Kişilik & Karakter Karaktersiz insanlar bir gün karakter edinebilirler mi? Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Zamanla her insanda olan yıpranma payı onları da olgunlaştırabilir mi? Güncellemeler+1 yıl güncel Karaktersiz insanlar bir gün karakter edinebilirler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Karakterli insanlar karektersiz olqbiliyorsa onlarda olabilirler. 1 1 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl ooo bu iyiydi Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Hayır onlar hep aynı kalır 1 1 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl kişisel gelişime inanmıyor musun hiç :D? Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Belli olmaz belki edinebilirler 1 1 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Evet, kimin ne olacağı belli değil aslında pek. Yorumla
kkkllljjjhhhgggff Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl ben edindim. 1 2 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl zor oldu mu Yorumla kkkllljjjhhhgggff +1 yıl oldu abi baya sancılı geçti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karakterli insanlar karektersiz olqbiliyorsa onlarda olabilirler.
ooo bu iyiydi
Hayır onlar hep aynı kalır
kişisel gelişime inanmıyor musun hiç :D?
Belli olmaz belki edinebilirler
Evet, kimin ne olacağı belli değil aslında pek.
İnşaallah diyelim.
ben edindim.
zor oldu mu
oldu abi baya sancılı geçti