Hoşlandığım kişi bayadır konuşmuyorduk tartışmıştık en son çok kırılmıştım. Dün de soğuk isteksiz bir şekilde yazınca iyice sinir oldum üstüne pişman ediyosun dedi. Ayıp değil mi yaptığı?
Herkes sende hata bulmuş ama bence çocuğun alttan vermeye çalıştığı mesaj "bundan sonra hayatında ben yokum ya yokluğumu bi hatırlatıp yüzüne vurmak istedim, hayatında ben yokken ne istiyorsan o olsun" gibi bir şey anladım ben. Adım atmaya çalıştıysa bile bana laf sokmuş gibi geldi. Sinir bozucu yani bu çocuğun attığı mesajda bile hayır yok kısacası.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bana da çok samimiyetsiz ve zorla yazıyor gibi geldi o yüzden sinirlendim zaten
Anlamak istediğin gibi anlamışsın açıkçası. Soğukluk yazdığın şey standart bir doğum günü mesajı, herhangi bir soğukluk yok ortada. Ki tartıştıysanız da bal çörek gibi tebrik edemezdi.
Bunun bi arkadaşı bana yürüdü 1 ay önce falan ben de çıldırdım buna yazdım baya sözde başkalarına gelince koruyodun en yakınındakiler nasıl bu cesareti buluyor biraz da olsa değerim var diye düşünüyordum çok salakça bir düşünceymiş falan diye. O da işte ağır konuşuyorsun insanlar karaktersizse benim ne suçum var konuşucam ben onunla başkalarının yaptıklarıyla senin bendeki değerini sorgulama falan demişti