Başkasının sümük diye attığını sen ilik diye alırsan işte büyüyü burada bozuyorsun demektir!!! Ya ulaşılmaz yapan özellikler nelerdir? eğitimi? maddi olanakları? güzellik-yakışıklılık? Pekala bunlara sahip olanın beyni temizmi? yüreği sevda dolumu? ruhu bir insanın ruhunda dans edebilmişmi?
Fabrika ayarlarına dönuyorlar. Özellikle kadınlar tanisma asamasında çok cool takılıyor. Kadın ben piyano calmayı çok severim diyip eve piyano koymuş ve piyano basında foto cekmiş. İnanki flüt bile çalamıyordur. Bir ara şu piyanoyu çalarken bir video atta dinleyelim dedim. Yeminle videoya bir dakika tahammul edemedim. Birde öyle oturmuski sanirsin fazıl say. Gitmis at üstünde foto çekmiş ben at biniciligini çok severim diyor. Yav binici olsan uzaktan cekersin. Biri ipini tutmus atin o da ustunde yakından foto cekip atmis. Tenis menis vs vs. Hep palavra yeminle
Kişiye göre değişir.. Bazen ulaşılan kişi daha değerli olur, bazen de daha değersiz. Ben ilişkilerimde eski klasik amerikan arabaları gibiyimdir. Yavaş ısınıp hizlanirim ama sağlam iyi yol alırım.
Ben bu isi kurban kesimine benzetiyorum. Ben kurbanı kendim keserim zevkle. Tüm işlemleri zevkle yaparım tek tek parçalarım ince bir işçilik ile en son, son darbeyi vururum mangalin üzerinde iste o anki tat o son darbeden sonra hep ağzımda kalacak ve sürekli aklıma düşüp bana hep o. mangali yaktiracaksa salmam ona koşarım ama ilkinden sonrakinde yavanlasirsa kendine has tadi kaybederse sal gitsin
Yani. Geçen bistro da öyle 2 tipe dek geldim. Loş ortamda cagalı güneş gözlükleri. Havalı havalı hareketler, kasıntı hareketler. Ama bütün masalar dolu , bir tek onlar sap :)