta bakmaya başladığında sen yine bakma biraz beklet öyle bak kudursun ve takipten çıkma kızım bosver dursun bir kenarda onu fazlaca umursadığıni gösterirsin ve bundan sonra yazarsa da sen yazma sakin
o yazarsa sana kısa cümleler kur sohbetini et ama iltifat etme normal bir arkadaş edasında takil bu çizgide dur bence öpüldün 😘 ise yaramazsa da üzülme bu dünyada kişi başına düşen erkek çok nsjsnxjsnsjxjdjd
Ya cok tatlisin tesekkur ediyorum degerli zamanindan ayirdigin icin... evet kesinlikle dedigini yapacagim yani aslinda silecektim ama haklisin silersem cok taktigimi dusunur ayrica yazarsa da yazmayi dusunmuyorum sogudum artik😅
Heeeey sana haber vermem gerek simdi bir foto paylastim ve begendi ve mesaj atti 😂😂😂
Ooooo çok iyi çok iyi simdi değere binme zamanı ulaşılması oyna ama biandan da flortoz ol sjsnxjsjsjsk biraz da sen eğlen canım 😉
Ulasilmazi*
Acikcasi yazmayacagim hevesim kactiktan sonra bir onemi yok😘
İnstanı çok merak ettim acaba benimle paylaşabilirmisin ama tabi istemezsen saygı duyarım sadece meraktan benimkisi bunu dedim diye benden de soğuma olur mu mxkxnsjzjsjsjjxj
Kiz hemen cevap verme 2 gün beklet kudursun ixnsjsjsjsjs
Bencede hevesin kactiysa sen bilirsin
Hahah hevesim kacmasaydi 2 gun cok olur derdim ama inan konusasim yok simdi hikayeme de bakmis resmen oyun oynadi boga burcu erkegi iste
😁😁
muhtemelen 3 5 kişiye birden yurumustur hangisinde daha fazla mesafe almıssa ona odaklanmış
Konuşacak başkasını bulmuştur.
O da bir ihtimal peki hikayelerime bakmamasi. Birebir eski sevgilimin taktigini yapiyor klasik boga burcu erkegi
anlık hevesle yazmıştır sonra soğumuştur boş ver.
Hikayeme bakmamasinin sebebi nedir peki? Benim fikrim taktik yapiyor ama bilmiyorum
senin yazmanı istemesi de olabilir
Dun bana yazmadi ben ona yazdim annemle konusup sana yazacagim dedi o zamandan beri ses seda yok
soğumuştur veya başkası vardır.
Olabilir o da bir ihtimal
Sana olan ilgisini kaybettiği için.
3/4 gunde mi? Ayrica takipten cikarmalimiyim onu
Hayır çıkarmamalısın. Sende onun hikayelerine bakma
Cikarmadim ve ben de bakmiyorum bire bir eski sevgilimin taktigini yapiyor boga burcu skintili
Boswer gitsin en iyisi senin icin
Haklisin sadece hikayekerime bakmamasi neden diye dusunmuyor degilim
Merak etmen normal
hevesi geçtiği için
Sence onu takipten cikartmali miyim?
kalsın da takma bence
Birebir eski sevgilimin yaptigi seyi yapiyor ikisi de boga burcu ne zaman silersem o da tipis tipis donuyordu
bi insanı hayatından çıkartırsan o değerli olduğunu düşünür bence yanlış direk çıkartmak